- 24 Ocak 2022
- 151
- 174
- 34
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.461
Lütfen rica ediyorum saçlarınızı boyayın bakmayın kimseye yaaa 2 yaşına kadar emzirirsen ne olucak..Kızlar tek derdin bumu demicekseniz bişey danışıcam…
Saçlarım acaip şekilde döküldü avuç avuç şimdi azaldı gibi yenileride çıkmaya başladı hatta elektrik çarpmiş tavuk gibi heryerden dikildi minik saçlar neyse benm zaten depresif halim verilmeyen kilolar uykusuzluk bebeğin huysuzlugu şu bu derken saçta eklendi iyice delirdimDedim kendine gel heyy noluyoz hemen ilk iş olarakta bembeyaz çıkan saçlarımı boyamak istiyorum ama emziren anne boyayamaz falan fistan yazmışlar napayım ben neyle boyayım önereceğiniz temiz içerikli boya varmı? Yardım edin şu bacınıza
Çok geçmiş olsun. Bizde de hırıltı var ve genzi aşırı dolu.Aman diyim dikkat edin hasta olmayın. Perşembe özelde doktora gittik hırıltımız var diye . Doktor dinledi bir şey yok dedi . Şimdi geçmedi bi doktora gidelim dedik işkence oldu bizim için randevular dolu başka doktordan randevu vermiyor 10 gün dolmadan acile gittik o da 850 TL istedi 10 gün kontrol süreniz var o yüzden yüksek ücret çıktı diğer özel hastaneye gittik orası da çok kalabalıkAman dedim eve geri gidelim . Hasta olmayan çocuğu hasta edeceğim Siz siz olun çok dikkat edin
Çok geçmiş olsun. Bizde de hırıltı var ve genzi aşırı dolu.
3 kere doktora dinlettim sırtını
Göğsünü. Ciğerlerde Bişi yok.
Bugünden itibaren genzi yumuşatmak icin işe koyuldum . 1 haftadır cocuk bu hâlde cunku.
Buhar banyosu yaptırıyırum doktor önerdi.
Şuan ne dedi doktor ?
Banyoyu eşin önceden ısıtacak. Hatta tüp varsa tüpün üzerine su koyun banyo baya ısınsın abartmıyorum.Şimdi tekrar gösteremedik işte10 gün dolmadan bakmıyor özeller kendi doktorundan kontrol randevusu al diyor ama doktorun randevuları kapalı cuma ve Cumartesi cuma sabah var onda da hem benim sınıfı bırakmam hem eşimin izin alması zor
Buhar banyosunu nasıl yaptırıyorsun? Serum fizyolojik işe yaramıyor burnunu çeke çeke bi hal olduk.taşınabilir pilli nebulizatörler var içine serum fizyolojik koyuyorsun onlar da rahatlatıyor diyorlar ondan mı alsam diye düşünüyordum bende
Bugün deneyelim bizde . Oda için buhar makinemiz var ama çok bi işe yaramadığını düşünüyorumBanyoyu eşin önceden ısıtacak. Hatta tüp varsa tüpün üzerine su koyun banyo baya ısınsın abartmıyorum.
Sonra biz girdik çocuğu eşimin kucağında yıkadım. Banyodan sonra burnunu temızledım
bugün yaptık sadece ona rağmen baya işe yaradı . 1 haftadır geceleri yatamıyordu
Bugün baya rahat uyuyor.
Deniz suyu alın
Tuz oranı daha fazla .
hava makinesi şart bence .
Toz alerjisi olabilir mi? Baktılar mı onaÇok geçmiş olsun. Bizde de hırıltı var ve genzi aşırı dolu.
3 kere doktora dinlettim sırtını
Göğsünü. Ciğerlerde Bişi yok.
Bugünden itibaren genzi yumuşatmak icin işe koyuldum . 1 haftadır cocuk bu hâlde cunku.
Buhar banyosu yaptırıyırum doktor önerdi.
Şuan ne dedi doktor ?
