- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.079
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.341
Seninkinde alerji de vardı degil mi?Bi toz verdi ilaç gibi o kullanılacak
Bebeğin uyuduğu odada çok eşya olmayacak halı olmayacak perde olmayacak stor kullanılacak hergün süpürülecek pamuklu kıyafet olacak pelüş oyuncaklarla oynamayacak deterjanı kimyasal olmayacak yumuşatıcı kullanılmayacak çarşafları 60 derecede sürekli yıkanacak
Evet besin alerjisi var alerjik yürüyüş diye bi şey varmış besin alerjisi olanlarda ilerde astım falan olma ihtimali varmışSeninkinde alerji de vardı degil mi?
Benim oğlan da aynı canım ..Bizde ne gelen var ne giden
Bnde onu düşünüyorum aceba alsam mı diye bnmki de durmuyor.Kızlar bebelernize zıpzıp yürütwç tarzı şeyler ne zmn almayı düşünüyorsunuz bizimki artık durdugu yerde durmuyor
Bende ondanda var ama ben yürüteçde alıcam eski usul, aslında ben onu okumuştum bi yerde, dr kötü diye değilde, çocuk ona alışır gibisinden istemiyolarmış. Ama ben bacakları yere bassın güclensin zaman geçirsin diye istiyorumYürüteç bu ilk arabam yürüme arakadaşı diye geçenlerden demi kızlar Yürüteci doktorlar önermiyor da ondan sordum
Gönül neler istiyo ama evde daha fazla kabalığı kaldıracak takatim kalmadıZıpzıplarda güzel kızlar ama hepsini alsak evde yer kalmaz cüzdanda para
Ben alerji testiyaptırmamışmıydın canım..neden tekrarladıcdoktodHayır. Kandan bakılacak bikaç şeye
Hayır yapılmadı.yapılınca da çıkmadı zatenBen alerji testiyaptırmamışmıydın canım..neden tekrarladıcdoktod