- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.481
dün döndüü meşalelerle kutladıkBana göre nr güzel bir özellik. Vallaha zorlanıyorum ben nasıl oynatsyım şaşırdım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün döndüü meşalelerle kutladıkBana göre nr güzel bir özellik. Vallaha zorlanıyorum ben nasıl oynatsyım şaşırdım...
Geceleri bnde öyleyim. Hele şimdi birde babasından grip bulaştı hırıltı, burın akıntısı dün gece hiç uyumadı nerdeyse. Tam dalıyor nefesi tıkanıyor tekrar uyanıyor bn hiç uyumadım. Bu gecw de öyle bakalım nöbetteyiz.Aglayarak uyanmaları bastırmak ve uykuya dondürmekle meşgulum. Uyku komusunda durumlariniz nedir kizlar? Yıldım yaa. Uyumasam daha dinç olurum uyu uyan berbat haldeyim
Burnunu nasıl temizliyorsun?Geceleri bnde öyleyim. Hele şimdi birde babasından grip bulaştı hırıltı, burın akıntısı dün gece hiç uyumadı nerdeyse. Tam dalıyor nefesi tıkanıyor tekrar uyanıyor bn hiç uyumadım. Bu gecw de öyle bakalım nöbetteyiz.
Ben kucağıma alıyorum lavaboda kafasını dik tutuyorum şırıngayı bi burnuna hemen diğer burnuna sıkıyorum..Burnunu nasıl temizliyorsun?
Serum fizyolojik ile. 5 cc bi delikten, 5cc diğer delikten. Gece acile gittik dayanamadım aceba başka bir şey var mı diye. Giderken uyudu. Ama muayene olsu neyse ki başka bir şey yok serum fizyolojik yaptılar yinr hava verdiler geldik. Sonra o açıklıkla emzirdim uyuttum vallaha geceyi pusette geçirdi.Burnunu nasıl temizliyorsun?
Çorba gibi mi veriyorsunuz acaba yoksa daha katı kıvamda mı? :)Ben gunde 1 kez yemek vermeye başladım.
1 sebze biraz kuzu kıyması ve su
Tabii ki blander
1 öğün verıyorum. Seviyor.
Naaıl kullanılıyor serum fizyolojik gibi mi yapılıyor onla daGenzi dolu bebekler icin sterimar in okyanus suyu var.turuncu olani ama tikali burunlar icin yaziyor ustunde. Uc ayliktan itibaren kullanilabiliyor.Serum fizyolojik acmiyorsa deneyebilirsiniz bizimkinde ise yaramisti.
Püre . Ne katı ne suluÇorba gibi mi veriyorsunuz acaba yoksa daha katı kıvamda mı? :)
Ben de onunla açtım. Turuncu olanı bilmiyorumGenzi dolu bebekler icin sterimar in okyanus suyu var.turuncu olani ama tikali burunlar icin yaziyor ustunde. Uc ayliktan itibaren kullanilabiliyor.Serum fizyolojik acmiyorsa deneyebilirsiniz bizimkinde ise yaramisti.
Evet orta sert olmalı. Yün yumuşak olur ve yumuşak yerde yatıramazsınız dikkat edin.Kızlar bebeğinizi nasıl bir yatakta yatırıyorsunuz orta sert olmalı diyorlar ama annem illa altına bi yün döşek kolayım hasta olur diyor siz Nası yapıyorsunuz
Anladm. Tam temizlenmiyor olablr diyecektim. Sürekli sürekli temizlemek lazm cabuk doluyo hizina yetişemiyor insan. Gecmis olsun bi ara bizim de öyleydi de zamanla azaliyor ama tam gitmesi 2 hafta sürdüSerum fizyolojik ile. 5 cc bi delikten, 5cc diğer delikten. Gece acile gittik dayanamadım aceba başka bir şey var mı diye. Giderken uyudu. Ama muayene olsu neyse ki başka bir şey yok serum fizyolojik yaptılar yinr hava verdiler geldik. Sonra o açıklıkla emzirdim uyuttum vallaha geceyi pusette geçirdi.
Hayir.bu sprey formunda hafif tazyikli hatta.sıktıktan sonra burun aspiratoruyle cekmek lazimNaaıl kullanılıyor serum fizyolojik gibi mi yapılıyor onla da
Az önce turuncudan da sıparıs verdım. BilmiyordumGenzi dolu bebekler icin sterimar in okyanus suyu var.turuncu olani ama tikali burunlar icin yaziyor ustunde. Uc ayliktan itibaren kullanilabiliyor.Serum fizyolojik acmiyorsa deneyebilirsiniz bizimkinde ise yaramisti.
İnşaallah ya. Anne sütüne geçtim, annrm söyledi sütünü sağ onu damlat ara ara açılır dedi. Bnde ona geçtim. İnşaallah şifa olur.Anladm. Tam temizlenmiyor olablr diyecektim. Sürekli sürekli temizlemek lazm cabuk doluyo hizina yetişemiyor insan. Gecmis olsun bi ara bizim de öyleydi de zamanla azaliyor ama tam gitmesi 2 hafta sürdü
Yumuşak yer olmaması gerekKızlar bebeğinizi nasıl bir yatakta yatırıyorsunuz orta sert olmalı diyorlar ama annem illa altına bi yün döşek kolayım hasta olur diyor siz Nası yapıyorsunuz
Rica ederim.insallah iyi gelirAz önce turuncudan da sıparıs verdım. Bilmiyordum
Teşekkürler ☺