- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.515
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.521
İndirdim sonunda teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde direk ortamızda bizimle uyuyo korkmaya gerek kalmıyo sağolsun kocaman yeri o alıyo bizi kenarlara itiyoGece Bebeğiyle beraber yatan var mı ben çok istiyorum ama cesaret edemedim
Kendi üstüne örtüğün yorganı mı bebeğe örtüyorsun ben gece derin uykuda yorganı çekiştiririm yüzünü kapatırım diye korkuyorum15 günlükten itibaren yatıyor
Önceden evet. Şimdi ayrı kullanıyoruzKendi üstüne örtüğün yorganı mı bebeğe örtüyorsun ben gece derin uykuda yorganı çekiştiririm yüzünü kapatırım diye korkuyorum
Bebeğe de yorgan mi örtüyorsunÖnceden evet. Şimdi ayrı kullanıyoruz
Çünkü dediğin sekilde açıyoruz üstünü.
Artık yüzü kapansa bisi olmaz uyanıp agliyorlar:)
Hayır yorgan degil. Cok kalın müslim bebek battaniyesi var onu kullanıyorum. Ve ınce uyku tulumu. Muslınle karnına kadar örtüyorum sadeceBebeğe de yorgan mi örtüyorsun
Bu arada Diyetiniz nasıl gidiyor açmaya başladınız mıHayır yorgan degil. Cok kalın müslim bebek battaniyesi var onu kullanıyorum. Ve ınce uyku tulumu. Muslınle karnına kadar örtüyorum sadece
Geçen gün ağzına yumurta sürdüm. Bişi olmadı. Doktor öyle soylemıstı. Ama 3 gün yapamadım cunku hasta oldu. Hastayken denemeleri bırak dediBu arada Diyetiniz nasıl gidiyor açmaya başladınız mı
Siz yapıyor musunuz diyetGeçen gün ağzına yumurta sürdüm. Bişi olmadı. Doktor öyle soylemıstı. Ama 3 gün yapamadım cunku hasta oldu. Hastayken denemeleri bırak dedi
Çok az yumurta sarısı
Su
Z.yagı koydum. Yarın çay kasığından daha az verdım
Emzırmıyorum artık. 5,5 ayda bıraktımSiz yapıyor musunuz diyet
Uyku tulumu al bence daha rahatBebeğe de yorgan mi örtüyorsun
Canom peki yumurtaya diyet yaptoğında sen süt ürünlerine de yapmışton demi? Doktor bize önce süt ürünlerini açacağız sonra en son yumurta demişti..senin bebek yoğurtvs.yeyor miGeçen gün ağzına yumurta sürdüm. Bişi olmadı. Doktor öyle soylemıstı. Ama 3 gün yapamadım cunku hasta oldu. Hastayken denemeleri bırak dedi
Çok az yumurta sarısı
Su
Z.yagı koydum. Yarın çay kasığından daha az verdım
Kanlı kaka olunca ve cabuk toparlanması icin her şeyi birden kesmiştim.Canom peki yumurtaya diyet yaptoğında sen süt ürünlerine de yapmışton demi? Doktor bize önce süt ürünlerini açacağız sonra en son yumurta demişti..senin bebek yoğurtvs.yeyor mi
Şuan süt ürünleri kullanıyor musun yada bebeğe yoğurt veriyor musinKanlı kaka olunca ve cabuk toparlanması icin her şeyi birden kesmiştim.
Şuan buğday ürünlerine alerjisi yok. Diğerlerini denemedim
Bilmiyorum
Hayır vermedim daha .Şuan süt ürünleri kullanıyor musun yada bebeğe yoğurt veriyor musin
Bence normal artıkKızlar bebegim bu ay sadece 300 gram aldı normal mi az gibi gelfi bana