Banyo için çok önemli. DeneyinBugün deneyelim bizde . Oda için buhar makinemiz var ama çok bi işe yaramadığını düşünüyorum
Bakmadılar ama çok şükür degil. Cunku nezle /grip tarzı bisi olmuş.Toz alerjisi olabilir mi? Baktılar mı ona
Çok geçmiş olsun bizde varda toz önlem alınca hırıltısı geçtiBakmadılar ama çok şükür degil. Cunku nezle /grip tarzı bisi olmuş.
Size de geçmiş olsun. Burun en önemlisiÇok geçmiş olsun bizde varda toz önlem alınca hırıltısı geçti
Bnmkide öyle. Zıplatmayı seviyor.Ya bu kız ayakta dikilmeyi çok seviyor bi zararı olur mu ki
Kendi kalkacak tay tay yapacak aşırı mutlu oluyor ayağı üstüne basınca dikilip duracak sürekliBnmkide öyle. Zıplatmayı seviyor.
Bizde aynen böyle yapıyoruz sık sık baya iş görüyor. Eşimin kucağında yıkıyorum baya buharlı banyoda burnu kendiliğinden akıyor baya açılıyor gece iyi uyuyor sabah yine aynı tabi. Her akşam yapıyoruz bu işlemiBanyoyu eşin önceden ısıtacak. Hatta tüp varsa tüpün üzerine su koyun banyo baya ısınsın abartmıyorum.
Sonra biz girdik çocuğu eşimin kucağında yıkadım. Banyodan sonra burnunu temızledım
bugün yaptık sadece ona rağmen baya işe yaradı . 1 haftadır geceleri yatamıyordu
Bugün baya rahat uyuyor.
Deniz suyu alın
Tuz oranı daha fazla .
hava makinesi şart bence .
Benimkide öyle hep ayaklarının üstüne basmak istiyor yürümeye çabalıyor zıp zıp mi alsam diyorum örümcekte bi süre sonra sıkılıyorKendi kalkacak tay tay yapacak aşırı mutlu oluyor ayağı üstüne basınca dikilip duracak sürekliacaba tüm bebekler mi böyle diye merak ettim
Bnmki öyle vallahaKendi kalkacak tay tay yapacak aşırı mutlu oluyor ayağı üstüne basınca dikilip duracak sürekliacaba tüm bebekler mi böyle diye merak ettim
Bana göre nr güzel bir özellik. Vallaha zorlanıyorum ben nasıl oynatsyım şaşırdım...Benimkide yatmayı seviyoup uzun yerde oynamayı bi dikeleyim bi zıp zıp yapayım, bi döneyim yokkkk
Hep yatarak oynayayım
Canım annem kullanıyor bu dolaplardan bardak, küçük ev aletleri falan koyuyorduişini görüyordu yani. Ama tencere taşıyacak kadar sağlam değil benceKızlar farklı bir şey danışacağım. Mutfağa şu alttaki dolaplardan birini almayı düşünüyorum da kullanan oldu mu kalitesi nasıl. Kiradayım diye bişi alamadım ama evden de çıkamadım bebiş olunca. Çeyiz lerim hep kolide kaldı alacaklarımda var alamadım. Sizce bu dolap kaldırır mı? Tabak tencere bardak felan? Eki Görüntüle 3180209
Ay o yeni çıkan saçlar bende de var. Kabarıyorlar kötü görünüyo nasıl çözerim bilmiyorum o sıkıntıyıKızlar tek derdin bumu demicekseniz bişey danışıcam…
Saçlarım acaip şekilde döküldü avuç avuç şimdi azaldı gibi yenileride çıkmaya başladı hatta elektrik çarpmiş tavuk gibi heryerden dikildi minik saçlar neyse benm zaten depresif halim verilmeyen kilolar uykusuzluk bebeğin huysuzlugu şu bu derken saçta eklendi iyice delirdimDedim kendine gel heyy noluyoz hemen ilk iş olarakta bembeyaz çıkan saçlarımı boyamak istiyorum ama emziren anne boyayamaz falan fistan yazmışlar napayım ben neyle boyayım önereceğiniz temiz içerikli boya varmı? Yardım edin şu bacınıza