2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sizin alerji hangi seviyede?

Cidden bende merak ettim sizi alerjiniz nasıl başladı, ne durumdasınız şuan sikayetleriniz..bende dün peyniryedim daha öncede yoğurt yedim kaç gün..bi sıkıntı olmadı..benim bi yumurta sıkıntosı kaldı..onu nasıl denerim bilmilorim

Yürüteç bu ilk arabam yürüme arakadaşı diye geçenlerden demi kızlar Yürüteci doktorlar önermiyor da ondan sordum

Yürüme arkadaşı ile yürüteç farklı şeyler. Ayakta tutunup kalkmadan kas ve kemikleri gelişmeden yürüme arkadaşıyla duramaz.
Google yazıp görsellerden bak.

Doktorlar bana ilk çocukta 7 aydan sonra demişti. Onun dışında yasak falan demiyorlar.
yürüme arkadaşıyla duramaz.
Dik duramadıkça yürütece koymak omurga için zararlı sadece o yüzden erken önermiyorlar.

Evde yürüteç var bir ay sonra deneyip koyucam..

Benınkı diş çıkaracağı zaman alerji mamasını baya az içiyor ve her zaman kabul etmiyor.

Dişten olabilir
Ona dikkat et.

Ben de ısrarla içmezse pirinç unu maması verıyorum.
Pirinç unu mamasını nasıl veriyorsunuz su ve pirinç ununu karıştırıp biberonda mı veriyorsunuz? Ben de biberon maması içmeyince muhallebi tarzı şeyler yapmaya çalışıyodum

Pirinç unu mamasını nasıl veriyorsunuz su ve pirinç ununu karıştırıp biberonda mı veriyorsunuz? Ben de biberon maması içmeyince muhallebi tarzı şeyler yapmaya çalışıyodum
Biberonden geçmiyor .
Kaşıkla yedııryprum
Ama yine de sulu yapiyorum baya .

su ve pirinç ununu pişiriyorum
Hepsi bu kadar .başka bisi yok içinde

İrmik de deneyebilirsiniz aynı sekilde.
Ayına gore meyveli de yapabilirsiniz

Gerçi meyveli yapılırsa belki alerji mamasını hic yemez. Bilemedim. Ben şuan o sekilde yapmıyorum

Kızlar bebişleriniz akşamları yanan avizeye,ampüle bakıyor mu ? Sırtüstü oynarken gözü hep onda
Benimki çok uzun zamandır hep bakiyor izliyor. Kendi odasında mat sarı ampul var salondaki beyaz parlaktı salonda çift avize var birine mat taktik sadece onu yakıyoruz akşamları misafir gelince filan diğer normali yakıyoruz

Evet çok sağolun ben de muahhalebi gibi yapmaya çalışıyorumbazen dediğiniz gibi irmik de ekliyorum mecbur mama içmeyince başka çarelere yöneldik artık

Dün 5. Ay kontrolü için gittik. Yumurta yediğimde köpüklü mukuslu kaka ve egzama artınca bir aylık sıkı yumurta diyeti verdi Dr.

Sadece yumurta mı başka şeyler de var mı bakalım hem de vücudu tamamen geçecek mi görelim dedi. Zaten sadece ciddi kuruluk kaldı vücudunda. Bu bir ay nasıl geçecek bakalım. Büyük bir liste var yenmemesi gereken.

Tadıma başla dedi. Bugün bir çay kaşığı buharda haşlanan havuç verdim. Su ile açmadım ama öğürdü bir iki kez. Yarın hafif yumuşatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…