- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.338
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.501
Canim sen geçenlerde salçalı ek gida hazırladığını yazmıştın yanlış hatirlamiyosam. Biz önümüzdeki ay anca baslicaz ek gıdaya, ilk etapta vermicem tabi de sonrası için soruyorum ne salçası kullaniyosun? Kendi evde kullandığıniz domates salcasi mi biber salçası mi?Yumuşak yer olmaması gerek
Niyeti canım ya..valla ben ilk kızımdada bundada yün döşek yaptırdım.beşiğin içine diğer yatağın üstüne koydum..eskilerde simdike doktorlarda hep söylüyor yün sağlıklı özellikle yastık olayında..elyaflar çıktı insanlar sürekli terler oldu..ben yünde hayat olduğuni düşünüyorum..elyaflar doktorlara göre de sağlıksızEvet orta sert olmalı. Yün yumuşak olur ve yumuşak yerde yatıramazsınız dikkat edin.
5 6 aylık anneyiz, bence büyük anneleri işe pek karıştırmamak gerek artık.
Karıştırıyorsun O ben değilimCanim sen geçenlerde salçalı ek gida hazırladığını yazmıştın yanlış hatirlamiyosam. Biz önümüzdeki ay anca baslicaz ek gıdaya, ilk etapta vermicem tabi de sonrası için soruyorum ne salçası kullaniyosun? Kendi evde kullandığıniz domates salcasi mi biber salçası mi?
Ya şimdi baktım kuzu kiymasi filan yazmışsın benim salcada ekledin diye aklımda kalmışKarıştırıyorsun O ben değilim
Yün sağlıklı, onda sorun yok. Ama yumuşak yerde yatırınca boğulma riski var. Sertliği ayarlayıp yapabiliyorsanız yatar onda sorun yok.Niyeti canım ya..valla ben ilk kızımdada bundada yün döşek yaptırdım.beşiğin içine diğer yatağın üstüne koydum..eskilerde simdike doktorlarda hep söylüyor yün sağlıklı özellikle yastık olayında..elyaflar çıktı insanlar sürekli terler oldu..ben yünde hayat olduğuni düşünüyorum..elyaflar doktorlara göre de sağlıksız
kUzu kıymasıYa şimdi baktım kuzu kiymasi filan yazmışsın benim salcada ekledin diye aklımda kalmış
Ben yatıyorum 1 aydır falan. Çünkü sürekli bi mızırdanıyor ya emzik istiyor ya dönmek istiyorGece Bebeğiyle beraber yatan var mı ben çok istiyorum ama cesaret edemedim
Biz beraber yatıyoruz ama o bi tık yüksekte kalıyor reflü yatağında . Şimdi ona sığmamaya başladı napcaz bilmiyorumGece Bebeğiyle beraber yatan var mı ben çok istiyorum ama cesaret edemedim
Bizde bıraktık reflü yatağını ve alışmış bu kadar geç bıraktığıma pişman oldum kendi yatağında saat başı kalkıyor şimdi yanıma almak istiyorum bakalımBiz beraber yatıyoruz ama o bi tık yüksekte kalıyor reflü yatağında . Şimdi ona sığmamaya başladı napcaz bilmiyorum
İki gündür gece uykusuna aşırı direniyor8buçukta yatmaya giriyoruz 10buçuğa kadar uyumuyor Gündüz çok mu uyutuyorum acaba
15 günlükten itibaren yatıyorum.Gece Bebeğiyle beraber yatan var mı ben çok istiyorum ama cesaret edemedim
Sabahları uyandığında alıyorum yanıma tekrar yatarsa uyuyoruz ama korka korka ,bence biraz daha büyümelilerGece Bebeğiyle beraber yatan var mı ben çok istiyorum ama cesaret edemedim
Bnde sizin gibi alayım dedim, denedim ama zararlı çıktım. Bebiş her uyanığında veya döndüğünde elini göğsüme atıp emmek istedi. Baktım olacak gibi değil bnde vazgeçtim. Tedirgin uyumaktansa ve uykumuzu bölmektense sık sık bu şekilde ayrı uyumak daha iyi. Zaten normalde gün içinde veriyorum göğsümü. Emiyor.Gece Bebeğiyle beraber yatan var mı ben çok istiyorum ama cesaret edemedim
Uygulaması var bn oradan giriyorum. Ama bildirim i yok ona da kendim bakıyorumKonuyla alakalı değil ama bisey sorcam kadınlar kulubune nerden giriyorsunuz uygulamalarda yok galiba ben hala tarayicidan giriyorum varmi uygulaması
Uygulamanın tam adı ne birde gorseli nasılUygulaması var bn oradan giriyorum. Ama bildirim i yok ona da kendim bakıyorum
Uygulamanın tam adı ne birde gorseli nasıl