Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy benim babanemde sudanlı bilirim ama normal, akrabalarda ve çevrede tek sarışın renkli gözlü benim , artık neden öyle oldu bilmiyorum Oyuzden anlıyorum seni

Sağ kasık erkek , sol kasık kız diyolar ya, benim normalde hep sağdaydı, şuan sol ağrıyo oyuzden
Ama yorulduğuma yorucam
Hiccc inanamiyorum ben o itemleri telef ettim annem bebek solda kesin kiz miden cok bulaniyor kesin kiz popon buyudu kesin kiz diyerek yarin hayatinin sokunu yasicak bebeyim anneannesine selamin aleykum dedi

Hiccc inanamiyorum ben o itemleri telef ettim annem bebek solda kesin kiz miden cok bulaniyor kesin kiz popon buyudu kesin kiz diyerek yarin hayatinin sokunu yasicak bebeyim anneannesine selamin aleykum dedi
Oooooo gördün mü anane p’pi dersin

9 kutu veriyor bana doktor öyle yazmış rapora.

Hadi bakalım inşallah erkek çıksın sana. Bana da kız

Bebek solda mi benim ki sağda da bu teoriye inanmak istemiyorum. Ne alakası var canım hem benim solda miyom var istese de olamaz orada

Aynısı canım benimde , 2 dusugum oldu biri 7 haftalik biri 5 haftalik. İnşallah bu sefer sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Senin de mi aynı gen canım sen kaclik iğne oluyorsun? Amin inşallah
Ben çok şükür pcodan cok cekemdim adet duzensizligi evlendikten sonra basladi 2 ayda bir oluyordum hormonlarimi etkilememis sukurki esimdede bir sorun yoktu insallah ben inaniyorum sag salim gelicekler senin cinsiyet bellimiydi
Ben pko dan çok çektim hiç regl olmadim desem yeridir omrumu yedi kilo yaptı üstüne insülin arttı gizli şeker çıktı..
Evet belliydi erkek bebeğim olacaktı o zaman.. üstünden iki yıl geçti.. şimdi nasip oldu inşallah bu sefer sağlıkla alırız kucagimiza

Kizlar siz deli misiniz
Ben o saatte 4. Rüyamı görüyorum siz uyanıksiniz bakın Allah izin verirse hamilelik ilerleyince istesenizde uyuyamayacaksiniz çok ararsınız bu günleri çok
Yorumları acayip gülerek okudum ama ya

Bu arada kizlar bana doktor hiç demir Vitamin falan vermedi valla özelikle sorsam mı acaba dr a ? Ben kendi söyler diye hic sormadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…