• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet duydum gecen abim pek bir meth ediyordu cnm o hastneyi ailem o tarafta baska meth edende cok duydum masAllah neguzel rabbim aratmadan nasip etmis 🥰 bu arada insAllah ozelde olsa devlette olsa vicdanli merhametli insanlara denk gelirsin kolayca dogurursn canim 🤲🏼 vallahi 3 ay once dogum yapan bir akdasm var ilk dogumunu ozelde yapti cokca arastirarak hic memnun kalmadi ikincide devleti deneyecgm dedi ordanda memnun kalmdi dedigim gbi kader kismet birazda insAllah cok guzel dogumun olur
Çok şükür canim tam artık tamam olmuyor deyip tüpe odaklandim rabbim nasip etti 🥰aminn hepimiz inşallah vicdanlı insanlara denk geliriz canım gercekden kısmet işi tamamen 🌺

Sizinde göbek benim gibi :) bende Şuan 60 kiloyum, mide bulantılarım 2 gündür azaldı :) cinsiyetimiz Allah nasip ederse kız. Benim ilk çocuk olacak inş o yüzden çok heyecanlıyım. 2 Li test yaptırmadım aklımda biraz o var. 12+6 da ense kalınlığı izin 1,7 demişti. İyi deyince bende yaptırmadım. Yaptırsa mıydım diyorum. Sizde yaptırdınız mı
Ben yaptirdim ama acikcasi benim icin sonuc ne olursa olsun degismeyecekti :) randevu denk getirdim sansa detayli gorebilmek icin yaptirdim devlette yoksa yaptirmasamsa cok elzem birsey degildi benim icin :) oglumdada 3lu yaptrmistim sadece detayli gorebilmek adina yani olsada olur olmasada benim ikili sonucum iyi cikmasina ragmen devletteki doktor bu kesin bir sonuc degil deyip durdu yani icim rahatlasn diye bile yapsan ona bile yaramiyor insanin icine kusku dusuruyolar her turlu bu arada saglikla kucagina alirsin insAllah canm kizini banada nasip olsn minik bi kiz cocugu ins 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🥰

Ah ben ikilemde kalmamak icin sormadim ya yoksa 12+2 de ikili testte bacak arasi ap acik ortada idi hc bisi yoktu bostu ama bellide olmaz umutlanmak istemiyorum 😬 kasik agrim ani harektlenince oluyor onun haricinde sol kalcmad agri var hamiellikle alakasi varmi bilmiyorum normalde ,11 haftaya kadr migde bulantisi yasamdim ama sonrasinda bas agrisi bas donmesi migde bulantisi surekli var snairim buda hamileligin migreni tetiklemesinden kaynaklaniyormus :KK43: fazla kilo ile hamile kaldim ama ona ragmen gobusum hafifi cikms durumda 🤗🤗 bu arada senin cinsiyet ne canm
Valla aynı benim gibi bende de ilk haftalarda yokken şimdi migrene bağlı miğde bulantısı yaşıyorum. İlk zamanlar daha iyidir. Şimdi daha kötü. Ben de fazla kg ile hamile kaldım. Zaten olan göbeğim vardı. O sebeple bende çok çıktı diyemiyorum.🤣

Benimde öyle canım. Yeni başladı. Ama senin gibi feci diyecek kadar değil. Benimde 12 haftam ve yeni başladı. Bana da tuhaf geliyor
Vallahi ne yapcaz anlamadım dr a gidip bulanti ilacı mi yazdırsam diyorum bu ne böyle milletin bulanti bitiyor benim yeni başladı bu tuaf

Valla aynı benim gibi bende de ilk haftalarda yokken şimdi migrene bağlı miğde bulantısı yaşıyorum. İlk zamanlar daha iyidir. Şimdi daha kötü. Ben de fazla kg ile hamile kaldım. Zaten olan göbeğim vardı. O sebeple bende çok çıktı diyemiyorum.🤣
Ayy cok zor ya inan uyku bile tutmuyo bas agrisi dönmesi migde bulntisi kusturmuyor ama yedigim hc birseyden bir gram zevk almiyorm inan bu yuzden birsey bile asermiyo canm bu eger boyle devam ederse 9 ay kabusss 😥 ilk hamilelikte sifr belirti son aylarda migde eksimesi ve oglum asiri harektliydi kaburgalrmi itiyodu onun disinda hamilemiyim neyim anlamiyordum bile karnim bile 6.7 ayda cikmisti neguzel son aylr oyle oldu diye sikayet ediyodum artk dogsun diye pasa 41+2 de dogdu kabussssss... Ama tobe ya o hamiellgm mis gbiymis bu daha kotu hamilelik donemini seven insanlar var takdir ediyorum ilkindede bundada sevemedim sevemiycem 🤯😏

Benim daha çok koku alınca oluyor.
Kızımın altını değiştirirken.
Yada değişik bir tat alınca
Aslında aynı sabah mutfağa girdim lavabo rüzgardan koku vermiş içim dışıma çıktı sonra kahvaltı ettim içim almadi iyiydim aslında iki gündür kötüyüm..
Ama benim asıl sorunum baş ağrısı feci bas ağrım var o da mideme vuruyor olabilir hatta başım o kadar ağrıyor ki bazen başım dönüyor

