2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aglayarak uyanmaları bastırmak ve uykuya dondürmekle meşgulum. Uyku komusunda durumlariniz nedir kizlar? Yıldım yaa. Uyumasam daha dinç olurum uyu uyan berbat haldeyim

Aglayarak uyanmaları bastırmak ve uykuya dondürmekle meşgulum. Uyku komusunda durumlariniz nedir kizlar? Yıldım yaa. Uyumasam daha dinç olurum uyu uyan berbat haldeyim
Geceleri bnde öyleyim. Hele şimdi birde babasından grip bulaştı hırıltı, burın akıntısı dün gece hiç uyumadı nerdeyse. Tam dalıyor nefesi tıkanıyor tekrar uyanıyor bn hiç uyumadım. Bu gecw de öyle bakalım nöbetteyiz.

Kızlar bebeklerime 6 aylık aşılarını yaptırdık.xiri 6500 Gr diğeri 6800 Gr ğeldi kıyafetli..sadece 300 Gr almışlar halbuki ek gıdada vermiştim bu ay ..doktor zayıfdedi..alerjiden dedi..bendeartık bebeğin birine raporlumamayı bıraktım normal mamaya geçtik diyet açma devamediyor..umarım biri alerjiyi atlattı yoğurtta veriyorum kakası bozulmadı.tek sıkıntı yumurta...yumurtayı da ne zaman veripdenerim bilmiyorum .hippin tahıllı ek gıda mamasıvarmış alerjik bebekler kullanıyormuş kilo aldırdığını söyledi doktor bakalım onu deneyeceğim

Burnunu nasıl temizliyorsun?
Serum fizyolojik ile. 5 cc bi delikten, 5cc diğer delikten. Gece acile gittik dayanamadım aceba başka bir şey var mı diye. Giderken uyudu. Ama muayene olsu neyse ki başka bir şey yok serum fizyolojik yaptılar yinr hava verdiler geldik. Sonra o açıklıkla emzirdim uyuttum vallaha geceyi pusette geçirdi.

Genzi dolu bebekler icin sterimar in okyanus suyu var.turuncu olani ama tikali burunlar icin yaziyor ustunde. Uc ayliktan itibaren kullanilabiliyor.Serum fizyolojik acmiyorsa deneyebilirsiniz bizimkinde ise yaramisti.

Kızlar bebeğinizi nasıl bir yatakta yatırıyorsunuz orta sert olmalı diyorlar ama annem illa altına bi yün döşek kolayım hasta olur diyor siz Nası yapıyorsunuz

Kızlar bebeğinizi nasıl bir yatakta yatırıyorsunuz orta sert olmalı diyorlar ama annem illa altına bi yün döşek kolayım hasta olur diyor siz Nası yapıyorsunuz
Evet orta sert olmalı. Yün yumuşak olur ve yumuşak yerde yatıramazsınız dikkat edin.

5 6 aylık anneyiz, bence büyük anneleri işe pek karıştırmamak gerek artık.

Anladm. Tam temizlenmiyor olablr diyecektim. Sürekli sürekli temizlemek lazm cabuk doluyo hizina yetişemiyor insan. Gecmis olsun bi ara bizim de öyleydi de zamanla azaliyor ama tam gitmesi 2 hafta sürdü

Anladm. Tam temizlenmiyor olablr diyecektim. Sürekli sürekli temizlemek lazm cabuk doluyo hizina yetişemiyor insan. Gecmis olsun bi ara bizim de öyleydi de zamanla azaliyor ama tam gitmesi 2 hafta sürdü
İnşaallah ya. Anne sütüne geçtim, annrm söyledi sütünü sağ onu damlat ara ara açılır dedi. Bnde ona geçtim. İnşaallah şifa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…