• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben ilki normal ikinci isteyerek sezaryen oldum epidural olarak. Simdi ise normal dusunuyorum. Epiduralin bir yan etkisini gormedim gayet iyi gecti. Sakin sogukkanliysan tercih et. Ablamla ikinciler syni zamanda oldu oda epiduralle dogum yapacakti ameliyathanede baya titremis korkmus genel anestezi oldu.

Spatzi Spatzi kuzum bu arada sen bu gün evlenme teklifi mi aldın? Sanki tektaş almış falan yazmıştın 🤭🤗
Aslinda dini nikah daha onceden yapmistik ama yuzuk almamisti. Iki gun once de bana parmak ölcumu soruyordu almis 🙈🙈

Eklentiler

• 94E223F8-E2FB-4762-94A8-D48BEB31BDEA.jpeg
    94E223F8-E2FB-4762-94A8-D48BEB31BDEA.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 81
Ayy cok zor ya inan uyku bile tutmuyo bas agrisi dönmesi migde bulntisi kusturmuyor ama yedigim hc birseyden bir gram zevk almiyorm inan bu yuzden birsey bile asermiyo canm bu eger boyle devam ederse 9 ay kabusss 😥 ilk hamilelikte sifr belirti son aylarda migde eksimesi ve oglum asiri harektliydi kaburgalrmi itiyodu onun disinda hamilemiyim neyim anlamiyordum bile karnim bile 6.7 ayda cikmisti neguzel son aylr oyle oldu diye sikayet ediyodum artk dogsun diye pasa 41+2 de dogdu kabussssss... Ama tobe ya o hamiellgm mis gbiymis bu daha kotu hamilelik donemini seven insanlar var takdir ediyorum ilkindede bundada sevemedim sevemiycem 🤯😏
Sorma ilk hamileliğimde benim de sadece miğde yanması vardı. İlk 3 ay kilo vermiştim. Ne güzeldi şimdi birde miğde bulantısını bastırmak için yediklerimden 5 kg aldım.

Benimde migrenim yok diye biliyorm ama 😏😥 gercekten cok kotu enerjimi sömürüyor rabbim hepimize sifa versin gelip gecicidir insAllah... Kafam hep bir ton gbi hafiflemiyor dun ilk kez parol ictim ama tam anlamiyla 5 dk bile rahatlatmadi
Benim migrenin var normalde. Ama bayadir beni rahatsız etmiyordu.

Hah aynen bak sanki kafam ağır tartamiyorum.. hep uzanmak istiyorum oturunca kafam çok ağır geliyor enerjim bitti başımın ağrısına dayanmaktan akşam bile ağrıyor sabah çenem ağrıyor dişlerimi sıkıyorum belli ki artık gerginlikten .. aslinda havalar düzelse çıkarız hava alırız da hem grip salgını var hem corona hava soğuk suan cesaret edemiyorum pek .. Bir de ankara malum yokuş da yokuş inmek tamam da çıkması sıkıntı yokuşu 🤦🏻‍♀️
Migrene en güzel çözüm sessiz ve karanlıkta yatmak. Herkese farklı yiyecekler iyi gelebiliyor elma gibi.

Bazı şeyler azdirabiliyor. Çikolata gibi uykusuzluk gibi stres gibi peynir gibi. Neyin tetiklendigini bulmaya çalışın.

Migrene en güzel çözüm sessiz ve karanlıkta yatmak. Herkese farklı yiyecekler iyi gelebiliyor elma gibi.

Bazı şeyler azdirabiliyor. Çikolata gibi uykusuzluk gibi stres gibi peynir gibi. Neyin tetiklendigini bulmaya çalışın.
Ya benim migrenim yok ki bildiğim kadarıyla ben zaten baş ağrısı nedir bilmezdim iki aydır başım ağrıyor yoruldum artık vallahi geçmiyor başım hep bir ton sanki

Eşiniz masaj yapsin :KK43: benim de başım ağrıyordu eşim başıma masaj yaptı bir süre ve geçti. Bir de sol bas parmak ile işaret parmağı arasına 30 saniye baskı uygulayın 😊
Evet duydum bu parmak arası baskıyı bir dahakine deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim

Back