Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Birşey danışmak istiyorum. Ben iki çocuğumu zorunlu olarak sezeryanla dünyaya geldiler. Narkoz verildi tümden uyutuldum. Bu sefer epidural düşünüyorum. Sezeryan olanlar yardımcı olabilir mi?
Ben ilkini spinal oldum cok kastım ve korktum o yüzden 2.de yapabildi doktor eşim elimi tutunca hersey bitti dogumum cok güzel geçti hiçbirsey hissetmedim sürekli birseyler anlattı eşim sonrasında da annem baktı öylelikle bitti dogumdan degil cocuk bakmaktan korkuyorum yetebilecek miyim annem var ama bir yere kadar bu arada bunada alırlar insallah il bunu konusacagım birinin elimi tutmasına okadar ihtiyacım oluyor ki cok korkak biriyimdir kendime şeker bile bakamam

@Spatzi @LorenaEce nice yıllariniz olsun

dofh hayırlı olsun bence 2.cide aynı cinsiyet heleki yakınsa yaşlar çok çok iyi oluyor.
Yaa ben hep kız kardeşim olsun isterdim, bence de ikisi aynı cinsiyet olması büyük avantaj. Ben hep erkek hissediyordum doktor söyleyince ufak bi şok oldum
Canım gördün mü geçen hafta bana erkek demişti doktor, bu hafta kız büyük ihtimal dedi senin de böyşe olur belki
Çok şaşırdım kız da değişme ihtimali daha fazla erkekse genelde erkek kalıyor derler bir de.
Değişebiliyor mu? Bana 11. haftada kız dedi 13+6 da tekrar randevum var erkek olabilir mi acaba?
Evet değişebiliyor. Hele 11. hafta çok erken. Bana 12+6 da %70 kız gibi duruyo sakın alışveriş yapma kimseye söyleme dedi. İlk kızımda da öyle demişti o değişmedi. Ama aynı doktora giden iki arkadaşıma kız dediği halde 16. haftada erkek dedi

Zaten zayıflar atıyor atsam burası yıkılır dogum kilomu vermeden hamile kaldım topalak birsey oldum yuvarlanan giderim insallah 10 kg ile yırtarım
Ama seninki normal yaaa, zaten doğum kilon var bidaha hamile kalmışsın, boşver takmaaaa 2 sinin peşinde koşarken bi bakarsın gider hepsiv olmadı bi mide botoxu yaptır oda kilo verdiriyomuş , ben veremessen öyle yapıcam vall

Ya aslında benim ailemle oturduğum yerdeki o kadar nezih temiz güzel Bi hastaneydi ki, şuan burada öyle bir hastane olsa ben devlete giderdim hepsi kötü değildir ama çoğu kalabalık sebebiyle ilgisiz ve kabalar
Ne kötü tüm vergiler sigortalar bu hizmetten faydalanmamız için ama biz layıkıyla faydalanamıyoruz acıyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…