2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben 4 yıllık evliyim. 2 kızım var. Daha korunma hakkında hiç bir bilgim yok. Hiç korunmadık. Bunun için doktora mı gitmem gerekiyor
Doğum kontrll hapı içersin o hap 1 aylık hergün içiyosun olmaması için, hastalandığında ara veriyosun ..
geri çekilme olayı biraz riskli kaça bilir .
Yada prezervatif kullanıcaksınız yani bunun gibi korunmalar var , ama sanırım en etkili ilaç gibi

Geçmiş olsun..bende 2 aydır aptamilin alerji mamasını içiriyorim..çok pis kokuyor içine soğuksıkım dut pekmezi yada vanilin surubu dök dedi. Neyse işte bu durum benim canımı çok sıkılordu doktorla görüştüm evovilia Rp diye alerji masada varmış onu bugün eczaneden aldım denedim..pekmezsiz içtiler..bumama daha az kokuyor..neden bu zamana kadar bakmadım diye üzüldüm..en azından pekmez içmezlerdi diye..doktorla görüştüm gel raporla değiştirelim dedi..bence siz de bi araştırın 😊
Şimdi okuyabildim yazdığınızı kusuruma bakmayın, ayy bilgiler için çok sağolun evet aptamilin alerji maması gerçekten çok ağır kokuyor zar zor içiriyorum dediğiniz gibi bir de diğer mamaya bakıyım😊🙏

İyi akşamlar Bebeğimin doğduğundan beri gözleri akıyordu hem kontrol için hem de bu sebepten göz doktoruna götürdüm göz doktoru Evet ölçümün 1 yaşında yapılabileceğini söyledi akmasını da sebebinin bebeklerin gözyaşı kanalı tıkalıdır dokuz onaya kadar açılmaz dedi şu anda kayma görünmüyor genelde bebeklerde de yalancı kayma olur dedi

Kizlar anne sutune en yakin sut keci sutu ya ama 1 yasina kadar icilmesi onerilmiyor keci yogurdu mu yapsam diye dusunuyorum AOÇ nin keci sutuyle? Mayayi nereden bulacagim hazir keci yogurdunu maya olrak mi kullansam. Evde annem inek sutuyle koyun sutunu karistirip yogurt yapiyor ondan versem sıkıntı mı?

İyi akşamlar Bebeğimin doğduğundan beri gözleri akıyordu hem kontrol için hem de bu sebepten göz doktoruna götürdüm göz doktoru Evet ölçümün 1 yaşında yapılabileceğini söyledi akmasını da sebebinin bebeklerin gözyaşı kanalı tıkalıdır dokuz onaya kadar açılmaz dedi şu anda kayma görünmüyor genelde bebeklerde de yalancı kayma olur dedi
Damla ve masaj vermedi mi?

Bizimde akıyordu 1 tanesi ilk zamanlar
Damla ve masajla gectı

Kızlar bebelernize zıpzıp yürütwç tarzı şeyler ne zmn almayı düşünüyorsunuz bizimki artık durdugu yerde durmuyor

Bnde onu düşünüyorum aceba alsam mı diye bnmki de durmuyor. ☺️

Ben yürütec alıcam artık hemde basmayı fln öğrenir bacakları kuvvetlensin istiyorum

Yürüteç bu ilk arabam yürüme arakadaşı diye geçenlerden demi kızlar Yürüteci doktorlar önermiyor da ondan sordum
Benim ilk çocuktan kalan yurutecim var. Aynı zamanda yürüme arkadaşı da oluyor ama yürüme arkadaşlarının çoğu korunaksiz başında beklemen lazım.
Doktorlar da bir alem kaç yıllardır kullanılan bir malzeme. Sürekli yeni şey turetiyorlar. Yürüme arkadaşımis. Zamanında onlar mı varmis. Biz bindik yurutece ne oldu sanki
zararliysa da ben ilk çocukta kullandım bunu da 1 aydır oturtuyorum. Maksat yürümesi değil. Çocuk yatmak istemiyor sıkılıyor. Onun oyuncaklarıyla oynuyor vakit geçiriyor.

Kızlar benim bebem 4 ay 27 günlük 9gündür uykuya geçirmek bize eziyet oldu gece çok sık uyanmıyor. Ama uyandıktan 40 dk sonra mızıldamaya başlıyor ve uykuya geçişi kucakta beni yürütün o etrafa bakacak öyle uyuyacak.4. Ay atağının bitmiş olması gerekiyor. Var mı böyle bir şey yaşayan resmen mayışmıyor çocuk.

Benim ilk çocuktan kalan yurutecim var. Aynı zamanda yürüme arkadaşı da oluyor ama yürüme arkadaşlarının çoğu korunaksiz başında beklemen lazım.
Doktorlar da bir alem kaç yıllardır kullanılan bir malzeme. Sürekli yeni şey turetiyorlar. Yürüme arkadaşımis. Zamanında onlar mı varmis. Biz bindik yurutece ne oldu sanki
zararliysa da ben ilk çocukta kullandım bunu da 1 aydır oturtuyorum. Maksat yürümesi değil. Çocuk yatmak istemiyor sıkılıyor. Onun oyuncaklarıyla oynuyor vakit geçiriyor.
Kesinlikle katılıyorum. Bnde mama sandalyesi ne koyuyorum eğiliyor 2 büklüm öne oyuncsğa yetişmek için. Ya da ayakları ile oynamak istiyor normal otururken de. En azından enerjisini atar diye düşünüyorum ben

Kizlar anne sutune en yakin sut keci sutu ya ama 1 yasina kadar icilmesi onerilmiyor keci yogurdu mu yapsam diye dusunuyorum AOÇ nin keci sutuyle? Mayayi nereden bulacagim hazir keci yogurdunu maya olrak mi kullansam. Evde annem inek sutuyle koyun sutunu karistirip yogurt yapiyor ondan versem sıkıntı mı?
yani bu benim ikinci bebeğim.ilkinde.de bunda da normal.inek sütünden mayaladim. evet inek sütü icilmiyor ama yoğurt için bı problem yok demişti ebemiz mayalandigi icin

X