2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selam kızlar nasılsınızzzzzzz yazan yazmayan bi herkes yazsında biraz can gelsin buralara
Aleykümselam.. Ay sormayın bugün oğlum kanepeden düştü uyku esnasında altında Allahtan kalın sünger vardı başı yere gelmedi ama bnm içim gitti.

Onun dışında ek tadımlara devam. Bazen vermiyorum bazen veriyorum. Tarhana aldım onu deneyeceğim biraz...
Öyle geçip gidiyor. Bir yandan çalışmayı sosyalleşmeyi para kazanmayı özledim bir yandan da oğlumu gördükçe hiç çalılasım gelmiyor. Onun gülümsemesi agulaması yetiyorrr....

Kızlar uyku problemi yaşıyormusunuz bu aralar hiç yatmayan gece sürekli uyanıp ağlayan bir türlü dalamayan bir bebeğim var napcamı sasırdım
aynı durumdayimm temmuz 22 doğumlu beş ayına girecek bu ah çıldırmak üzereyim gece aurekli uyuyo daliyo yatağına koyuyorum tekrar uyaniyo yedi bucukta kendine kendkne desteksiz uyuyan çocuk gitti saat ona on bire kadar ayağımda sallıyorum ona rağmen uyumayan çocuk geldi.

Ayyyy allahım korumuş yaaaa çok kötü zamanlar cidden bende korkuyorum heran herşey olabilirrr ciddennn birde dönüyolar fln

Dimi bende çalışmak biraz insan içine karışmak istiyorum evde oturunca kötü hissediyorum,, amaa hem onu kimseye emanet edemiyorum , alışkanlıklarını unutur diye , bırakıp gitmek zor geliyo dediğin gibiii nasıl yapıcaz nasıl olucak hiç bilmiyorum

Geçen hafta benim oğlanda öyleydi kendi kendine oynayan çocuk gitti sürekli mızmız kucak istiyordu gece sürekli ağlıyarak uyanıyordu baktım meğer atak haftasıymış 19. Hafta çok şükür atlattık eskiye döndü çocuğum

Kızlar uyku problemi yaşıyormusunuz bu aralar hiç yatmayan gece sürekli uyanıp ağlayan bir türlü dalamayan bir bebeğim var napcamı sasırdım
Ay biz böyleyiz bi gözü açık hep bi türlü dalmıyor bakıcı bugün çok ağladı dedi içim gitti. Ateş yok keyfi yerinde sanırım burnumuz hırıltılı .

Nasıl bi önlem mesela
Aynıları bizde de var
Bi toz verdi ilaç gibi o kullanılacak
Bebeğin uyuduğu odada çok eşya olmayacak halı olmayacak perde olmayacak stor kullanılacak hergün süpürülecek pamuklu kıyafet olacak pelüş oyuncaklarla oynamayacak deterjanı kimyasal olmayacak yumuşatıcı kullanılmayacak çarşafları 60 derecede sürekli yıkanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…