- 29 Ekim 2021
- 349
- 738
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.361
Ben bunu aile hekimine sormustum calpol ates dusurucu bi zarari olmaz asiya demisti asiya gitmeden yarim saat once 1 cay kasigi icirmistim ve hicbir sorun yasamadik.Kızlar bugün aşıya gidicez normalde Dr fitil vermişti ateş için ama ben carpol aldım Türkiye’den. Bebeğim şuanda 4bucuk aylık ne kadar vermeliyim ateş için birde burda okudum aşıdan önce ateş çıkmasın diye carpol verip öyle aşıya gidenler varmış sizce öyle yapayım mı ay bilemedim korkuyorum ateşten
Sutunuz yagsizsa yine sure yakin bir kivam kalabilirKızlar ,
Alerjilik analara sesleniyorum
Anne sütünden yoğurt yapmak istiyorum ama laktoz içermeyen maya biliyormusunuz ?
Kıvamından ziyade maya problemim var .Sutunuz yagsizsa yine sure yakin bir kivam kalabilir
Geç okudum gelince verdim azıcık olur heralde dimiBen bunu aile hekimine sormustum calpol ates dusurucu bi zarari olmaz asiya demisti asiya gitmeden yarim saat once 1 cay kasigi icirmistim ve hicbir sorun yasamadik.
Eğer işe yarammasa yine verebilirisn, büyüdükçe ölçekde büyüyecekmişGeç okudum gelince verdim azıcık olur heralde dimi
Bebeğinizin kilosunun yarısı kadar vereceksiniz enjektöre çekip doktor öyle söyledi geçen acile gittik ates vardı orda da oyle yaptılar. 6 kiloya 3 cc calpol kilo arttıkça verdiğiniz ölçü de artacakGeç okudum gelince verdim azıcık olur heralde dimi
Ben bikaç karanfil ezip zeytinyağında bekletiyorum dolapta ondan masaj yaparak sürüyorum damaklarına iyi geliyo hemen rahatlatıyor karanfilin tanelerini vermemek lazım bi de eğer karanfilin yağı varsa o da zyağında seyreltilip sürülebilirKızlar bebeklerin damakları çok kaşınıyo ağrı yapıyor biraz benimkinin sıkıntısı var
Siz bu dişe sürülen jellerden aldınızmı , ne rahatlatır
Alan kullanan varsa marka söyleyebilirmi bende alıyım
Yaklaşık 1 ay sürüyor maalesefNedir bu uyku gerilemesi bi bilen varmi nekadar sürecek? Gecemiz gündüze karıştı mışıl mışıl sabahlara kadar uyuyan cocuk saat başı uyanır oldu hatta saat başı bile değil. Gece yine 3 ten 6bucuga uyanıktik 6bucukta uyudu 8 bucukta geri uyandı. Gündüz uykuları 10 ar dakika anca sürüyor
Aynen bi arkadaş daha söyledi karanfili nasıl eziyorsunuzBen bikaç karanfil ezip zeytinyağında bekletiyorum dolapta ondan masaj yaparak sürüyorum damaklarına iyi geliyo hemen rahatlatıyor karanfilin tanelerini vermemek lazım bi de eğer karanfilin yağı varsa o da zyağında seyreltilip sürülebilir
Yukardaki fotoğrafının üstüne bas orda altta forum seçenekleri çıkıcak ona tıkla sonra Biraz aşağıda. ‘’Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle’’ ona bas kaydet çıkıyorBen kimsenin ne zaman dogurdugunu goremiyorum nereden duzeliyordu o ayar
Tahta havanda dövdüm ezebildiğim kadar ezdim, biraz fazla karanfil kullandım baya rehasını vermiştiAynen bi arkadaş daha söyledi karanfili nasıl eziyorsunuz
Hmmm tamamdır bende bi yapıcam geçen çocuk çok huysuzdu yapamamıştımTahta havanda dövdüm ezebildiğim kadar ezdim, biraz fazla karanfil kullandım baya rehasını vermişti
Biz daha yeni başlıyoruz Yandık ozamanYaklaşık 1 ay sürüyor maalesef
Benim tır gibi üstümden geçmişti.