2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bi toz verdi ilaç gibi o kullanılacak
Bebeğin uyuduğu odada çok eşya olmayacak halı olmayacak perde olmayacak stor kullanılacak hergün süpürülecek pamuklu kıyafet olacak pelüş oyuncaklarla oynamayacak deterjanı kimyasal olmayacak yumuşatıcı kullanılmayacak çarşafları 60 derecede sürekli yıkanacak
Seninkinde alerji de vardı degil mi?

Yürüteç bu ilk arabam yürüme arakadaşı diye geçenlerden demi kızlar Yürüteci doktorlar önermiyor da ondan sordum

Yürüteç bu ilk arabam yürüme arakadaşı diye geçenlerden demi kızlar Yürüteci doktorlar önermiyor da ondan sordum
Bende ondanda var ama ben yürüteçde alıcam eski usul, aslında ben onu okumuştum bi yerde, dr kötü diye değilde, çocuk ona alışır gibisinden istemiyolarmış. Ama ben bacakları yere bassın güclensin zaman geçirsin diye istiyorum

Bnde eski usul istiyorum. Ya ayarı var sonuçta çocuğun bacağı yere değecek havada kalacak değil ya. Bizimkide emeklemektense ayakta durmayı tercih ediyor. E koltuk altları acıyor bir sre sonra.

Ben daha yürüteçle ilgili detaylı araştırma yapmadım, bi kaç yerde okumuştum zararlı diye doktora sorarım bakalım ne dicek

Kızlar bugün aşıya gidicez normalde Dr fitil vermişti ateş için ama ben carpol aldım Türkiye’den. Bebeğim şuanda 4bucuk aylık ne kadar vermeliyim ateş için birde burda okudum aşıdan önce ateş çıkmasın diye carpol verip öyle aşıya gidenler varmış sizce öyle yapayım mı ay bilemedim korkuyorum ateşten

X