Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu sene kimi duysam erkek yaa dün 2 arkadaş bugün 2 tanıdık tam 4 erkek bebek haberi aldım 2 günde burası hariç
Erkek senesinde bile kıza hamile kaldıysam kocamın y kromozomuna tükürecem
Bana el birliğiyle cinsiyeti 12. Haftada kesin olarak söyleyecek bi dr bulun yoksa daha çooookkk kafanızı yerim

Benimde etrafımda KK hariç, akrabalarım tanıdıklarım hepsi kızzzz bi ben erkek

Ayyy seninki dahada kötü, şu balon olayınolsun üstünde yükü at videonu izlemek isterdim
Ahahaha aslinda t*ktok aktif kullaniyorumda burda yasak galiba isim vermek tabi ben zaten bebegimin erkek olduguna emindim ultda bacak arasindaki o ayrintiyi gordukten sonra herkesede soylemistim

Ahahaha aslinda t*ktok aktif kullaniyorumda burda yasak galiba isim vermek tabi ben zaten bebegimin erkek olduguna emindim ultda bacak arasindaki o ayrintiyi gordukten sonra herkesede soylemistim
Aaaaa tiktokmu var , evet yasakmış yaaa tüh merak ettim valla , tepkini fln izlemek isterdim Olmadı özelden link atarsın, tiktokum yok ama izlerim kardeşimden

Ayyyy bendee bi anlatsammm uzat gider, zaten görür görmez aaa sarışın renkli gözlüsün belli göçmensin diyolaroyuzden hiç uzatmadan trakyalıyım diyip kapatıyorum.
En azından göçmenliğin avantajını yaşıyorsun bana o genler gelene kadar sülale karışmış Babaannem esmer koca bulunca bozmuş büyüyü Annemin tarafı desen sarı saç bebeklerde bile yok bizim bebekler 3 parmak siyah saçlı doğuyorlar toka takıyoruz direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…