- 10 Mayıs 2013
- 1.586
- 1.298
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.601
Ne güzel haberler aldık bugün benim randevum yarın daha geç mi gitseydim acaba diye düşünüyorum ama eşimin ısrarı üzerine salı gününe aldık randevuyuKızlaaar selam bende keseyı az once gördüm 7mm ıkı hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı zaman cabuk gecsın
Kalp atıslarınıda sorunsuzca duyarz inşAllahMaşallah canım beraber ilerliyoruz bu yolda
Canım ben Ağustosun başından beri kullanıyorum iki hamileliğimde hep planlıydı kullandım internetten faydalarını araştır istersen ,,, planlı gebeliklerde 3 ay öncesi başlanılması en iyisidir aslında..Ben de öyle düşündüm, bi de doktor baya pahalı boşuna gitmeyeyim diye düşündüm. Ama ben folik asit falan kullanmıyorum, hiç de kullanmadım aslında, o beni biraz düşündürüyor, kullanıyor musunuz siz? kullanmalı mıyım
yaa canım çok sevindim darısı başımızaKızlaaar selam bende keseyı az once gördüm 7mm ıkı hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı zaman cabuk gecsın
Ben adetime göre 6+5 de duydum.Kızlar ben cuma günü betama baktırmıştım, 3445 çıkmıştı. Ve geçen hafta Perşembe günü de keseyi görmüştük 5+1 demişti doktor.
Bu durumda yarınki randevumu sizce iptal edim mi ? Keseyi hastanede meraktan baktırmıştım, asıl doktorumla randevum yarındı normalde. Kalp atışı duyar mıyız?
ahh ahh o zaman çok zor geçiyor işte..hayırlı olsun bu arada.Kızlaaar selam bende keseyı az once gördüm 7mm ıkı hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı zaman cabuk gecsın
MaşallahBugün kontrolü olanlar online mı? Arkadaşlar daha önce yazmıştım 8 Kasım’da kese göreceğiz veee ikiz istiyorum diye ikizler göründü birinin kalp atışını bile duydukDoktor en ufak enfeksiyon istemiyoruz dişin ağrırsa ara beni diyerek hafif korkutsa da ikisinin de benimle olduğunu bilmek güzel
Sağol canım benim darısı başına inşallah bizde duyarız miniğimizin kalp atışınııYaaaa çok güzel haberler var bugun çok sevindimmavibeyazzz 1bal1kaymakannesi ben diğer topiklerdede baktım çoğu 7. Haftadada kalp atışlarını duymuşlar çoğu , ahh onu duyduğumuz anlar hemen gelsin
Sizin güzel haberlerinizden sonra bana yarın zor olur
Canim senin yarın mi benim de çarşamba keseyi inşallah gorcem ağrılar batmalar geçince daha da korktum midem biraz yanma bulan ti bugün yoğun inşallah güzel haberler alalımYaaaa çok güzel haberler var bugun çok sevindimmavibeyazzz 1bal1kaymakannesi ben diğer topiklerdede baktım çoğu 7. Haftadada kalp atışlarını duymuşlar çoğu , ahh onu duyduğumuz anlar hemen gelsin
Canım hayrlısı olsun inşallah bence güzel artmış bayağıKızlar beni görün
”
Çok şükürÇok güzel canım artış korkma
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok sağolun içimi rahatlattınız hepinizCanım hayrlısı olsun inşallah bence güzel artmış bayağı
Ben pazartesiye randevuYaaaa çok güzel haberler var bugun çok sevindimmavibeyazzz 1bal1kaymakannesi ben diğer topiklerdede baktım çoğu 7. Haftadada kalp atışlarını duymuşlar çoğu , ahh onu duyduğumuz anlar hemen gelsin
Pazartesiye arastırıp buldgm ozeldekı dr randevumu aldm :) 5+6olucak ozman ınsAllah kalbini duyarzYaaaa çok güzel haberler var bugun çok sevindimmavibeyazzz 1bal1kaymakannesi ben diğer topiklerdede baktım çoğu 7. Haftadada kalp atışlarını duymuşlar çoğu , ahh onu duyduğumuz anlar hemen gelsin
Amiiiiin canımyaa canım çok sevindim darısı başımıza
Canım sana kac mm dedı kese alttanmı baktı karındanmıMaşallah canım beraber ilerliyoruz bu yolda