- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.421
Sizin alerji hangi seviyede?Aldigimiz alerji mamasi 370tlden 520 tlye cikmis. Bu hafta kendi doktoruna goturebildim eve doner donmez.cogu tadimlari bitirdik sayilir Uc ogun gidaya baslatti. Bu hafta keci peyniri denicez.alerji durumuna bakmak icin. Diger haftada yumurta sarisi.
1 ogunde meyve, digerinde sebze ,yatmadanda hip 5 tahilli/yulafli kasik mamasini onerdi gece ogunu de o. Rapor olayini sormayi unuttum doktora. O kadar soru vardi ki onu unuttum. Yarin yazicam doktoruna , mama zammi inanilir gibi degil ...
Kabız olmuyor mu pekiPirinç unu ve suyu pişirip yediriyorum
Salçalı mı veriyorsun gasülyeyiBugün de taze fasulye deneyeceğim kuzu kıymalı.
3 çay kaşığı vericem.
Yarın 1 yemek kaşığı verırım
Sonraki gün 2 yemek kaşığı.
Sonrasında tamamdır bu işlem
Cidden bende merak ettim sizi alerjiniz nasıl başladı, ne durumdasınız şuan sikayetleriniz..bende dün peyniryedim daha öncede yoğurt yedim kaç gün..bi sıkıntı olmadı..benim bi yumurta sıkıntosı kaldı..onu nasıl denerim bilmilorimAldigimiz alerji mamasi 370tlden 520 tlye cikmis. Bu hafta kendi doktoruna goturebildim eve doner donmez.cogu tadimlari bitirdik sayilir Uc ogun gidaya baslatti. Bu hafta keci peyniri denicez.alerji durumuna bakmak icin. Diger haftada yumurta sarisi.
1 ogunde meyve, digerinde sebze ,yatmadanda hip 5 tahilli/yulafli kasik mamasini onerdi gece ogunu de o. Rapor olayini sormayi unuttum doktora. O kadar soru vardi ki onu unuttum. Yarin yazicam doktoruna , mama zammi inanilir gibi degil ...
Hayır . Verirsem gunde 1 kezKabız olmuyor mu peki
FasulyeSalçalı mı veriyorsun gasülyeyi
Blendarı devamlı mı yapıyorsun..çatalla essen yiyemez mi?Hayır . Verirsem gunde 1 kez
Hergün vermiyorum zaten.
Fasulye
Kuzu kıyması
Ve su .
Bugün de
Kabak
Taze fasulye
Kuzu kıyması
Ve su
Blander yapiyorum.
Devamlı evet . Çatalla ezmekBlendarı devamlı mı yapıyorsun..çatalla essen yiyemez mi?
Yürüteç bu ilk arabam yürüme arakadaşı diye geçenlerden demi kızlar Yürüteci doktorlar önermiyor da ondan sordum
Evet çok sıkıntılı gerçekten benimki zaten mama içmeyi sevmiyordu bu alerji maması iyice tiksindirdi çocuğuMalesef 2 gündür Onur'a içmiyorlar ufffg..bi alerji mamasını napacaz bilmiyorum
Pirinç unu mamasını nasıl veriyorsunuz su ve pirinç ununu karıştırıp biberonda mı veriyorsunuz? Ben de biberon maması içmeyince muhallebi tarzı şeyler yapmaya çalışıyodumBenınkı diş çıkaracağı zaman alerji mamasını baya az içiyor ve her zaman kabul etmiyor.
Dişten olabilir
Ona dikkat et.
Ben de ısrarla içmezse pirinç unu maması verıyorum.
Biberonden geçmiyor .Pirinç unu mamasını nasıl veriyorsunuz su ve pirinç ununu karıştırıp biberonda mı veriyorsunuz? Ben de biberon maması içmeyince muhallebi tarzı şeyler yapmaya çalışıyodum
Gerçi meyveli yapılırsa belki alerji mamasını hic yemez. Bilemedim. Ben şuan o sekilde yapmıyorumBiberonden geçmiyor .
Kaşıkla yedııryprum
Ama yine de sulu yapiyorum baya .
su ve pirinç ununu pişiriyorum
Hepsi bu kadar .başka bisi yok içinde
İrmik de deneyebilirsiniz aynı sekilde.
Ayına gore meyveli de yapabilirsiniz
Benimki çok uzun zamandır hep bakiyor izliyor. Kendi odasında mat sarı ampul var salondaki beyaz parlaktı salonda çift avize var birine mat taktik sadece onu yakıyoruz akşamları misafir gelince filan diğer normali yakıyoruzKızlar bebişleriniz akşamları yanan avizeye,ampüle bakıyor mu ? Sırtüstü oynarken gözü hep onda
Evet çok sağolun ben de muahhalebi gibi yapmaya çalışıyorumBiberonden geçmiyor .
Kaşıkla yedııryprum
Ama yine de sulu yapiyorum baya .
su ve pirinç ununu pişiriyorum
Hepsi bu kadar .başka bisi yok içinde
İrmik de deneyebilirsiniz aynı sekilde.
Ayına gore meyveli de yapabilirsiniz
Ben gunde 1 kez yemek vermeye başladım.Evet çok sağolun ben de muahhalebi gibi yapmaya çalışıyorumbazen dediğiniz gibi irmik de ekliyorum mecbur mama içmeyince başka çarelere yöneldik artık
Niye kız peki..çatalla ezip yedirmek lazım değil miDevamlı evet . Çatalla ezmek
İstemiyorum