- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.741
Ayyy seninki dahada kötü, şu balon olayınolsun üstünde yükü atAhh ahh hec sormayinn ben oglum diye sevemiyorum diye kimse bilmiyor ya
Benimde etrafımda KK hariç, akrabalarım tanıdıklarım hepsi kızzzz bi ben erkekBu sene kimi duysam erkek yaa dün 2 arkadaş bugün 2 tanıdık tam 4 erkek bebek haberi aldım 2 günde burası hariç
Erkek senesinde bile kıza hamile kaldıysam kocamın y kromozomuna tükürecem
Bana el birliğiyle cinsiyeti 12. Haftada kesin olarak söyleyecek bi dr bulun yoksa daha çooookkk kafanızı yerim
Valla trakyada bir haller var erkek doğuran doğurana darısı başıma yarabbim aminBenimde etrafımda KK hariç, akrabalarım tanıdıklarım hepsi kızzzz bi ben erkek
Aaaaa bende göçmenimValla trakyada bir haller var erkek doğuran doğurana darısı başıma yarabbim amin
Bu tarafın çoğu göçmen benim babaannemler de göçmen ama sülale karma karışıkAaaaa bende göçmenimsonra trakya babaeskiye göçmüşler
Ahahaha aslinda t*ktok aktif kullaniyorumda burda yasak galiba isim vermek tabi ben zaten bebegimin erkek olduguna emindim ultda bacak arasindaki o ayrintiyi gordukten sonra herkesede soylemistimAyyy seninki dahada kötü, şu balon olayınolsun üstünde yükü atvideonu izlemek isterdim
Benimde eltim falan kiz ama genel olarak bende hep erkek duyuyorumBenimde etrafımda KK hariç, akrabalarım tanıdıklarım hepsi kızzzz bi ben erkek
Aa yaz bana özelden benim kızın hesaptan bakarımAhahaha aslinda t*ktok aktif kullaniyorumda burda yasak galiba isim vermek tabi ben zaten bebegimin erkek olduguna emindim ultda bacak arasindaki o ayrintiyi gordukten sonra herkesede soylemistim
Ayyyy bendee bi anlatsammm uzat gider, zaten görür görmez aaa sarışın renkli gözlüsün belli göçmensin diyolarBu tarafın çoğu göçmen benim babaannemler de göçmen ama sülale karma karışık
Ahh ahhh beeeBenimde eltim falan kiz ama genel olarak bende hep erkek duyuyorum
Ahahhaa tamam videoyu yayinlayinca yazicamAa yaz bana özelden benim kızın hesaptan bakarım
Benimde hep soldaydi saga gecmisAhh ahhh beeeonu bırakın şuan temizlik iş fln yapıyorum bu saatte bebek sağ kadıktaydı, benim sol kasığım ağrıyo, acaba kıza endekslemdiğim içinmi acaba
Aaaaa tiktokmu var , evet yasakmış yaaa tüh merak ettim valla , tepkini fln izlemek isterdimAhahaha aslinda t*ktok aktif kullaniyorumda burda yasak galiba isim vermek tabi ben zaten bebegimin erkek olduguna emindim ultda bacak arasindaki o ayrintiyi gordukten sonra herkesede soylemistim
Ahahaha tamam videoyu yayinlayinca aticamAaaaa tiktokmu var , evet yasakmış yaaa tüh merak ettim valla , tepkini fln izlemek isterdimOlmadı özelden link atarsın, tiktokum yok ama izlerim kardeşimden
Yok yok özelden hesbın adını at sadece hatta link atmaAhahaha tamam videoyu yayinlayinca aticamkk hesabimi kapatma nolur
En azından göçmenliğin avantajını yaşıyorsun bana o genler gelene kadar sülale karışmışAyyyy bendee bi anlatsammm uzat gider, zaten görür görmez aaa sarışın renkli gözlüsün belli göçmensin diyolaroyuzden hiç uzatmadan trakyalıyım diyip kapatıyorum.
Allah allahhhhh bi heyecamlanıyom bakBenimde hep soldaydi saga gecmis
Yorulduğun içinAhh ahhh beeeonu bırakın şuan temizlik iş fln yapıyorum bu saatte bebek sağ kasıktaydı, benim sol kasığım ağrıyo, acaba kıza endekslemdiğim içinmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?