- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.761
Ayyy benim babanemde sudanlı bilirimEn azından göçmenliğin avantajını yaşıyorsun bana o genler gelene kadar sülale karışmışBabaannem esmer koca bulunca bozmuş büyüyü Annemin tarafı desen sarı saç bebeklerde bile yok bizim bebekler 3 parmak siyah saçlı doğuyorlar toka takıyoruz direkt
Sağ kasık erkek , sol kasık kız diyolar ya, benim normalde hep sağdaydı, şuan sol ağrıyo oyuzdenAaa neden
Kendi çocuklarında bile sarı yok bize ne kalmışAyyy benim babanemde sudanlı bilirimama normal, akrabalarda ve çevrede tek sarışın renkli gözlü benim , artık neden öyle oldu bilmiyorum Oyuzden anlıyorum seni
Ahhh ahhhhKendi çocuklarında bile sarı yok bize ne kalmış
Hiccc inanamiyorum ben o itemleri telef ettim annem bebek solda kesin kiz miden cok bulaniyor kesin kiz popon buyudu kesin kiz diyerek yarin hayatinin sokunu yasicakSağ kasık erkek , sol kasık kız diyolar ya, benim normalde hep sağdaydı, şuan sol ağrıyo oyuzden
Ama yorulduğuma yorucam
OoooooHiccc inanamiyorum ben o itemleri telef ettim annem bebek solda kesin kiz miden cok bulaniyor kesin kiz popon buyudu kesin kiz diyerek yarin hayatinin sokunu yasicakbebeyim anneannesine selamin aleykum dedi
Annemin hic oglu yokOooooogördün mü anane p’pi dersin
9 kutu veriyor bana doktor öyle yazmış rapora.Valla bilmiyorum kızlar bende pazartesi rapor çıkarmak için gidecektim yine bi gidip şansımı deneyeceğim birde oksapar covid için kullanıldığından eczanelerde bulmak çok zor raporluyken kaç kutu alabiliyoraunuz aylık mı veriyordu eczane
Pahalli değilmiş neyse kiEvet karşılamıyor
65 tldi sanırım
Bunu kullan diğer aya demir ilacına geçeriz dedi
Amanin kız bu saatte miSiz mışıl mışıl uyurken ben
Sarma sarıyorum
Hadi bakalım inşallah erkek çıksın sana. Bana da kızBu sene kimi duysam erkek yaa dün 2 arkadaş bugün 2 tanıdık tam 4 erkek bebek haberi aldım 2 günde burası hariç
Erkek senesinde bile kıza hamile kaldıysam kocamın y kromozomuna tükürecem
Bana el birliğiyle cinsiyeti 12. Haftada kesin olarak söyleyecek bi dr bulun yoksa daha çooookkk kafanızı yerim
Bebek solda miHiccc inanamiyorum ben o itemleri telef ettim annem bebek solda kesin kiz miden cok bulaniyor kesin kiz popon buyudu kesin kiz diyerek yarin hayatinin sokunu yasicakbebeyim anneannesine selamin aleykum dedi
ay geliyorlar mı kesin misafirlerin. Bu dönem en korktuğum şey misafir. Yemeği ayrı temizliği ayrı.yorma kendini canımSiz mışıl mışıl uyurken ben
Sarma sarıyorum
Evet solda hamileligimin basindan beri ve bebegim erkekBebek solda mibenim ki sağda da bu teoriye inanmak istemiyorum. Ne alakası var canım hem benim solda miyom var istese de olamaz orada
Senin de mi aynı gen canım sen kaclik iğne oluyorsun? Amin inşallahAynısı canım benimde , 2 dusugum oldu biri 7 haftalik biri 5 haftalik. İnşallah bu sefer sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Ben pko dan çok çektim hiç regl olmadim desem yeridir omrumu yedi kilo yaptı üstüne insülin arttı gizli şeker çıktı..Ben çok şükür pcodan cok cekemdim adet duzensizligi evlendikten sonra basladi 2 ayda bir oluyordum hormonlarimi etkilememis sukurki esimdede bir sorun yoktu insallah ben inaniyorum sag salim gelicekler senin cinsiyet bellimiydi
Ben bunun 1 ini kullanıyorum halaEki Görüntüle 2983941
D vitaminimi bilmiyorum ama, vitamin olarak bunu verdi bunu kullanıyorum canım
Ben varım sana yakın aramızda 3-4 gün var. Ben bile burdayım tahminden bi kaç hafta erken doğar dedilerMerhabalar bana doktor 30 temmuz olarak tarih verdi, burada mıyım ağustosta mı çok arada kaldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?