- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.079
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.861
Benimki 2 gündür emmediBenimk açmıyor daha. Zaten süt artırmaya çalışıyoruz. Bizim daha vaktimiz var.
Kilo alımı çok az olduğu için süte yüklendik bu hafta. İnşallah süt yeterli gelir bakalım. Yoksa bize de alerjik mama yolu gözükecek.Benimki 2 gündür emmedi
Lekelenme seklinde basladi geliyor gelmekte olan çok şükür maalesef aklimdan cikmiyordu streste gercekten etkiledi galibaArada regl düzensizlikleri olur. Vücuduna izin ver düzene girer.
Hamilelik ihtimaliyle bir stres yaşadın. O da etkiler. Kendini dinliyorsun çünkü..
Ben daha regl olmadım. İlkinde de 7 ay sonra olmuştum. Bir zaman sonra rahatsızlık vermeye başlar. O zaman adaçayıyla tetiklemeye çalışırım. Hemen ilaca yönelmek doğru değil.
Geri çekilme gibi yöntemler bile bile lades demektir aklında bulunsun.
Bana da kimse bisi demedi ben cocuk doktoruna sordum götürelim mi diye o da olur dediBen goturmedim aile hekimi baktı. Gerek yok götürmen dedi. Bende goturmedim
Açıkçası yumurta alerjisi çıktı diye süt ürünlerini yasaklado..daha süt ürünlerini açmadok diyette ..bende merak ediyorum yayla çorbası ile denemeye başlayacağızSiz yiyince süt ürünü sıkıntıları oluyor mu peki sadece yumurtaysa kolay geçer
Kaka nasıl senin bebişin canım ..yeşil mi..benimkiler kına gibi ya..ek ğıdaya başlayınca katılaştıDün kabak verdım
Bugün ve yarın da kabak vericem. Kaka takibine bakıyorum genelde
Alerji bölümüne mi gidiyorsunuzAçıkçası yumurta alerjisi çıktı diye süt ürünlerini yasaklado..daha süt ürünlerini açmadok diyette ..bende merak ediyorum yayla çorbası ile denemeye başlayacağız
Ben de yarın yumurta yemeyeceğim. Bugün akşamüstü karnı göğsünün altını kaşımaya başladı. Pütürlü olmuş kaşınan yerler. Boyun çevresine egzama demişti de oralarda kaşıntı yoktu.Açıkçası yumurta alerjisi çıktı diye süt ürünlerini yasaklado..daha süt ürünlerini açmadok diyette ..bende merak ediyorum yayla çorbası ile denemeye başlayacağız
Aynen bazen kına gibi ve mukuslu. Bazen sarı. Sen neler veriyorsun ki kaka ktılasıyorKaka nasıl senin bebişin canım ..yeşil mi..benimkiler kına gibi ya..ek ğıdaya başlayınca katılaştı
Hamile mısın?Lekelenme seklinde basladi geliyor gelmekte olan çok şükür maalesef aklimdan cikmiyordu streste gercekten etkiledi galiba
Karın guruldaması var mı ?Alerji bölümüne mi gidiyorsunuz
Evet 1aylıktan beri varKarın guruldaması var mı ?
Hamile mısın?
Hadi yırttın.Yok kız lekelenmevar ama adet baslayamadi henuz
Karın guruldamasıEvet 1aylıktan beri var
Meme reddi kusma hariç var bizde hepsi ama kan olmadığı için diyet yaptırmıyor doktor haliyle geçmiyor çünkü huzursuz değil diyor bakalımKarın guruldaması
Kabızlık ya da ishal
Kulak arkası kabuk
Boğaz kısmında pişik
Makat çevresinde geçmeyen pişik
Kusma
Meme reddi
Kakada mukus
Geçmeyen konak
Hepsi var idi
Bazıları geçti alerjiyi fark ettikten sonra
Evet ümmünoloji..doçente gidiyorimAlerji bölümüne mi gidiyorsunuz
Eğer bebeğin kilo alımı iyiyse diyet vermiyorlar zatenMeme reddi kusma hariç var bizde hepsi ama kan olmadığı için diyet yaptırmıyor doktor haliyle geçmiyor çünkü huzursuz değil diyor bakalım
Benimki de alıyordu ama her ay . Guzel alıyordu hem de . Patlak verimce durdu kıloEğer bebeğin kilo alımı iyiyse diyet vermiyorlar zaten
Kaç kilo doğmuştuBenimki de alıyordu ama her ay . Guzel alıyordu hem de . Patlak verimce durdu kılo
Kıyafetlerle 7,250 çıktı. 250 gr kıyafet dedik.
7 kilo işte suan