- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
- #16.721
Evet karşılamıyorBunu devlet karşılamıyordur muhtemelen gibi geldi banane kadar fiyatı? İçerik iyi görünüyor.
65 tldi sanırım
Bunu kullan diğer aya demir ilacına geçeriz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet karşılamıyorBunu devlet karşılamıyordur muhtemelen gibi geldi banane kadar fiyatı? İçerik iyi görünüyor.
İnşaallah sağlıkla sıhhatle o günler gelir. Herkesin dileği gibi olurMaşallah doğum zamanalarıda hemen gelse sağlıkla sıhatle, ocak ayı anneler doğuruyo valla bakıyorum arada çok heyecanlı
KurnazzzBu konuda sana bayılıyorum zaten
Yeniyim yaaaa genelde eşime postalıyorum böyle şeylerde ben değil oğlunuz öyle istiyo diyorum
Bana kan damlası yazıldı ama 20. Hafta başlayacağım.Kizlar bana doktorum Decavit ve Gaynoferon yazdi denedim midemi mahvetti icmiyorum duruyo oyle ben ne zaman agiz tadiyla bisey yiyio icicem ya sizede yazildimi bunlar mahvetti beni
Ben kötü olucağıma o olsun en başta anlaştık, bizim tarafda ben konuşcam, onun tarafında oKurnazzz
Yok canım hallettik merak etme herkesi seviyorum valla burdannnn şuan mutluyumyoncambenim gücendiğin kişi ben değilimdir heralde sürekli burada olmasam da bildirim görünce dönüyorum Yalnız beğen tuşuna alışamadım yazacak cvp bulamadıysam basıyorum
Allahim gerçekten affetsin ama boyle3hayat gecmiyo vallahi ben iyi olacagimi beklerken dahada kötü olmak butun enerjimi somüruyor 3 ay dediler geçti hele 4 ayimizida dolduralim geçecek mi dersinBana kan damlası yazıldı ama 20. Hafta başlayacağım.
Gece yatmadan önce iç .
Bu arada 1 saat önce midem bulanıyor diye. Kendi kendime konuşuyordum " oturup ağlasam mi ya, bu nasıl bir kabus " diye. sanki ağlasam geçecek de.
Ahh zaman şu gibi akıp geçsin
Allahım affet! Sanki bir zindana atılmışım ve bu da yetmezmiş gibi kanser gibi bir hastalık geçiriyor musum gibi.
Değişik ağrılar
Mide bulantıları olur ya kanser hastalarında
( tövbe tövbe, allahım affet )
Ikiye bölündüm
Bir yanım isyan ediyor
Diğer yanım korkup af diliyor
Iki tarafı da takip edin bence. Buradakiler sizden önde ilerlediklerinden tecrübelerinden fayfalanmak hoş olur diye düşünüyorum. Diğer grupda da sizin dogumunuza yakın doğum tarihi olanlarla kader ortaklığı olur aynı şekilde. Zaten son aylar geldi mi kimin ne zaman doğuracağı hic belli olmuyoMerhabalar bana doktor 30 temmuz olarak tarih verdi, burada mıyım ağustosta mı çok arada kaldımm
Demir ilacını bende içemedim folik asiti içtim her türlü bebeğe fayda etsin diye.Kizlar bana doktorum Decavit ve Gaynoferon yazdi denedim midemi mahvetti icmiyorum duruyo oyle ben ne zaman agiz tadiyla bisey yiyio icicem ya sizede yazildimi bunlar mahvetti beni
Doğumun geç olması erken olmasından çok daha zor bir ihtimal bence buralarda ol zaten sana yakın tarihli arkadaşlarda var göreceksin.Merhabalar bana doktor 30 temmuz olarak tarih verdi, burada mıyım ağustosta mı çok arada kaldımm
Teşekkür ederim. Aslında 2'li testi soracaktım. Çoğunluk yaptırmıştır burada. Özel hastane fiyatı nedir ortalama fikriniz var mı?Iki tarafı da takip edin bence. Buradakiler sizden önde ilerlediklerinden tecrübelerinden fayfalanmak hoş olur diye düşünüyorum. Diğer grupda da sizin dogumunuza yakın doğum tarihi olanlarla kader ortaklığı olur aynı şekilde. Zaten son aylar geldi mi kimin ne zaman doğuracağı hic belli olmuyo
Ben özel muayenehaneye gidiyorum. Usg yi doktorum yaptı, kanları da labaratuvara gönderdi. Hepsi için 260 tl verdim. 100 tl gibi bir şey demişlerdi 1 ay önce. Bu zamlı hali galiba. Her şey gibi laboratuvara da zam gelmiş muhtemelen.Teşekkür ederim. Aslında 2'li testi soracaktım. Çoğunluk yaptırmıştır burada. Özel hastane fiyatı nedir ortalama fikriniz var mı?
Ayyy hayırlı olsun canım bizim oğlanlar belli burda top koşturucak bizde baya benimsedik yani hepp oğlum diyozzSelam kızlar, bugün ikili test vardı. Cinsiyet de öğrendik benim minnak erkekmiş çok şükür gayet sağlıklı görünüyor. Sabahtan beri durup durup "oğlum gel, oğlum yavaş, oğluuum" falan diyorum kendi kendimedilime bir tuhaf geliyor. Ama çok da tatlı bir çekiciliği var hani
Oğlan analarıAyyy hayırlı olsun canım bizim oğlanlar belli burda top koşturucak bizde baya benimsedik yani hepp oğlum diyozz
Ahh ahh hec sormayinn ben oglum diye sevemiyorum diye kimse bilmiyor yaAyyy hayırlı olsun canım bizim oğlanlar belli burda top koşturucak bizde baya benimsedik yani hepp oğlum diyozz