- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 33
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.401
Bildirimden gördüm ben de diyorum kşm bu ya manyakNaaağbeer
Netira kullanmistik aylar once bu sefer de netiranin tek kullanimlik damlasini verdi icinde koruyucu yokmus diger netira gibi bir de novaqua diye tek kullanimlik damla verdi masaji da onerdiDamla ve masaj vermedi mi?
Bizimde akıyordu 1 tanesi ilk zamanlar
Damla ve masajla gectı
Canım ben yeni evliyim 4 yıldır. Hani ben art arda 2 çocuk istemiştim diye korunmadım.Hic bir sekildw korunmadan hamile kalmiyo4 musun? Geri cekilmeyse eger o riskli oluyor. Doktordan bilgi alabilirsin evet.
Teşekkür ederim canım.Doğum kontrll hapı içersin o hap 1 aylık hergün içiyosun olmaması için, hastalandığında ara veriyosun ..
geri çekilme olayı biraz riskli kaça bilir .
Yada prezervatif kullanıcaksınız yani bunun gibi korunmalar var , ama sanırım en etkili ilaç gibi
Üşüttü mü acaba kuzuYa benim bebe 2dir fışkırır tarzda kusuyor ve ekşi ekşi kokuyo nedir bu kızlar
AY bilmiyorum ki ya aslında sırtı göğsü hep kontrol ederim ama başka belirti yokÜşüttü mü acaba kuzu
4 yıl yeni evlilik mi oluyor ? : pCanım ben yeni evliyim 4 yıldır. Hani ben art arda 2 çocuk istemiştim diye korunmadım.
Ama şimdi korunmam lazım.
İstemiyorum şimdi. Evim çok küçük. Büyük kızım bebeği istemiyor huysuz oldu.
O zaman ben kendi kadın doktoruma gideyim
6 ay türkiyede idim canım. Eşim almanyada. Almanyaya gelince 3 ayda çocuk olmadı.4 yıl yeni evlilik mi oluyor ? : p
3 yılda 2 çocuk yeni gibi geliyor4 yıl yeni evlilik mi oluyor ? : p
O nedir canım ? Pirinç unu maması ?Benınkı diş çıkaracağı zaman alerji mamasını baya az içiyor ve her zaman kabul etmiyor.
Dişten olabilir
Ona dikkat et.
Ben de ısrarla içmezse pirinç unu maması verıyorum.
Pirinç unu ve suyu pişirip yediriyorumO nedir canım ? Pirinç unu maması ?
Ben de zor olsa da kabullendim.
Ama hiç almayan bebekler varmış. Mecbur veriliyor o zaman tabii. Zaten ben belki 1 yasına gelınce mamayı da keserım eger alerji biterse
Aldigimiz alerji mamasi 370tlden 520 tlye cikmis. Bu hafta kendi doktoruna goturebildim eve doner donmez.cogu tadimlari bitirdik sayilir Uc ogun gidaya baslatti. Bu hafta keci peyniri denicez.alerji durumuna bakmak icin. Diger haftada yumurta sarisi.Alerji mamasına para veren arkadaş
Sorunu çözdün mu ?
Yuh diyorum gercektenAldigimiz alerji mamasi 370tlden 520 tlye cikmis. Bu hafta kendi doktoruna goturebildim eve doner donmez.cogu tadimlari bitirdik sayilir Uc ogun gidaya baslatti. Bu hafta keci peyniri denicez.alerji durumuna bakmak icin. Diger haftada yumurta sarisi.
1 ogunde meyve, digerinde sebze ,yatmadanda hip 5 tahilli/yulafli kasik mamasini onerdi gece ogunu de o. Rapor olayini sormayi unuttum doktora. O kadar soru vardi ki onu unuttum. Yarin yazicam doktoruna , mama zammi inanilir gibi degil ...
Önemli değil canım zatwn burası bilmediklerimizi öğrenmek içinTeşekkür ederim canım.
Yanlış anlaşılma olmasın benim almancam iyi değil. Kendimi iyi ifade edemem diye burda size sordum.
Eşimle konuştum o benimle gelecek doktora. İlaç kullanırım