• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Pko bu devrin belasi ama bazısı sorun yaşamıyor bazısı benim gibi eğer ilac almazsa 10 ay falan regl olmuyor.. benimkiler klomen femera ya bile cevap vermedi oyle inatçı gonalf gibi ağır bir iğneye bile cevap vermedi de en son zar zor bir yumurta büyüdü pko cok sinir bozucu bir şey bi de pko yüzünden seker çıkarsa vah haline
Ayy seninki bayağı zormuş canım Allah yardım etsin.benim de ilerlemiş ama adet ve yumurtlama görüyordum testlerinde.işte takviye kullandım yumurtam büyüsün diye biraz hareket vs. Yaptım 2 yumurta atmışım o ay çok şükür tuttular..,Allah bende korkuyorum gebelik şekeri çıkıyor pkolularda.sen açlık şekerini falan ölçtürdünmü.benim açlık iyi çıktı

İnşallah. Hiç umutlu değilim gerçi ama %50 ihtimal heyecanlandırmıyor değil😅
Benim eşim de hissediyorum erkek diyor gönlünde de erkek var sanırım. Ben bişey hissetmiyorum tam tersi olması gerekmiyormu diyorum.😂 benim ilk çocuk kız erkek farketmez sağlıklı olsun derdindeyim ama İnan kendimden çok senin cinsiyeti merak ediyorum ya ah bi erkekmiş diye haber getirsen ben bile burda havalara uçucam 🤲🏻🥰

Kızlar aşağıdaki pantolunu 39 TL ye aldım. Mavisini de beğenmiştim ben alana kadar bedeni kalmamış 🙈 Bir de siyah aldım.
Screenshot_2022-01-08-11-15-38-986_com.android.chrome.jpg

Ayy seninki bayağı zormuş canım Allah yardım etsin.benim de ilerlemiş ama adet ve yumurtlama görüyordum testlerinde.işte takviye kullandım yumurtam büyüsün diye biraz hareket vs. Yaptım 2 yumurta atmışım o ay çok şükür tuttular..,Allah bende korkuyorum gebelik şekeri çıkıyor pkolularda.sen açlık şekerini falan ölçtürdünmü.benim açlık iyi çıktı
Glifor filan kullanıyomusunuz hanımlar? Bana sabah yarım akşam yarım verdi. Açlık şekeri de iyi çıktı. Bide 6.ayda şeker yüklemesi yapıyorlarmış sanırım onu yaptırmak gerekiyor mu böyle durumda çoğu pkolu yaptırmıyormuş bu nekadar doğru bilginiz varmı

Ayy kız benimkide doktor hep solumdan baktı dün..ve dün baktım bebeklerin bacak araları dümdüzdü..yine kız olacak hocam dedim güldü..hiç çıkıntı yoktu 12.hagtada illaki çıkıntı dlurdu
Belli olmaz ama daha küçükler ☺️ inşallah istediğin gibi çıkarlar. Ama tek plesenta ise cinsiyetleri aynı muhtemelen.

Glifor filan kullanıyomusunuz hanımlar? Bana sabah yarım akşam yarım verdi. Açlık şekeri de iyi çıktı. Bide 6.ayda şeker yüklemesi yapıyorlarmış sanırım onu yaptırmak gerekiyor mu böyle durumda çoğu pkolu yaptırmıyormuş bu nekadar doğru bilginiz varmı
Bende şeker olduğu için şeker yüklemesi olmayacak. Hamile kalmadan önce matofin kullanıyordum. Şimdi İnsülin kullanıyorum.

Bende şeker olduğu için şeker yüklemesi olmayacak. Hamile kalmadan önce matofin kullanıyordum. Şimdi İnsülin kullanıyorum.
Bende şeker varmı yokmu oda belli değil aslında glifor yarım kullanıyorum ama onu illa şeker yüklemesiyle mi öğrencez kanda mı bakılıyor şeker olup olmadığına

Kızlar ikili testten çıktım ense kalınlığı 1.3 çıktı, kan verdim inşallah oda düşük risk çıkar. Ama ben emin olmak için fetal dna testi vereceğim. Cinsiyeti %70 erkek dedi ama kordonda olabilirmiş net göremedim dedi. Sağlıklı olsun gerisi boş 🥰🙏🧿

Eklentiler

• IMG-20220108-WA0003.jpg
    IMG-20220108-WA0003.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 76
Benim eşim de hissediyorum erkek diyor gönlünde de erkek var sanırım. Ben bişey hissetmiyorum tam tersi olması gerekmiyormu diyorum.😂 benim ilk çocuk kız erkek farketmez sağlıklı olsun derdindeyim ama İnan kendimden çok senin cinsiyeti merak ediyorum ya ah bi erkekmiş diye haber getirsen ben bile burda havalara uçucam 🤲🏻🥰
İnşallah☺️ Öncelikle sağlığının iyi olduğunu öğreneyim de 7. Haftada görmüştüm bende merak ediyorum pzrts soracağım dr a çarşamba geleyim mi diye erken derse 1 hafta daha bekleyeceğim zaman geçmek bilmiyor🙄
Ama kesin olarak erkek olduğunu öğrenirsem gerçekten çok sevineceğim ne yalan söyleyeyim. Kızsa da biraz içim burkulur erkek hevesi içimde kalır ama nasıl öğrendiğimde aldırmaya kıyamadıysam yine kıyamam alışırım 2 günde☺️ He bir de erkek bebek bekleyen arkadaşlarımı sosyal medyada takipten çıkmam gerekecek😅

Aslında benim zaten gizli şekerim var günde iki diaformin kullanıyordum gebe kalınca bıraktım kalp atışı duyunca endokrinoloji ye gittim bakıldı tam sınırda çıktı ne var ne yok yani dr yediğine dikkat et şimdilik insülin iğnesi vermicem dedi ama Rabbım nasip eder de o günleri görürsek gebeliğin ilerleyen aylarında insülin ignesine başlayabilirim gibi geliyor hayırlısı 🤷🏻‍♀️

Kızlar ikili testten çıktım ense kalınlığı 1.3 çıktı, kan verdim inşallah oda düşük risk çıkar. Ama ben emin olmak için fetal dna testi vereceğim. Cinsiyeti %70 erkek dedi ama kordonda olabilirmiş net göremedim dedi. Sağlıklı olsun gerisi boş 🥰🙏🧿
Burada da tam kapatmış hiç görünmüyor ama çok tatlı ya maşallah😍 Bende 11+3 te gitmiş olacağım buna benzer heralde bakalım ultrasonu bu kadar iyi midir bilmiyorum umarım bende net bir foto alırım hiç değilse.

Canım kesinlikle ilacı bırak sana hangi akla hizmet vermiş anlamadım. Gebelikte kesinlikle kullanılmaz gerekirse insülin iğnesi verilir aman diyeyim hemen kes gliforu
Bende şeker varmı yokmu oda belli değil aslında glifor yarım kullanıyorum ama onu illa şeker yüklemesiyle mi öğrencez kanda mı bakılıyor şeker olup olmadığına
Bak şimdi normalde bende de gizli şeker var ama de insülin vermedi şimdilik yediğine dikkat et dedi ama 6. Ayda şeker yüklemesi yapılacak ona göre insülin verecek yani yaptırman lazım şeker ciddi bir durumdur Gebelikte

Back