Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Maşaallah canım. Rabbim nazarlardan korusun

Bende de pko var hiç kendiliğinden hamile kalamadım. 3 kez tüp bebek yaptırdım biri 7.haftada düştü diğeri tutmadı bu üçüncü. Allah’ın izniyle bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Kizlar bana doktorum Decavit ve Gaynoferon yazdi denedim midemi mahvetti icmiyorum duruyo oyle ben ne zaman agiz tadiyla bisey yiyio icicem ya sizede yazildimi bunlar mahvetti beni
Bende decaviti çok zor kullanıyorum. Hapları çok büyük maalesef

Ah canım ne zorlu süreçler anlıyorum seni.. inşallah bu sefer tosbik bebeklerimizi parklarda oynamaya götürürüz

Canım bana da vermedi henüz. Ben sordum. Bir sonraki geldiğinde vericem dedi. Şimdi folik asidi bitir dedi. Bakalım.

Canım bana da vermedi henüz. Ben sordum. Bir sonraki geldiğinde vericem dedi. Şimdi folik asidi bitir dedi. Bakalım.
Hmm o zaman normal ben bi ona bi buna gidiyorum belli bi dr um yok gittiğim dr ben demeden söyler diye tahmin ediyordum herkes kullaniorum deyince acaba ben mi dr a sorsam diue düşündüm

Bende pkoluyum kız.ama şükür her ay adet olurum.tam 1 senede kendiliğinden anca gebe kaldım.ne çok pkolu var ya

Kızlar ikili teste gittim bugün. Her şey normal çok şükür. Cinsiyet için geçen hafta erkek gibi demişti bu hafta kız yüzde 80 dedi
Kız seda bende dün gittim senle aynıydık hafta olarak galiba bebek kaç haftalık çıktı boyu kaç çıktı.bide ense kalınlığı kaç çıktı.hadi gözün aydın

Bende pkoluyum kız.ama şükür her ay adet olurum.tam 1 senede kendiliğinden anca gebe kaldım.ne çok pkolu var ya
Pko bu devrin belasi ama bazısı sorun yaşamıyor bazısı benim gibi eğer ilac almazsa 10 ay falan regl olmuyor.. benimkiler klomen femera ya bile cevap vermedi oyle inatçı gonalf gibi ağır bir iğneye bile cevap vermedi de en son zar zor bir yumurta büyüdü pko cok sinir bozucu bir şey bi de pko yüzünden seker çıkarsa vah haline

Kız seda bende dün gittim senle aynıydık hafta olarak galiba bebek kaç haftalık çıktı boyu kaç çıktı.bide ense kalınlığı kaç çıktı.hadi gözün aydın
Sağ ol kuzum. Boyu 6 küsürdü canım unuttum şimdi. hafta olarak sata göre 12+6 ultrasona göre 12+3. Ensesi de 1.2 dedi canım.

Bizim bahçe kedi dolmuş onların sesinden uyuyamadım eşim de sinirden uyuyamadı kedilerin cinsel hayatı bizimkinden daha renkli diyor ahahahah aylardır tık yok ya

Bizim bahçe kedi dolmuş onların sesinden uyuyamadım eşim de sinirden uyuyamadı kedilerin cinsel hayatı bizimkinden daha renkli diyor ahahahah aylardır tık yok ya
Gecen bizde de aynısı oldu iki kedi birbirini duvardan duvara vurarak sevisti sanki öyle çığlık öyle bi ses susarlar diye bekledik ama yok canım en son esim döndü dedi ki " kediler bile bizden şanslı bu ne yaman çelişki " aylardır malum tik yok adama dert olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…