2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Alerjik bebek anneleri
Hırıltı da eklendi mi listeye
Olmaz mı … Bi bitmiyor yaaa
Tahin helvası yedim bilmiyordum süt ürünü içerdiğini çünkü paketinde yazmıyordu başka bi marka helvanın paketinde eser miktarda yazdığını görünce jetonum düştü ..

Çok yıpratıcı bir süreç ve kolay kolay da geçmeyecek .

yoncambenim
Benim ki totoyu yerinden oynatamıhor , hak getire etkinlik falan … Daha milim dönemedi , ilerleyemedi bile . 7 kg

Tahin de alerjen diye biliyorum.

Sürekli bi hırıltı mi?

Hahaahah kaynana değil..7 aydır annem yanımda onun baskısı var..yine zayıfladılar deyip duruyor..ya he zayıflaması diyorum..benden çok bebelerin kakasını o takip ediyor ..illa bana diyet bozduracak

Kız tahin alerjik çünkü susamın kendisi öyle..bende başta yiyordum sonra doktor yeme dedi..

Şimdi anlaşıldı

Bebeklerinin kilosu gayet iyi bu arada

Alerjiye ne diyor annen
Pek inanmazlar da
Evet inanmıyor kakasını inceleme ne kanı diyo..bi kere gördüm diyorum 3 aylıkken..kakalaro koyu ek ğıdaya geçtin iyileşmiştir diyo..hele verdiğim mamaya bi kızıyor acı diye

Yok sen beni ikiz annesi olarak hatırla 10 gün sonra ayımız var 6 ay aşısı..kilolarını yazacak sana kız o değilde cidden alerjik bebeklerin kilo sorunlarının hep olduğunu duymadın mı ilerde iştahsız ve zayıf oluyorlarmış tedbir alıyorum sadece napıyım

6 ay asiyi sordun mu içeriğini?

Bir de çevre faktörü var işte.

Neler veriyorsun ek gıda?
Sebze ile başladım..meyvede veriyorum ..simdi iste organik tarhana çorbası alacağım..Onud'a deneyeceğim..(süt ürünleri ve yumurta olmayan tarhana..aslında annem bebeklere çok güzel yazın yapmıştı..içinde yoğurt var işte havuç,kabak,semizotu,bezelye, balkabağı,patates,kuru hurma,elma armut ayva muz verdim bebek irmigi ve pirinç unu denedim bu zamana kadar..dünde iyk defa soğanlı sarımsaklı sebze çorbası yaptım içirdim..kapya biber verdim..şükür bisorun olmadı.şimde tarhana ve yulaf unu alayımda deneyeceğim..bide kuzu kemik kaynatacağım..defter tutuyorum her besinden sonra kakalarını yazıyorum takip için

Hırıltı hastalıktan degil alerjik oluyormuş
Dün bi hocada okudum instgramda her 17 çocuktan 1 tanesi besin alerjiliymiş..malesef sayfasına yazdım durumumu bana en geç 3 yaşından sonra büyük ihtimalle geçiyor yumurta alerjisi dedi..ben aslında ikizen birinin geçtiğini iyileştiği ne düşünüyorum..cildinde hiç bişey yok ve çorba falan içtiğimde kakasonda güzeldi .ona böyle giderse yoğurt verip yumurta verip deneyeceğim

Benimkinin inek sütü alerjisi var, 2900 doğdu ve 2 hafta önce 7800dü

Hepsinde kilo sorunu var diyemeyiz yani.
Sal biraz. Kilo işini takip etmeyi bıraktığında almaya başlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…