2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yumurtaya var mı bilmiyorum suan

Tepki icin neye bakıyorsun ?
Doktor illaki kan mi dedi?

dün ilk defa bi yan durdu şşaşırrttı beni ama normalde yinede aynı
Yerde sırt üstü yatarken eşim elinden tutuyo böyle hadi falan diyip döndürmeye çalışıyordu dedim rahat bırak çocuğu, belli ki dönmeyecek istemiyor

Bir kaç kez dönmüştü nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde şimdi pek dönmüyor yine koca popolarını kaldıramıyolar ki

Tahin de alerjen diye biliyorum.

Sürekli bi hırıltı mi?
Maalesef bir hırıltı var sürekli burnunu temizleyesim geliyor ama maalesef çözüm değil .
Nebülazatör kullanıyorum uykuda ..

Tahine karşı bişey yoktu aslında ama anlamadım gitti . Meğer süt ürünü içerebiliyormuş bazı helvaları .
Kahvaltılarım hep yavan

Memnun musun nebulazorden
Heralde küçük ve pratik olanı diyorsun.
Diğeri yatarken verilmez dökülür içindeki

Tarhanayı sordunuz mu doktora? Buğday da çok alerjikmiş bazı doktorlar irmiği 3 gün kuralına göre deneyip tahıl grubuna öyle geçtiriyor

Memnun musun nebulazorden
Heralde küçük ve pratik olanı diyorsun.
Diğeri yatarken verilmez dökülür içindeki
Memnunum ama olmazsa olmazım değil . Hele ki fiyatı artıkça artıyor yazık …
Tıkanık uyanmalar yok denecek kadar azaltı,pratik olması , taşınabilir vs olması hele hele sessiz çalışıyor olmasa şahane .
Ben 2 gece de 1 vermeye gayret ediyorum . Bazen uyandığında sümükcükler uca gelmiş oluyor .

Hangi marka ?

Biz ne yaparsak yapalım olacağına varıyor, çok yorma kendini. Benimde alerjik başta kilo alamadı sonrada aldi ekstra birsey şimdi 7.5 kilo tam. Her bebek kendi içinde değerlendirilmeli En güzeli bunu da doktor yapar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…