• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selam kızlar, bugün ikili test vardı. Cinsiyet de öğrendik😊 benim minnak erkekmiş💙 çok şükür gayet sağlıklı görünüyor. Sabahtan beri durup durup "oğlum gel, oğlum yavaş, oğluuum" falan diyorum kendi kendime:KK70:dilime bir tuhaf geliyor. Ama çok da tatlı bir çekiciliği var hani😄🤗
Maşaallah canım. Rabbim nazarlardan korusun

Senin de mi aynı gen canım sen kaclik iğne oluyorsun? Amin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Ben pko dan çok çektim hiç regl olmadim desem yeridir omrumu yedi kilo yaptı üstüne insülin arttı gizli şeker çıktı..
Evet belliydi erkek bebeğim olacaktı o zaman.. üstünden iki yıl geçti.. şimdi nasip oldu inşallah bu sefer sağlıkla alırız kucagimiza
Bende de pko var hiç kendiliğinden hamile kalamadım. 3 kez tüp bebek yaptırdım biri 7.haftada düştü diğeri tutmadı bu üçüncü. Allah’ın izniyle bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Kizlar bana doktorum Decavit ve Gaynoferon yazdi denedim midemi mahvetti icmiyorum duruyo oyle ben ne zaman agiz tadiyla bisey yiyio icicem ya 😑 sizede yazildimi bunlar mahvetti beni
Bende decaviti çok zor kullanıyorum. Hapları çok büyük maalesef 😐

Bende de pko var hiç kendiliğinden hamile kalamadım. 3 kez tüp bebek yaptırdım biri 7.haftada düştü diğeri tutmadı bu üçüncü. Allah’ın izniyle bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Ah canım ne zorlu süreçler anlıyorum seni.. inşallah bu sefer tosbik bebeklerimizi parklarda oynamaya götürürüz 🤲🏻

Kizlar siz deli misiniz :KK51:
Ben o saatte 4. Rüyamı görüyorum siz uyanıksiniz bakın Allah izin verirse hamilelik ilerleyince istesenizde uyuyamayacaksiniz çok ararsınız bu günleri çok :KK48::KK48:
Yorumları acayip gülerek okudum ama ya :KK48::KK48:

Bu arada kizlar bana doktor hiç demir Vitamin falan vermedi valla 🤷🏻‍♀️ özelikle sorsam mı acaba dr a ? Ben kendi söyler diye hic sormadım ama
Canım bana da vermedi henüz. Ben sordum. 🤣Bir sonraki geldiğinde vericem dedi. Şimdi folik asidi bitir dedi. Bakalım.

Canım bana da vermedi henüz. Ben sordum. 🤣Bir sonraki geldiğinde vericem dedi. Şimdi folik asidi bitir dedi. Bakalım.
Hmm o zaman normal ben bi ona bi buna gidiyorum belli bi dr um yok gittiğim dr ben demeden söyler diye tahmin ediyordum herkes kullaniorum deyince acaba ben mi dr a sorsam diue düşündüm 🤭

Bende de pko var neredeyse bir yıl regl olmam ilac ile bile kahverengi çamur gibi regl olurum kırmızı gelmez hiç yumurtlar öyle tembel yani .. eşimin sperm de hiz 0 , sperm de sekil bozukluğu %90 larda.. Bi türlü olmadı tam tüp bebeğe geçecektik bi kere aşılama deneyelim dedik çok şükür oldu ama ödüm kopuyor bunu da kaybedeceğim diye inşallah bu sefer bizlere de nasip olur kucağımıza almak sağlıkla ağız tadıyla hayırlısı ile inşallah
Bende pkoluyum kız.ama şükür her ay adet olurum.tam 1 senede kendiliğinden anca gebe kaldım.ne çok pkolu var ya

Kızlar ikili teste gittim bugün. Her şey normal çok şükür. Cinsiyet için geçen hafta erkek gibi demişti bu hafta kız yüzde 80 dedi😂😂😍
Kız seda bende dün gittim senle aynıydık hafta olarak galiba bebek kaç haftalık çıktı boyu kaç çıktı.bide ense kalınlığı kaç çıktı.hadi gözün aydın

Bende pkoluyum kız.ama şükür her ay adet olurum.tam 1 senede kendiliğinden anca gebe kaldım.ne çok pkolu var ya
Pko bu devrin belasi ama bazısı sorun yaşamıyor bazısı benim gibi eğer ilac almazsa 10 ay falan regl olmuyor.. benimkiler klomen femera ya bile cevap vermedi oyle inatçı gonalf gibi ağır bir iğneye bile cevap vermedi de en son zar zor bir yumurta büyüdü pko cok sinir bozucu bir şey bi de pko yüzünden seker çıkarsa vah haline

Kız seda bende dün gittim senle aynıydık hafta olarak galiba bebek kaç haftalık çıktı boyu kaç çıktı.bide ense kalınlığı kaç çıktı.hadi gözün aydın
Sağ ol kuzum. Boyu 6 küsürdü canım unuttum şimdi. hafta olarak sata göre 12+6 ultrasona göre 12+3. Ensesi de 1.2 dedi canım. 😍

Kizlar siz deli misiniz :KK51:
Ben o saatte 4. Rüyamı görüyorum siz uyanıksiniz bakın Allah izin verirse hamilelik ilerleyince istesenizde uyuyamayacaksiniz çok ararsınız bu günleri çok :KK48::KK48:
Yorumları acayip gülerek okudum ama ya :KK48::KK48:

Bu arada kizlar bana doktor hiç demir Vitamin falan vermedi valla 🤷🏻‍♀️ özelikle sorsam mı acaba dr a ? Ben kendi söyler diye hic sormadım ama
Bizim bahçe kedi dolmuş onların sesinden uyuyamadım eşim de sinirden uyuyamadı kedilerin cinsel hayatı bizimkinden daha renkli diyor ahahahah aylardır tık yok ya😅😂

Bizim bahçe kedi dolmuş onların sesinden uyuyamadım eşim de sinirden uyuyamadı kedilerin cinsel hayatı bizimkinden daha renkli diyor ahahahah aylardır tık yok ya😅😂
Gecen bizde de aynısı oldu iki kedi birbirini duvardan duvara vurarak sevisti sanki öyle çığlık öyle bi ses susarlar diye bekledik ama yok canım en son esim döndü dedi ki " kediler bile bizden şanslı bu ne yaman çelişki " :KK70: aylardır malum tik yok adama dert olmuş

Back