• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla öyleyse de ben bilmiyorum 😅 Ama evet burada kullanılıyor. Tabi ikisi de gerçek ismim değil 🤪 Kızım olursa ismini Ece koymak istiyorum o da oradan geliyor 🤭
Latin amerikaymis kiz ismin kokeni ve defne agaci demekmis 🥰 Benim kizimin adi da Melina. Yunanca baldan tatli anlamina geliyor❤️ Kadin doktorum yunandi🙃 O soylemisti anlamini

Yoook benim hiç kalca ağrım olmadı. En ufak bir ağrı bile yaşamadım. Ben asla bel fıtığı olduğunu düşünmüyorum. Benim de sağ kalca altım ağrıyor. Ya daha kaç gram bebek de ağrıyor. Ben önceki kilomdan 8 kilo daha zayıfım o zaman ağrımadi da 100 gram ağırlıkta mi ağrıdı???
Bende zayıfım baya öncede ağrım yoktu ki hadi olsa belki bel fıtığı olabilir dicem ama şimdi neden ağrıyor magnezyum veya d vitamini eksikliği olabilir diye düşünüyorum onlarida üç aydan sonra içmeyi uygun görüyor bazı doktorlar. Benim doktor d vitaminini kullan dedi ama sağlık ocağında doktor kullanma dedi şaştım kaldım baya

Bazıları atmış bende atıyım😂😂 ama bence bu benim göbeyim gibi😂😂

Eklentiler

• 09B9B5B4-F8FF-4198-BDD8-C9EEF5824CFE.jpeg
    09B9B5B4-F8FF-4198-BDD8-C9EEF5824CFE.jpeg
    113 KB · Görüntüleme: 101
Back