2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar tek derdin bumu demicekseniz bişey danışıcam…
Saçlarım acaip şekilde döküldü avuç avuç şimdi azaldı gibi yenileride çıkmaya başladı hatta elektrik çarpmiş tavuk gibi heryerden dikildi minik saçlar neyse benm zaten depresif halim verilmeyen kilolar uykusuzluk bebeğin huysuzlugu şu bu derken saçta eklendi iyice delirdim Dedim kendine gel heyy noluyoz hemen ilk iş olarakta bembeyaz çıkan saçlarımı boyamak istiyorum ama emziren anne boyayamaz falan fistan yazmışlar napayım ben neyle boyayım önereceğiniz temiz içerikli boya varmı? Yardım edin şu bacınıza

Lütfen rica ediyorum saçlarınızı boyayın bakmayın kimseye yaaa 2 yaşına kadar emzirirsen ne olucak..
millet içki bile içki içiyo emzirirken 2-3 saat emzirmicen okadar ..
ben hamileyken bile gayet boyadım. Emzirirkende boyadım hiç bi sorun olmadı. O kadınların kendilerne bakmaması için uydurulan bi hurafe olarak adlandırıyorum..
yinede senin tercihin

Çok geçmiş olsun. Bizde de hırıltı var ve genzi aşırı dolu.
3 kere doktora dinlettim sırtını
Göğsünü. Ciğerlerde Bişi yok.
Bugünden itibaren genzi yumuşatmak icin işe koyuldum . 1 haftadır cocuk bu hâlde cunku.
Buhar banyosu yaptırıyırum doktor önerdi.

Şuan ne dedi doktor ?

Şimdi tekrar gösteremedik işte 10 gün dolmadan bakmıyor özeller kendi doktorundan kontrol randevusu al diyor ama doktorun randevuları kapalı cuma ve Cumartesi cuma sabah var onda da hem benim sınıfı bırakmam hem eşimin izin alması zor

Buhar banyosunu nasıl yaptırıyorsun? Serum fizyolojik işe yaramıyor burnunu çeke çeke bi hal olduk.taşınabilir pilli nebulizatörler var içine serum fizyolojik koyuyorsun onlar da rahatlatıyor diyorlar ondan mı alsam diye düşünüyordum bende

Banyoyu eşin önceden ısıtacak. Hatta tüp varsa tüpün üzerine su koyun banyo baya ısınsın abartmıyorum.
Sonra biz girdik çocuğu eşimin kucağında yıkadım. Banyodan sonra burnunu temızledım
bugün yaptık sadece ona rağmen baya işe yaradı . 1 haftadır geceleri yatamıyordu
Bugün baya rahat uyuyor.

Deniz suyu alın
Tuz oranı daha fazla .

hava makinesi şart bence .

Bugün deneyelim bizde . Oda için buhar makinemiz var ama çok bi işe yaramadığını düşünüyorum

Toz alerjisi olabilir mi? Baktılar mı ona

Bizde aynen böyle yapıyoruz sık sık baya iş görüyor. Eşimin kucağında yıkıyorum baya buharlı banyoda burnu kendiliğinden akıyor baya açılıyor gece iyi uyuyor sabah yine aynı tabi. Her akşam yapıyoruz bu işlemi

Kendi kalkacak tay tay yapacak aşırı mutlu oluyor ayağı üstüne basınca dikilip duracak sürekli acaba tüm bebekler mi böyle diye merak ettim
Benimkide öyle hep ayaklarının üstüne basmak istiyor yürümeye çabalıyor zıp zıp mi alsam diyorum örümcekte bi süre sonra sıkılıyor

Canım annem kullanıyor bu dolaplardan bardak, küçük ev aletleri falan koyuyorduişini görüyordu yani. Ama tencere taşıyacak kadar sağlam değil bence
Ay o yeni çıkan saçlar bende de var. Kabarıyorlar kötü görünüyo nasıl çözerim bilmiyorum o sıkıntıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…