2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar sanırım regl oluyorum ilk defa.leke gelmişti Bi ara ama çok azdı.bu defa kırmızıya döndü.Ve sanırım doğumdan sonra ağrı olmaz dedikleri doğru çünkü şuan hiç ağrım yok böyleyse çok iyi çünkü benim feci agrirdi

Sanırım tüm anneler uyku sorunlarinın dehlizlerinde kayboluyorlar. Uyanma saatleri 2 3 4 5 diye gitti. Bi yerden sonra kopuyorsun hayattan. Her defasinda meme verince iki emip emzik gibi yapiyor uyuyor. Dudak tiryakisi oldu cocuk. Yapıştık kaldık yaa.

Yumuşak yer olmaması gerek
Canim sen geçenlerde salçalı ek gida hazırladığını yazmıştın yanlış hatirlamiyosam. Biz önümüzdeki ay anca baslicaz ek gıdaya, ilk etapta vermicem tabi de sonrası için soruyorum ne salçası kullaniyosun? Kendi evde kullandığıniz domates salcasi mi biber salçası mi?

Evet orta sert olmalı. Yün yumuşak olur ve yumuşak yerde yatıramazsınız dikkat edin.

5 6 aylık anneyiz, bence büyük anneleri işe pek karıştırmamak gerek artık.
Niyeti canım ya..valla ben ilk kızımdada bundada yün döşek yaptırdım.beşiğin içine diğer yatağın üstüne koydum..eskilerde simdike doktorlarda hep söylüyor yün sağlıklı özellikle yastık olayında..elyaflar çıktı insanlar sürekli terler oldu..ben yünde hayat olduğuni düşünüyorum..elyaflar doktorlara göre de sağlıksız

Karıştırıyorsun O ben değilim

Yün sağlıklı, onda sorun yok. Ama yumuşak yerde yatırınca boğulma riski var. Sertliği ayarlayıp yapabiliyorsanız yatar onda sorun yok.

Gece Bebeğiyle beraber yatan var mı ben çok istiyorum ama cesaret edemedim
Ben yatıyorum 1 aydır falan. Çünkü sürekli bi mızırdanıyor ya emzik istiyor ya dönmek istiyor
Kalk yat kalk yat uykum mahvoluyor valla. Bir de evimiz soğuk bir ev, o da üşüyor tek yatınca

Biz beraber yatıyoruz ama o bi tık yüksekte kalıyor reflü yatağında . Şimdi ona sığmamaya başladı napcaz bilmiyorum

İki gündür gece uykusuna aşırı direniyor 8buçukta yatmaya giriyoruz 10buçuğa kadar uyumuyor Gündüz çok mu uyutuyorum acaba

Bizde bıraktık reflü yatağını ve alışmış bu kadar geç bıraktığıma pişman oldum kendi yatağında saat başı kalkıyor şimdi yanıma almak istiyorum bakalım

Kızlar benim antibiyotik kullandığım için sanırım birkaç gündür vajinal yanma vardı o sebepten hamileyken kullandığım donaxyl vajinal fitilden kullandım ama emzirirken kullanılıp kullanılmayacağını düşünemedim Fitiller süte geçiyor mu kullanananınız var mı yaa içime kurt düştü napıcam?

Bnde sizin gibi alayım dedim, denedim ama zararlı çıktım. Bebiş her uyanığında veya döndüğünde elini göğsüme atıp emmek istedi. Baktım olacak gibi değil bnde vazgeçtim. Tedirgin uyumaktansa ve uykumuzu bölmektense sık sık bu şekilde ayrı uyumak daha iyi. Zaten normalde gün içinde veriyorum göğsümü. Emiyor.

Konuyla alakalı değil ama bisey sorcam kadınlar kulubune nerden giriyorsunuz uygulamalarda yok galiba ben hala tarayicidan giriyorum varmi uygulaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…