- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.079
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.241
Çok geçmiş olsunAslında kayinvalideme gittik kuzen oraya geldi ama haklısın buda iyi bi ders oldu bundan sonra dediğin gibi yapicam çocuğun boğazı kötü ateş gene hafiften yükseldi huzursuz huysuz kim bilir nereleri ağrıyor tek duam zatürreye çevirmesin
Poğaça mesela, hamuruna yoğurt koyup yapıyosunPişmiş yoğurt nasıl oluyor?
Olmaz mı … Bi bitmiyor yaaaAlerjik bebek anneleri
Hırıltı da eklendi mi listeye
Tahin de alerjen diye biliyorum.Olmaz mı … Bi bitmiyor yaaa
Tahin helvası yedim bilmiyordum süt ürünü içerdiğini çünkü paketinde yazmıyordu başka bi marka helvanın paketinde eser miktarda yazdığını görünce jetonum düştü ..
Çok yıpratıcı bir süreç ve kolay kolay da geçmeyecek .
yoncambenim
Benim ki totoyu yerinden oynatamıhor , hak getire etkinlik falan … Daha milim dönemedi , ilerleyemedi bile . 7 kg
Hahaahah kaynana değil..7 aydır annem yanımda onun baskısı var..Kendimi de överim diyorsun arada: p
Valla ben seni boy kilo yusrafatma olarak bileceğim bundan sonra . : p
Burada çoğu kişi bebeklerinin kilosuna nornal demesine rağmen tekrar tekrar soruyorsun.
Ve sen de iyi biliyorsun bebeklerinin kilosu gayet iyi aslında
Bu arada doğru söyle kaynana baskısı mi var:?
Kız tahin alerjik çünkü susamın kendisi öyle..bende başta yiyordum sonra doktor yeme dedi..Olmaz mı … Bi bitmiyor yaaa
Tahin helvası yedim bilmiyordum süt ürünü içerdiğini çünkü paketinde yazmıyordu başka bi marka helvanın paketinde eser miktarda yazdığını görünce jetonum düştü ..
Çok yıpratıcı bir süreç ve kolay kolay da geçmeyecek .
yoncambenim
Benim ki totoyu yerinden oynatamıhor , hak getire etkinlik falan … Daha milim dönemedi , ilerleyemedi bile . 7 kg
Şimdi anlaşıldıHahaahah kaynana değil..7 aydır annem yanımda onun baskısı var..yine zayıfladılar deyip duruyor..ya he zayıflaması diyorum..benden çok bebelerin kakasını o takip ediyor ..illa bana diyet bozduracak
Benimkiler gripler..bu aralar evet hırıltı varAlerjik bebek anneleri
Hırıltı da eklendi mi listeye
Evet inanmıyor kakasını inceleme ne kanı diyo..Şimdi anlaşıldı
Bebeklerinin kilosu gayet iyi bu arada
Alerjiye ne diyor annen
Pek inanmazlar da
Yok sen beni ikiz annesi olarak hatırlaKendimi de överim diyorsun arada: p
Valla ben seni boy kilo yusrafatma olarak bileceğim bundan sonra . : p
Burada çoğu kişi bebeklerinin kilosuna nornal demesine rağmen tekrar tekrar soruyorsun.
Ve sen de iyi biliyorsun bebeklerinin kilosu gayet iyi aslında
Bu arada doğru söyle kaynana baskısı mi var:?
Hırıltı hastalıktan degil alerjik oluyormuşBenimkiler gripler..bu aralar evet hırıltı var
Bir de çevre faktörü var işte.Evet inanmıyor kakasını inceleme ne kanı diyo..bi kere gördüm diyorum 3 aylıkken..kakalaro koyu ek ğıdaya geçtin iyileşmiştir diyo..hele verdiğim mamaya bi kızıyor acı diye
6 ay asiyi sordun mu içeriğini?Yok sen beni ikiz annesi olarak hatırla10 gün sonra ayımız var 6 ay aşısı..kilolarını yazacak sana kız o değilde cidden alerjik bebeklerin kilo sorunlarının hep olduğunu duymadın mı ilerde iştahsız ve zayıf oluyorlarmış tedbir alıyorum sadece napıyım
Sebze ile başladım..meyvede veriyorum ..simdi iste organik tarhana çorbası alacağım..Onud'a deneyeceğim..(süt ürünleri ve yumurta olmayan tarhana..aslında annem bebeklere çok güzel yazın yapmıştı..içinde yoğurt var işteBir de çevre faktörü var işte.
Neler veriyorsun ek gıda?
Sordum 6 ay aşısında sıkıntı yok da..9.ay aşının içinde yumurta akı varmış o yüzden biz yaptırmayacağız.o aşıda sonra yaptırılır dedi..2 yaşına kadarmış galiba6 ay asiyi sordun mu içeriğini?
Hırıltı olirsada galiba ilerde alerjik astım olasılığı yüksek oluyormuşHırıltı hastalıktan degil alerjik oluyormuş
Dün bi hocada okudum instgramda her 17 çocuktan 1 tanesi besin alerjiliymiş..Hırıltı hastalıktan degil alerjik oluyormuş
Yok sen beni ikiz annesi olarak hatırla10 gün sonra ayımız var 6 ay aşısı..kilolarını yazacak sana kız o değilde cidden alerjik bebeklerin kilo sorunlarının hep olduğunu duymadın mı ilerde iştahsız ve zayıf oluyorlarmış tedbir alıyorum sadece napıyım
dün ilk defa bi yan durdu şşaşırrttı beni ama normalde yinede aynıyoncambenim