Aslında aynı sabah mutfağa girdim lavabo rüzgardan koku vermiş içim dışıma çıktı sonra kahvaltı ettim içim almadi iyiydim aslında iki gündür kötüyüm..
Ama benim asıl sorunum baş ağrısı feci bas ağrım var o da mideme vuruyor olabilir hatta başım o kadar ağrıyor ki bazen başım dönüyor
Seninde migrenin olabilirmi cnm burda bi cok kisi yazdi gecen bas agrisi ile gelen migde bulantisi yasiyormus bircok kisi migrendir dediler ama doktora danismak sart oldu artk yoksa boyle hayat gecmez

Kizlar konus disi ama buradan tavisye ile kurutma makinasi aldim :KK76:vee tavsiye verenleri hatirlamasamda asiri memnunum tesekkurler...
Gelgelelim iki cocukla hayati kolaylastrcak daha farkli seylerde aramaktaym sarzli supurge gibi kullanip asiri memnunum su markadan diyen varsa bana cok buyuk yardim etmis olursunuz iki ay onceye kadar fiyatlr cok firlamis olsada eli mahkum alacagim 😥 cnku halilarm kalin ve oymali kablolu supurge ile abanmadan cekmek imkansz bastirarak cekincede belden asagim felc oluyo aksama resmen

Seninde migrenin olabilirmi cnm burda bi cok kisi yazdi gecen bas agrisi ile gelen migde bulantisi yasiyormus bircok kisi migrendir dediler ama doktora danismak sart oldu artk yoksa boyle hayat gecmez
Normalde migrenim yok canım öyle ışıklar patlar gibi şeyler de olmuyor ama gebelik kaynaklı migren oluyorsa bilmiorum ama inan bu bağ ağrısı beni çok yordu

Normalde migrenim yok canım öyle ışıklar patlar gibi şeyler de olmuyor ama gebelik kaynaklı migren oluyorsa bilmiorum ama inan bu bağ ağrısı beni çok yordu
Benimde migrenim yok diye biliyorm ama 😏😥 gercekten cok kotu enerjimi sömürüyor rabbim hepimize sifa versin gelip gecicidir insAllah... Kafam hep bir ton gbi hafiflemiyor dun ilk kez parol ictim ama tam anlamiyla 5 dk bile rahatlatmadi

Ben yaptirdim ama acikcasi benim icin sonuc ne olursa olsun degismeyecekti :) randevu denk getirdim sansa detayli gorebilmek icin yaptirdim devlette yoksa yaptirmasamsa cok elzem birsey degildi benim icin :) oglumdada 3lu yaptrmistim sadece detayli gorebilmek adina yani olsada olur olmasada benim ikili sonucum iyi cikmasina ragmen devletteki doktor bu kesin bir sonuc degil deyip durdu yani icim rahatlasn diye bile yapsan ona bile yaramiyor insanin icine kusku dusuruyolar her turlu bu arada saglikla kucagina alirsin insAllah canm kizini banada nasip olsn minik bi kiz cocugu ins 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🥰
Amin inş, Allah gönlünüze göre versin:) bakalım bende bi bakacağım 3 lü için 🥰

Benimde migrenim yok diye biliyorm ama 😏😥 gercekten cok kotu enerjimi sömürüyor rabbim hepimize sifa versin gelip gecicidir insAllah... Kafam hep bir ton gbi hafiflemiyor dun ilk kez parol ictim ama tam anlamiyla 5 dk bile rahatlatmadi
Hah aynen bak sanki kafam ağır tartamiyorum.. hep uzanmak istiyorum oturunca kafam çok ağır geliyor enerjim bitti başımın ağrısına dayanmaktan akşam bile ağrıyor sabah çenem ağrıyor dişlerimi sıkıyorum belli ki artık gerginlikten .. aslinda havalar düzelse çıkarız hava alırız da hem grip salgını var hem corona hava soğuk suan cesaret edemiyorum pek .. Bir de ankara malum yokuş da yokuş inmek tamam da çıkması sıkıntı yokuşu 🤦🏻‍♀️

Hah aynen bak sanki kafam ağır tartamiyorum.. hep uzanmak istiyorum oturunca kafam çok ağır geliyor enerjim bitti başımın ağrısına dayanmaktan akşam bile ağrıyor sabah çenem ağrıyor dişlerimi sıkıyorum belli ki artık gerginlikten .. aslinda havalar düzelse çıkarız hava alırız da hem grip salgını var hem corona hava soğuk suan cesaret edemiyorum pek .. Bir de ankara malum yokuş da yokuş inmek tamam da çıkması sıkıntı yokuşu 🤦🏻‍♀️
Hava duzelincede dogum var smdi bas agrisi var :D biz dinlemeyecegiz bence kafalar tahmini nezmana hafifer acaba :D

Back