• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu sene kimi duysam erkek yaa dün 2 arkadaş bugün 2 tanıdık tam 4 erkek bebek haberi aldım 2 günde burası hariç😁
Erkek senesinde bile kıza hamile kaldıysam kocamın y kromozomuna tükürecem😅😂
Bana el birliğiyle cinsiyeti 12. Haftada kesin olarak söyleyecek bi dr bulun yoksa daha çooookkk kafanızı yerim😂😂😂

Bu sene kimi duysam erkek yaa dün 2 arkadaş bugün 2 tanıdık tam 4 erkek bebek haberi aldım 2 günde burası hariç😁
Erkek senesinde bile kıza hamile kaldıysam kocamın y kromozomuna tükürecem😅😂
Bana el birliğiyle cinsiyeti 12. Haftada kesin olarak söyleyecek bi dr bulun yoksa daha çooookkk kafanızı yerim😂😂😂
Benimde etrafımda KK hariç, akrabalarım tanıdıklarım hepsi kızzzz bi ben erkek😂😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Ayyy seninki dahada kötü, şu balon olayınolsun üstünde yükü at😂😂 videonu izlemek isterdim 😂😂😂
Ahahaha aslinda t*ktok aktif kullaniyorumda burda yasak galiba isim vermek tabi ben zaten bebegimin erkek olduguna emindim ultda bacak arasindaki o ayrintiyi gordukten sonra herkesede soylemistim 😂😂😂

Ahahaha aslinda t*ktok aktif kullaniyorumda burda yasak galiba isim vermek tabi ben zaten bebegimin erkek olduguna emindim ultda bacak arasindaki o ayrintiyi gordukten sonra herkesede soylemistim 😂😂😂
Aaaaa tiktokmu var , evet yasakmış yaaa tüh merak ettim valla , tepkini fln izlemek isterdim😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Olmadı özelden link atarsın, tiktokum yok ama izlerim kardeşimden😂

Ayyyy bendee bi anlatsammm uzat gider, zaten görür görmez aaa sarışın renkli gözlüsün belli göçmensin diyolar😂😂oyuzden hiç uzatmadan trakyalıyım diyip kapatıyorum. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
En azından göçmenliğin avantajını yaşıyorsun bana o genler gelene kadar sülale karışmış😂 Babaannem esmer koca bulunca bozmuş büyüyü😂 Annemin tarafı desen sarı saç bebeklerde bile yok bizim bebekler 3 parmak siyah saçlı doğuyorlar toka takıyoruz direkt😂

Back