2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu arada Diyetiniz nasıl gidiyor açmaya başladınız mı
Geçen gün ağzına yumurta sürdüm. Bişi olmadı. Doktor öyle soylemıstı. Ama 3 gün yapamadım cunku hasta oldu. Hastayken denemeleri bırak dedi

Çok az yumurta sarısı
Su
Z.yagı koydum. Yarın çay kasığından daha az verdım

Geçen gün ağzına yumurta sürdüm. Bişi olmadı. Doktor öyle soylemıstı. Ama 3 gün yapamadım cunku hasta oldu. Hastayken denemeleri bırak dedi

Çok az yumurta sarısı
Su
Z.yagı koydum. Yarın çay kasığından daha az verdım
Canom peki yumurtaya diyet yaptoğında sen süt ürünlerine de yapmışton demi? Doktor bize önce süt ürünlerini açacağız sonra en son yumurta demişti..senin bebek yoğurtvs.yeyor mi

Canom peki yumurtaya diyet yaptoğında sen süt ürünlerine de yapmışton demi? Doktor bize önce süt ürünlerini açacağız sonra en son yumurta demişti..senin bebek yoğurtvs.yeyor mi
Kanlı kaka olunca ve cabuk toparlanması icin her şeyi birden kesmiştim.

Şuan buğday ürünlerine alerjisi yok. Diğerlerini denemedim
Bilmiyorum

Topik ne kadar ıssızlaşmış. Beklediğim bir durumdu. Burası ne kadar çok vaktimi alıyormuş meğer 😂

Kızımın 6.ay aşılarını yaptırmak için asm ye gittim geçen hafta. Zaten bir hafta geç yaptırdım hasta olduğu için. Yeterli aşı yokmuş ellerinde. Kızamıkcık yapıldı.
Karma ve çocuk felci aşıları Ocak ayında gelirmiş. Bakanlıkla ilgiliymiş. Haber vereceklermiş 🤦

İlaç şirketleri aşı saklıyor resmen yılbaşı zammı için. Dedim içimden demekki daha büyük bir kıtlık durumu olsa kimse bebeğine düzgün bakım veremeyecek 😒

Ek gıdaya geçtik ayına göre herşeyden tattırdım. Hergün yoğurt yiyor ama ağırlık anne sütü bizim için.

X