2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ocran microfer... Yalnız kaç ml dediğini hatırlayamadığım için yarım ml veriyorum. Bir ml demiş de olabilir. Damla şeklinde değil üstündeki ölçüsüne göre veriyorum.

Ekransız bebek büyütmek büyük başarı yahu tv açmıyorum hadi telefon illa ki elimde Başaranlara helal olsun . Televizyonu açık görsün kafa direk dönüyor bizimkinin
Aynen, biraz zorlasa 180 derece dönecek o baş. TV akşamdan akşama açılıyor ama bunlar iyi zamanlarımız gibi. 7 8 aylıkken telefonu isteyecek elimize hiç alamayacağız.

Ekransız bebek büyütmek büyük başarı yahu tv açmıyorum hadi telefon illa ki elimde Başaranlara helal olsun . Televizyonu açık görsün kafa direk dönüyor bizimkinin
Geçen gün ona ters yönde aşkı memnu açıktı. Israrla dönüp dönüp bakmaya çalışıyor
Ee nolacak anasının kızı

38 derece ateşle acillik olduk bu akşam. Aciller full dolu prematüre diye önceliğimiz olmasa sıranın bize geleceği yok. Tüm çocuklar öksürüyor cocuk acili hiç bukadar yoğun görmemiştim. Hiç bisey yaptıkları da yok cocuklara ya yatis veriyolar yada hic müdahalesiz kan sonucu bekletiyolar atesler hep yuksek. Isin kotu yani bi kanı bile alamadılar acemiler

Sen şimdi diyeti açıyorsun ya eğer kan gelirse mi geri bırakıyorsun açmayı yoksa mukuslu falan da olursa bırakıyor musun
Doktorun dediği aşırı mukus olmayacak..köpüklü kaka olmayacak..fazla sorunlu kaka olmamalı..ee bide tabi cildi bebeğin kızarmayacak..yanakları kızarıyor benim bebeğin xirinin

Ben özel hastaneye gidiyorum doçent ümminoloji bölümü..orda cilt testi yaptırdım.bebeklerin yumurtaya alerjisi çokto iste..hemen rapor yazalım dedi.öylelikle cidden mama yetmiyor bide alerji maması şöyleki bazen içmeseler çöpe çok döküyoruz.başka Aptamil yazmıştı..fakat içmiyorlar simdi evolvia mama deniyorum 1 kutu aldık.kokusi daha az fakat bunuda xeğenmediler..doktor raporu değiştiririz gel dedi eğer severlerse dedi..sisin xexek içiyor mu? Bi içmede kaç CC içiyor..içine pekmez falan katıyor musun

Sideferbi bakın isterseniz
Bugün doktor kontrolünü vardı. 6500 olmuş benim kız. 300 Gr. Almış 1 ay önceki kgsinun üstüne. Doktor gelişimi gayet iyi bu şekilde devam dedi. Ek gıdaya ne Zaman gecelim diye sorudm. Hiç acele etme bu şekilde gayet iyi gidiyor dedi. Seni. Kızların kilosu da bu bağlamda gayet iyi görünüyor. Persentil tablosuna göre de bu kilo %75lerde görünüyor zaten.

Geçmiş olsun. Valla maskeyle dolaşmak gerek
Özellikle evde okula giden cocuk varsa ve eşe de soylemek gerek. Ben ikisini de tembihledim ama bakalım artık.
Bu yıl her yer kaynıyor hastalıktan.

Ee neyi varmış?kan alırken çok ağladı mı ?

Peki senin bebek ne kadarlık canım..300 Gr a iyi mi dedi bu doktorların da hepsi bi reğişik söylüyor 500ün altı iyi değilmiş ..arkadaşın bebeği 7500 kilo doktor onada 300 Gr alınca nasıl kızmış..aynı gün doğum yaptık onunkide ikiz..prof doktor ..ee benimkini görse dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…