-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.321
Aleykümselam.. Ay sormayın bugün oğlum kanepeden düştü uyku esnasında altında Allahtan kalın sünger vardı başı yere gelmedi ama bnm içim gitti.Selam kızlar nasılsınızzzzzzz yazan yazmayan bi herkes yazsında biraz can gelsin buralara
aynı durumdayimm temmuz 22 doğumlu beş ayına girecek bu ah çıldırmak üzereyim gece aurekli uyuyo daliyo yatağına koyuyorum tekrar uyaniyo yedi bucukta kendine kendkne desteksiz uyuyan çocuk gitti saat ona on bire kadar ayağımda sallıyorum ona rağmen uyumayan çocuk geldi.Kızlar uyku problemi yaşıyormusunuz bu aralar hiç yatmayan gece sürekli uyanıp ağlayan bir türlü dalamayan bir bebeğim var napcamı sasırdım
Ayyyy allahım korumuş yaaaa çok kötü zamanlar cidden bende korkuyorum heran herşey olabilirrr ciddennnAleykümselam.. Ay sormayın bugün oğlum kanepeden düştü uyku esnasında altında Allahtan kalın sünger vardı başı yere gelmedi ama bnm içim gitti.
Onun dışında ek tadımlara devam. Bazen vermiyorum bazen veriyorum. Tarhana aldım onu deneyeceğim biraz...
Öyle geçip gidiyor. Bir yandan çalışmayı sosyalleşmeyi para kazanmayı özledim bir yandan da oğlumu gördükçe hiç çalılasım gelmiyor.Onun gülümsemesi agulaması yetiyorrr....
Var bacım bizde de var aynisindan. Gece olmasını istemiyorum artk sanrmKızlar uyku problemi yaşıyormusunuz bu aralar hiç yatmayan gece sürekli uyanıp ağlayan bir türlü dalamayan bir bebeğim var napcamı sasırdım
Bi kac gundür uykuyla cebelleşiyorum kendimi unutuyorum şuan uyuyor ayagimda öyle yazyorumSelam kızlar nasılsınızzzzzzz yazan yazmayan bi herkes yazsında biraz can gelsin buralara
Sıkıntı bu aralar cidden bizimkide öyle bu aralar sanırım uykuyu unutucaz gibiBi kac gundür uykuyla cebelleşiyorum kendimi unutuyorum şuan uyuyor ayagimda öyle yazyorum
Ay biz böyleyiz bi gözü açık hep bi türlü dalmıyorKızlar uyku problemi yaşıyormusunuz bu aralar hiç yatmayan gece sürekli uyanıp ağlayan bir türlü dalamayan bir bebeğim var napcamı sasırdım
Bizim de aynı anda 2 dişBenim bebemin dişi çıktı ya teyzeleri ay çok duygusalım
Malesef 22 gün büyük sanırım benimki seninkinden ama bu aralar grupdaki herkesde böyle bi sorun var malesefçıldırmamak elde değil yok uyumuyo uyudu diyip bırakıyorum ennn fazla on dk sonra uyaniyo halim kalmadı napcam.ne etcem bana bı akıl verin
Deri testi yaptı mıAlerji için bazı testler istedi doktor. Kan verdik.3 gün sonra çıkarmış.
Yasak listesi verdi
Bi ara atarım alerji bebek annelerı
Hayır. Kandan bakılacak bikaç şeyeDeri testi yaptı mı
Anladım bizde de deriden baktılar ben hapşırıl hırıltı deyince ev tozu alerjisine bakıldı ve çıktı ilerde astıma çevirmesin diye önlem alalım dedilerHayır. Kandan bakılacak bikaç şeye
Nasıl bi önlem meselaAnladım bizde de deriden baktılar ben hapşırıl hırıltı deyince ev tozu alerjisine bakıldı ve çıktı ilerde astıma çevirmesin diye önlem alalım dediler
Bi toz verdi ilaç gibi o kullanılacakNasıl bi önlem mesela
Aynıları bizde de var