- 9 Aralık 2021
- 54
- 146
- 13
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.001
Aynen kızlar benim de etiketleyemediğim varsa teşekkür ederim tekrardanHepinize cok tesekkür ederim tek tek yazamadim
O zaman buralarda bekleyeyim ben. İkili test yaptırdın mı?Ben varım sana yakın aramızda 3-4 gün var. Ben bile burdayım tahminden bi kaç hafta erken doğar dediler
Benim emin doktor o yüzden umudum yok hic11+5 te demişti emin olamadım ama erkek görünüyor demiştişimdi yüzde 80 kız dedi 1 ay sonra yine muayene var o zaman yüzde 100 olur artık
Aslinda dini nikah daha onceden yapmistik ama yuzuk almamisti. Iki gun once de bana parmak ölcumu soruyordu almis
Değişebiliyor mu? Bana 11. haftada kız dedi 13+6 da tekrar randevum var erkek olabilir mi acaba?11+5 te demişti emin olamadım ama erkek görünüyor demiştişimdi yüzde 80 kız dedi 1 ay sonra yine muayene var o zaman yüzde 100 olur artık
Benim ikinci hamileligimde 13. haftada erkek dedi sonra kiz olduDeğişebiliyor mu? Bana 11. haftada kız dedi 13+6 da tekrar randevum var erkek olabilir mi acaba?
MuhteşemAslinda dini nikah daha onceden yapmistik ama yuzuk almamisti. Iki gun once de bana parmak ölcumu soruyordu almis
Daha guzelleri sizin olsunMuhteşem
Sorma ilk hamileliğimde benim de sadece miğde yanması vardı. İlk 3 ay kilo vermiştim. Ne güzeldi şimdi birde miğde bulantısını bastırmak için yediklerimden 5 kg aldım.Ayy cok zor ya inan uyku bile tutmuyo bas agrisi dönmesi migde bulntisi kusturmuyor ama yedigim hc birseyden bir gram zevk almiyorm inan bu yuzden birsey bile asermiyo canm bu eger boyle devam ederse 9 ay kabusssilk hamilelikte sifr belirti son aylarda migde eksimesi ve oglum asiri harektliydi kaburgalrmi itiyodu onun disinda hamilemiyim neyim anlamiyordum bile karnim bile 6.7 ayda cikmisti neguzel son aylr oyle oldu diye sikayet ediyodum artk dogsun diye pasa 41+2 de dogdu kabussssss... Ama tobe ya o hamiellgm mis gbiymis bu daha kotu hamilelik donemini seven insanlar var takdir ediyorum ilkindede bundada sevemedim sevemiycem
Benim migrenin var normalde. Ama bayadir beni rahatsız etmiyordu.Benimde migrenim yok diye biliyorm amagercekten cok kotu enerjimi sömürüyor rabbim hepimize sifa versin gelip gecicidir insAllah... Kafam hep bir ton gbi hafiflemiyor dun ilk kez parol ictim ama tam anlamiyla 5 dk bile rahatlatmadi
Migrene en güzel çözüm sessiz ve karanlıkta yatmak. Herkese farklı yiyecekler iyi gelebiliyor elma gibi.Hah aynen bak sanki kafam ağır tartamiyorum.. hep uzanmak istiyorum oturunca kafam çok ağır geliyor enerjim bitti başımın ağrısına dayanmaktan akşam bile ağrıyor sabah çenem ağrıyor dişlerimi sıkıyorum belli ki artık gerginlikten .. aslinda havalar düzelse çıkarız hava alırız da hem grip salgını var hem corona hava soğuk suan cesaret edemiyorum pek .. Bir de ankara malum yokuş da yokuş inmek tamam da çıkması sıkıntı yokuşu
Ya benim migrenim yok ki bildiğim kadarıyla ben zaten baş ağrısı nedir bilmezdim iki aydır başım ağrıyor yoruldum artık vallahi geçmiyor başım hep bir ton sankiMigrene en güzel çözüm sessiz ve karanlıkta yatmak. Herkese farklı yiyecekler iyi gelebiliyor elma gibi.
Bazı şeyler azdirabiliyor. Çikolata gibi uykusuzluk gibi stres gibi peynir gibi. Neyin tetiklendigini bulmaya çalışın.
Evet duydum bu parmak arası baskıyı bir dahakine deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederimEşiniz masaj yapsinbenim de başım ağrıyordu eşim başıma masaj yaptı bir süre ve geçti. Bir de sol bas parmak ile işaret parmağı arasına 30 saniye baskı uygulayın
Ben Yunanistan’da yaşıyorum canım. Almanya’da abim var sık sık gidip geliyorumDaha guzelleri sizin olsunSende mi yurtdisindasin eger oyleyse neredesin
EndaksiBen Yunanistan’da yaşıyorum canım. Almanya’da abim var sık sık gidip geliyorum
İşte hamilelik migreni demekYa benim migrenim yok ki bildiğim kadarıyla ben zaten baş ağrısı nedir bilmezdim iki aydır başım ağrıyor yoruldum artık vallahi geçmiyor başım hep bir ton sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?