- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.381
Yani evet canım yoksa herşey olabilirMerhaba hanımlar bir şey sormak istiyorum. İnşaallah yanlış olmaz. sizler korunuyor musunuz. Benim kız 4 bucuk aylık oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani evet canım yoksa herşey olabilirMerhaba hanımlar bir şey sormak istiyorum. İnşaallah yanlış olmaz. sizler korunuyor musunuz. Benim kız 4 bucuk aylık oldu
Ben 4 yıllık evliyim. 2 kızım var. Daha korunma hakkında hiç bir bilgim yok. Hiç korunmadık. Bunun için doktora mı gitmem gerekiyorYani evet canım yoksa herşey olabilir
Benim adet günüm 1 2 güne. Aklıma takıldı 2 gündür. Pazartesi doktora giderim bunun içinYani evet canım yoksa herşey olabilir
Doğum kontrll hapı içersin o hap 1 aylık hergün içiyosun olmaması için, hastalandığında ara veriyosun ..Ben 4 yıllık evliyim. 2 kızım var. Daha korunma hakkında hiç bir bilgim yok. Hiç korunmadık. Bunun için doktora mı gitmem gerekiyor
Şimdi okuyabildim yazdığınızı kusuruma bakmayın, ayy bilgiler için çok sağolun evet aptamilin alerji maması gerçekten çok ağır kokuyor zar zor içiriyorum dediğiniz gibi bir de diğer mamaya bakıyımGeçmiş olsun..bende 2 aydır aptamilin alerji mamasını içiriyorim..çok pis kokuyor içine soğuksıkım dut pekmezi yada vanilin surubu dök dedi. Neyse işte bu durum benim canımı çok sıkılordu doktorla görüştüm evovilia Rp diye alerji masada varmış onu bugün eczaneden aldım denedim..pekmezsiz içtiler..bumama daha az kokuyor..neden bu zamana kadar bakmadım diye üzüldüm..en azından pekmez içmezlerdi diye..doktorla görüştüm gel raporla değiştirelim dedi..bence siz de bi araştırın
Hic bir sekildw korunmadan hamile kalmiyo4 musun? Geri cekilmeyse eger o riskli oluyor. Doktordan bilgi alabilirsin evet.Ben 4 yıllık evliyim. 2 kızım var. Daha korunma hakkında hiç bir bilgim yok. Hiç korunmadık. Bunun için doktora mı gitmem gerekiyor
Şuan içiyor ama ben genelde uykusunda içiriyorum uyanıkken az içip bırakıyor öyle yapınca kaşıkla zorla içiriyorum. Siz evolvia'ya geçmişsiniz artık içiyorlarsa ne güzel ben de ona bi bakıyımPeki içti mi alerji mamasını..benimkiler kızarak içiyorlar hala
Malesef 2 gündür Onur'a içmiyorlar ufffg..bi alerji mamasını napacaz bilmiyorumŞuan içiyor ama ben genelde uykusunda içiriyorum uyanıkken az içip bırakıyor öyle yapınca kaşıkla zorla içiriyorum. Siz evolvia'ya geçmişsiniz artık içiyorlarsa ne güzel ben de ona bi bakıyım
Damla ve masaj vermedi mi?İyi akşamlar Bebeğimin doğduğundan beri gözleri akıyordu hem kontrol için hem de bu sebepten göz doktoruna götürdüm göz doktoru Evet ölçümün 1 yaşında yapılabileceğini söyledi akmasını da sebebinin bebeklerin gözyaşı kanalı tıkalıdır dokuz onaya kadar açılmaz dedi şu anda kayma görünmüyor genelde bebeklerde de yalancı kayma olur dedi
Kızlar bebelernize zıpzıp yürütwç tarzı şeyler ne zmn almayı düşünüyorsunuz bizimki artık durdugu yerde durmuyor
Bnde onu düşünüyorum aceba alsam mı diye bnmki de durmuyor.
Ben yürütec alıcam artık hemde basmayı fln öğrenir bacakları kuvvetlensin istiyorum
Benim ilk çocuktan kalan yurutecim var. Aynı zamanda yürüme arkadaşı da oluyor ama yürüme arkadaşlarının çoğu korunaksiz başında beklemen lazım.Yürüteç bu ilk arabam yürüme arakadaşı diye geçenlerden demi kızlar Yürüteci doktorlar önermiyor da ondan sordum
Benınkı diş çıkaracağı zaman alerji mamasını baya az içiyor ve her zaman kabul etmiyor.Malesef 2 gündür Onur'a içmiyorlar ufffg..bi alerji mamasını napacaz bilmiyorum
Arkadaşımın cocugunda Sut alerjisi vardı. Manda yoğurdu kullaniyorduKızlar ,
Alerjilik analara sesleniyorum
Anne sütünden yoğurt yapmak istiyorum ama laktoz içermeyen maya biliyormusunuz ?
Kızlar ,
Alerjilik analara sesleniyorum
Anne sütünden yoğurt yapmak istiyorum ama laktoz içermeyen maya biliyormusunuz ?
Kesinlikle katılıyorum. Bnde mama sandalyesi ne koyuyorum eğiliyor 2 büklüm öne oyuncsğa yetişmek için. Ya da ayakları ile oynamak istiyor normal otururken de. En azından enerjisini atar diye düşünüyorum benBenim ilk çocuktan kalan yurutecim var. Aynı zamanda yürüme arkadaşı da oluyor ama yürüme arkadaşlarının çoğu korunaksiz başında beklemen lazım.
Doktorlar da bir alem kaç yıllardır kullanılan bir malzeme. Sürekli yeni şey turetiyorlar. Yürüme arkadaşımis. Zamanında onlar mı varmis. Biz bindik yurutece ne oldu sanki
zararliysa da ben ilk çocukta kullandım bunu da 1 aydır oturtuyorum. Maksat yürümesi değil. Çocuk yatmak istemiyor sıkılıyor. Onun oyuncaklarıyla oynuyor vakit geçiriyor.
yani bu benim ikinci bebeğim.ilkinde.de bunda da normal.inek sütünden mayaladim. evet inek sütü icilmiyor ama yoğurt için bı problem yok demişti ebemiz mayalandigi icinKizlar anne sutune en yakin sut keci sutu ya ama 1 yasina kadar icilmesi onerilmiyor keci yogurdu mu yapsam diye dusunuyorum AOÇ nin keci sutuyle? Mayayi nereden bulacagim hazir keci yogurdunu maya olrak mi kullansam. Evde annem inek sutuyle koyun sutunu karistirip yogurt yapiyor ondan versem sıkıntı mı?