2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebisleri kaç günde bir yikiyosunuz? Ben hala hergun yıkıyorum sıkıntı mı acaba ya ama başka türlü de uyumuyor alıştı oda iyice

Buna farklı yönde yorum getirenler de var.. sevmem felaket tellallığını ama aşıların mrna şekliyle değişeceğini söylüyorlar. Hiç mi stoğu yok sağlık bakanlığının da her yerde aşı kıtlığı var…

Bebisleri kaç günde bir yikiyosunuz? Ben hala hergun yıkıyorum sıkıntı mı acaba ya ama başka türlü de uyumuyor alıştı oda iyice
Ben haftada bir yıkıyorum artık, havalar soğuk benim zaten daha da soğuk. Riske giremem.

Kizlar bebegi biberondan az sut ya da mama icen varsa bi deneyimimi soylemek istiyorum.

Lansinoh yavas akis kullaniyoduk sonra ben iğneyle 3-4 delik daha actim.Ama oglum sutu o kadar yavas bitiriyodu ki.Cok ugrastiriyodu surekli nefes nefese kaliyodu.Doktora bile goturmeyi dusundum kalple ilgili bi sorunu mu var acaba diye.

Igneyle kendim delik actim diye de sutun az gittigini hic dusunmedim ne yalan soyleyim.Sonra esim akil etti.Hizli akis uclardan aldik.90 cc yi bile zorla 10 dakikada icirdigimiz cocuk 1 dk da hupletti butun sutu masallah

Biberon başının değiştiğini ben de çok sonradan öğrendim olayı çözdük sonunda

Ben haftada bir yıkıyorum artık, havalar soğuk benim zaten daha da soğuk. Riske giremem.
Bende haftada 1 yıkıyorum hava soğuk riske giremiyorum yazın hergün yıkıyodum terliyodu ama şuan öyle bi sorun yok
Haftada bir ya da iki kez yıkıyorum.korkuyorum hasta olur diye
Açıkçası usutmesiyle alakalı bi kaygım yok ortamın isisini filan ayarlayip hergun yıkıyorum fakat bebekleri hergun yikamanin vücudundaki yararlı bakterileri yok ettiğini buda bagisikligini dusurdugune dair bi yazı okudum doğruluğu varmi acaba? Yıkamayı seyreltmek istiyorum bigun yikamasam o gün aşırı eziyetli oluyor ve ertesi gün suya girmeden asla uyumuyor uyutuyorum geri kalkıyor. Uyku öncesi rutini oldu bu durum rutinino istiyor napcam bilemedim

Pırasa da denedık

Tarif ; biraz pırasa
Kuzu kıyması
Kapya biber
su

Bunlar piştikten sonra bi tatlı kaşığı da alerjik bebek tarhanası koydum
Sonra blender yaptim.

Ölçüleri kafama gore kullanıyorum .

Bizde ayaklar böyle. Çorap ben giydiriyorum o çıkarıyo. Sanırım bana çekmiş bnde bebekken böyleymişim. Çoraplarla ve ayağımla bi alıp veremediğim varmış. Annem öyle söylüyor

Pirinç unu mamasını nasıl veriyorsunuz su ve pirinç ununu karıştırıp biberonda mı veriyorsunuz? Ben de biberon maması içmeyince muhallebi tarzı şeyler yapmaya çalışıyodum
ben de kriz anında prinç unu maması yapıyorum sütüm olmayınca Aptamil i de istememişti prinç ubunu suyla pirisip içine Aptamil i katıyorum

Evet çok sağolun ben de muahhalebi gibi yapmaya çalışıyorumbazen dediğiniz gibi irmik de ekliyorum mecbur mama içmeyince başka çarelere yöneldik artık
bwnim.kizimda mama istemedi ilk etapta açlıktan agliyordu yaptığım muhallebiye mamayı ekliyorum aklınızda olsun o şekilde de verebilirsiniz tarifleri var int de

Bnm bebiş biberon ile içmeyi unutmuş. Geçen su verdim içsin biraz diye. İçemedi öyle oynadı. Emzik te tutmuyor 5 aydan sonra bıraktı. Şükür sütüm geliyor da az da olsa emiyoruz. Belki de ondan biberonu unuttu

Bugün ben de biberonla sagdigim sütten vermek istedim oynadi durdu. Biberon ucunu degiştirmemistim. Bayadir biberon kullanmadik.

Bizim biberon dr browns ama eski deri sanrm. Genis agız fakat şuan o sekilde üretilmiyor sanrm. Acaba yeni geniş agizdan alsam beyaz plastik yeriyle beraber. O cam şiseye olur mu? Yoksa o dursa da tamamen yeni uygun fiyatli bişeye mi gecsem?

Dr browns kullanan bilen??

Ben zatn alırken aventin 2 numarasını almışım farkında olmadsn 3 aydan sonra 4 numraua geçtik direk 3 delikli sanırım simirleniyodu çünkü çok gelmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…