2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de hiçbişi eklemiyorum. 90 cc içiyor
Buna da şükür .

Alerjik bebeklerde hırıltı olurmuş. O kötü ya
İnsan hasta sanıyor.
Her defasinda tatli bisey eklemek dogru degil bence zaten. Dis cikarmaydi hastalikti derken son ay 300 gr almis zaten 600 flan aliyordu artik bu rakamlarda normal. Saglikli olsunlarda. Benimkide az iciyordu yavas yavas arttirdim ilk basta birakiyordu simdi acsa eger 150cc icebiliyor. Eve donunce buzlukta sutum vardi biraz icerse vercem icmezse purelerine katarim. Anne sutu maceramiz bitti kabullenmek zor oluyor ama sagsamda takviye de alsam bebek emmedikten sonra faydasi yok iste.

Ben de zor olsa da kabullendim.
Ama hiç almayan bebekler varmış. Mecbur veriliyor o zaman tabii. Zaten ben belki 1 yasına gelınce mamayı da keserım eger alerji biterse

Benimki mama alıyo sadece, bende onu kullanıyorum ama bu zamanalr bineron reddide yapabilirlermiş bizimkinede çok zor artık mama veriyorum , uyurken vermeye çalışıyorım artık. Birde öyle denesinler
Teşekkürler cevap için ilk doğduğunda meme almıyordu biberonla besledik uğraş uğraş memeye alıştı şimdi biberona alıştırmak istiyoruz çocuk da haklı gibi

Çatladı ağlamaktan neredeyse sesi filan değişti artık ağlamaktan yoruldu. Acemi hemşireler elini ayaklarını heryerini deldiler sonuçta yok yani. Bugün kendi özel doktoruna götürdük kana ne gerek vardı dedi suruntu testi yaptı domuz gribi olmuş. Evde okula giden çocuk yok ama cumartesi 10 yaşındaki kuzeni ateslendi aynı ortamdaydik ondan bulaşmış 3 gün gidip gelcez sürekli takipte olcak zatürreye cevirmemis henüz ama müdahale edilmezse hastaneye yatış diyor doktor

Ayy bebek ve kan alma

Birine gideceğin zaman sor " hasta var mı
× hasta mı" diye. Abartmıyorum pek ortamlara girme
Misafir çağırma.

Görmüşsündür hastaneler fuul dolu

Kızımı hep uyarıyorum
Maskeni sadece tenefüste çıkar. Bi müddet böyle napalim

Ay yarın bana okuldaki öğretmen arkadaşlar gelecekler bi de Az önce ateşimiz 38.2li gördü hemen düştü çok şükür ilk kez ateş olunca panikledim valla iki dişimiz çıktı acaba başka diş mi geliyor yoksa hasta mı ettim miniğimi

Evet ilk çocuk değil..tecrübesizlik değil benimkisi..aksine ikiz annesi olmak farklıymış..ikisi kıyaslanamaz bile ..çünkü her şeyleri tek bebeğe göre çok garklı..yoksa bende biliyorum kilo alımlarının yavaşlayacağını..onu kim bilmez ki benimkisi sadece daha iyi olmaları için çabalamak normal bebeklerle gelişimleri aynı olsin diye yoksa çok şükür bilgilerimi güveniyorum..ve büyük kızımı ğörsen maşallahı var her konuda..

Kendimi de överim diyorsun arada: p

Valla ben seni boy kilo yusrafatma olarak bileceğim bundan sonra . : p

Burada çoğu kişi bebeklerinin kilosuna nornal demesine rağmen tekrar tekrar soruyorsun.

Ve sen de iyi biliyorsun bebeklerinin kilosu gayet iyi aslında

Bu arada doğru söyle kaynana baskısı mi var:?

Aslında kayinvalideme gittik kuzen oraya geldi ama haklısın buda iyi bi ders oldu bundan sonra dediğin gibi yapicam çocuğun boğazı kötü ateş gene hafiften yükseldi huzursuz huysuz kim bilir nereleri ağrıyor tek duam zatürreye çevirmesin

Vallahi bizde baba dahil o gün orada olan hemen hemen herkes hasta doktor eşime sizde domuz gribi olmussunuzdur eklem kas ağrısı öksürük filan varsa dedi bana sürekli bulaşıyor ama biz yetişkinler hafif atlatiyoruz bebeklerde durum daha kötü dedi. Misafirlerin hele ki birde öğretmenler virüslerin en hızlı yayıldığı yerdeler bebeğine çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…