MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.621
Ayy benim oğlumda 31+4 te doğdu canım aynıyız. Neyse en azından boğa burcu iyidir işin iyi tarafından bakalımGeçen sene temmuz topiginde bu tarz bı muhabbet yapmıştım.Yengeç olsun en azından bir günle bile olsa ikizler burcu olmasın bide ikiz iyice kafayı yerim diye. Bilin bakalım ne oldu 31+4 te acil sezeryan olup ikizlerim boğa burcu olmayı tercih ettiler
Bu arada kızlar korunuyodum ama adetim gecikti. 2022 temmuz annelerine kaycam diye ödüm kopuyor. Bugün test yapıcam. Allah tan hayırlısı tabi ama evde 6 aylık iki bebe varstresten midir yoksa bilinçaltı mı bilmiyorum. Bu gece acayip midem bulandı. En son hamileyken bulanmıştı. Stresten bu gece hiç uyuyamadıımm. Eğer varsa 5+ 3 günlük falandır. Son adet tarihimi de tam hatırlamıyorum işin kötüsü. Tek bildiğim 5 ekimden 2 3 gün önceydi.
Amin canım inşallah hep birlikte o günleri görelim1bal1kaymakannesi , mavibeyazzz hayırlı olsun canlarımmmm çok sevindim Allah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah
Amin cümlemizin inşAllah1bal1kaymakannesi , mavibeyazzz hayırlı olsun canlarımmmm çok sevindim Allah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah
Senin ikizler olursa benim de tek çocuk olursa daha test yapmadım. Bayağı bayağı aynı oluyoruzAyy benim oğlumda 31+4 te doğdu canım aynıyız. Neyse en azından boğa burcu iyidir işin iyi tarafından bakalım
Canım bebeklerin küçük ya ondandır belki yinede yap test bizede haber verbenim oğlumda 7 aylık bu arada
Ayy dimiii, senin tecrübelerini de isterim ama ikiz annesiSenin ikizler olursa benim de tek çocuk olursa daha test yapmadım. Bayağı bayağı aynı oluyoruz
canım nasılsın. Son gelişmeler nelerdir. Karar verebildinmi, bebiş konusunda.Ayy benim oğlumda 31+4 te doğdu canım aynıyız. Neyse en azından boğa burcu iyidir işin iyi tarafından bakalım
Canım bebeklerin küçük ya ondandır belki yinede yap test bizede haber verbenim oğlumda 7 aylık bu arada
Evet bende seyirme oluyor bazen üst üste ve baya hissettırıcek kadarSelam kızlar nasılsınizzz ben bişey sormak istiyorum ya daha keseyi bile görmedik biliyorsunuz arada bir alt karında seyirme oluyordu sizde de ilk zamanlarda olan var mı acaba? Bugde sağ kasığım da seyirme var batma falan deil göz seyirme si gibi bişey umarım Bi sıkıntı yoktur böyle bişey yaşayan var mı
AnladımErken değil mi 6+2 ? Sonraki haftaya kalır büyük ihtimalle demişti doktorum
Ayyy iyi barii korkttum düşününce de rahatladım şmdi saol canım teşekkür ederim cevap verdiğin içinEvet bende seyirme oluyor bazen üst üste ve baya hissettırıcek kadar
Evet canım bebek değil bebeklermiş önceliklecanım nasılsın. Son gelişmeler nelerdir. Karar verebildinmi, bebiş konusunda.
bende oluyor küçük kıpırtı gibi sanki bebeğin ilk hareketlerini hisseder gibi tabi bu mümkün değil ama aynı o şekilde gibi .. sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü bende diğer hamileliklerimde de olmuştu..Selam kızlar nasılsınizzz ben bişey sormak istiyorum ya daha keseyi bile görmedik biliyorsunuz arada bir alt karında seyirme oluyordu sizde de ilk zamanlarda olan var mı acaba? Bugde sağ kasığım da seyirme var batma falan deil göz seyirme si gibi bişey umarım Bi sıkıntı yoktur böyle bişey yaşayan var mı
Canım bende merak edip hıc bakmamıstm smdı googleden baktm gebeligin erken belirtileri arasnda segırmede varmıs :) sana az omce mesaj attktna snra bile seğirdi :) 3 gebeligim ilk defa yasıyorum bunu hemde gebeligimi daha ogrenmeden once vardı hıc hamileliktendir dıe dusunmemistimAyyy iyi barii korkttum düşününce de rahatladım şmdi saol canım teşekkür ederim cevap verdiğin için
Aynenn öyle ister istemez tedirgin oluyor insan şmdi ilkte olunca herşeyden nem kapar oldum vallahibende oluyor küçük kıpırtı gibi sanki bebeğin ilk hareketlerini hisseder gibi tabi bu mümkün değil ama aynı o şekilde gibi .. sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü bende diğer hamileliklerimde de olmuştu..
Ayyy hadi inşallahhhh yaaa heyecanlıyımCanim senin yarın mi benim de çarşamba keseyi inşallah gorcem ağrılar batmalar geçince daha da korktum midem biraz yanma bulan ti bugün yoğun inşallah güzel haberler alalım
Ahh kiloo deme hc bısı yapablcgmi zannetmıyorum fazla kilo ile hamile kaldm ama diger gebelkte 20 kilo almstm dogumdan 15 gun sonra aldgm kilodan 4 dü kalmstı gerısı gıtmıstı :) cnku cok odemli bir hamilelik gecirmstm aldgmn hepsi kilo degılmıskı okadar hızlı gitti bendenKilo kontrolü için bir şeyler yapmaya başlayan var mı, spor gibi mesela