- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.061
Aynı benSorma ilk hamileliğimde benim de sadece miğde yanması vardı. İlk 3 ay kilo vermiştim. Ne güzeldi şimdi birde miğde bulantısını bastırmak için yediklerimden 5 kg aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı benSorma ilk hamileliğimde benim de sadece miğde yanması vardı. İlk 3 ay kilo vermiştim. Ne güzeldi şimdi birde miğde bulantısını bastırmak için yediklerimden 5 kg aldım.
Bide kiloluyym diyor şapşikkim benim ya ben bugun baya biseyler yedim kv evinde ha bire yemem icin herseyi sunuyordu kv sagolsun suan 6 aylik gibiyim patliycamBazıları atmış bende atıyım ama bence bu benim göbeyim gibi
Evet gercekten elimizdeki imkanlardan faydalanamamak çok kötü... Kotu bir deneyimim var bu konuda oyuzden kadinlar icin cok ozel olan bu dogum animi satajerlerin elinde kalarak berbat bir aniya cevirmek istemiyorum.. birkeresinde 3 doktorun basimda alttan surekli beni kurcalayarak sirayla basimda muhabbet ettiklerni yasamis biri olarak orda kendimi bir kobay gbi hissetmistim kolumda serumla cikarttirmadan kactim. Birdaha basima kotu birsey gelsede devlet acile gitsem de asla orada yatis yapmayi onaylamam ! Rabbim neolursa olsun vicdanli merhametli insanlarla karsilastirsin hepimizi insAllah..Ya aslında benim ailemle oturduğum yerdeki o kadar nezih temiz güzel Bi hastaneydi ki, şuan burada öyle bir hastane olsa ben devlete giderdim hepsi kötü değildir ama çoğu kalabalık sebebiyle ilgisiz ve kabalar
Ne kötü tüm vergiler sigortalar bu hizmetten faydalanmamız için ama biz layıkıyla faydalanamıyoruz acıyorum valla.
Benimde iki kızım War benimde gönlümden erkek geçiyor inşallah rabbim gönlümüze göre wersin bu 3. Minik kaza ile oldu bize sürpriz yaptı bakalm neymis merak ediyorum çok
Benden sadece 1 gün geridesin ben bugün 11+0 ım artık Sezaryen benim o yüzden kesin temmuz seninde öyle mi?Merhabalar normalde benim son günüm 1 Ağustos ama biliyorum ki temmuzda doğacak bende 10+6 haftadayim inşallah bebislerini herkes sağlıkla kucağına alır
Asla değilim boy var pek anlaşılmıyor o yüzdenZaten zayıflar atıyor atsam burası yıkılır dogum kilomu vermeden hamile kaldım topalak birsey oldum yuvarlanan giderim insallah 10 kg ile yırtarım
Amiiinn. Ah benide ilk hamileliğimde kanamayla gidince hastaneye sabaha kadar doktor için bekletmişlerdi. Nöbetçi doktor olmayıp varmış gibi davrnıyorlar ne kötüler.. Aciller gerçekten kan revan geçiriyor rezillik bir ortam Allah mecbur bırakmasınEvet gercekten elimizdeki imkanlardan faydalanamamak çok kötü... Kotu bir deneyimim var bu konuda oyuzden kadinlar icin cok ozel olan bu dogum animi satajerlerin elinde kalarak berbat bir aniya cevirmek istemiyorum.. birkeresinde 3 doktorun basimda alttan surekli beni kurcalayarak sirayla basimda muhabbet ettiklerni yasamis biri olarak orda kendimi bir kobay gbi hissetmistim kolumda serumla cikarttirmadan kactim. Birdaha basima kotu birsey gelsede devlet acile gitsem de asla orada yatis yapmayi onaylamam ! Rabbim neolursa olsun vicdanli merhametli insanlarla karsilastirsin hepimizi insAllah..
Ben ilkini spinal oldum cok kastım ve korktum o yüzden 2.de yapabildi doktor eşim elimi tutunca hersey bitti dogumum cok güzel geçti hiçbirsey hissetmedim sürekli birseyler anlattı eşim sonrasında da annem baktı öylelikle bitti dogumdan degil cocuk bakmaktan korkuyorum yetebilecek miyim annem var ama bir yere kadar bu arada bunada alırlar insallah il bunu konusacagım birinin elimi tutmasına okadar ihtiyacım oluyor ki cok korkak biriyimdir kendime şeker bile
Valla ne biliyim böyle diyince kendime güvenim geldi bak ben baya bitik durumdayım sanıyodumOoooo gelinine iyi bakıyor heeee maşallah ne güzel işteeee boşverrrr nazlanBide kiloluyym diyor şapşikkim benim ya ben bugun baya biseyler yedim kv evinde ha bire yemem icin herseyi sunuyordu kv sagolsun suan 6 aylik gibiyim patliycam
HoşgeldinMerhabalar normalde benim son günüm 1 Ağustos ama biliyorum ki temmuzda doğacak bende 10+6 haftadayim inşallah bebislerini herkes sağlıkla kucağına alır
Uykular şimdiden bozuldu ama neyseBol uykulu bir sene ve çook mutlu bir ömür diliyorum o zaman sanada
Günde 4 mg’a kadar kuşşanılabiliniyor. Bu da 8 tane 500 mg’lık parola denk geliyor. Ben ameliyat olduğumda bu şekilde kullanmıştım.Basim cok agriyor dun ve bugun 500 mg parol aldim sakincasi olmaz degilmi
Açıkcası kavga tartışma bitmiyor Bi türlü sevdiğim arkadaşlarım listeden ismini sildiriyor topiğe girmiyor bende ne zaman girsem aynı şekildeAra sıra sende katıl bizde aynı misafir o şu bitmiyo valla
Arada oluyor öyle şeyler, ama toparlıyoruz yinede çok şükürAçıkcası kavga tartışma bitmiyor Bi türlü sevdiğim arkadaşlarım listeden ismini sildiriyor topiğe girmiyor bende ne zaman girsem aynı şekilde
Senden benden 2 gün ilerdesin canım.Benden sadece 1 gün geridesin ben bugün 11+0 ım artık Sezaryen benim o yüzden kesin temmuz seninde öyle mi?
Sen bir de beni görNe biliyim atan herkes incecik içlerinde ben kilolu kaldım