-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.821
1 yaşına kadar geçiyormuş bakalım nasıl olacak bu ek gıda sıkıntılı biraz işte temkinli olmak lazım sen başladın mı Nası ilerliyorsunÖyleymiş ama bizde 1 hafta sonra oldu
Başlayacağım insallah.1 yaşına kadar geçiyormuş bakalım nasıl olacak bu ek gıda sıkıntılı biraz işte temkinli olmak lazım sen başladın mı Nası ilerliyorsun
Anladım bizimde haftaya kontrolümüz var alerjik bebeklerde ek gıdaya erken başlanıyormuş 4.5 aylık olacak bakalım ne diyecekBaşlayacağım insallah.
Alerjik bebek tarhanası satılıyor ondan alıcam.
Kabağa başlayacağım.
Özellikle alerji doktorlarına gitmek lazım. Çocuk doktorları pek anlamıyorAnladım bizimde haftaya kontrolümüz var alerjik bebeklerde ek gıdaya erken başlanıyormuş 4.5 aylık olacak bakalım ne diyecek
Evet alerji Profesöründen randevu aldım yanlış bi yol izlemeyeyim diye çünkü çocuk doktorları diyet tavsiye ediyor ama alerji bölümü çok sıkıntı bir durum yoksa diyete karşı sanırımÖzellikle alerji doktorlarına gitmek lazım. Çocuk doktorları pek anlamıyor
Hımm anladim canm ben doktora gitmiyorum. emzirme danismani falan olmasi cok iyiymiş. Yine de sagolasnDoktor kontrolünde kes bence. Kalsiyuma da ihtiyaç var.
Muayene sonrası emzirme danışmanı da süt ve göğüslere baktı. Sütüm azalmış. Şimdi ben de bakıyorum cidden öyle,kilo alamama nedeni bu.
Tahin, dereotu, bol su, ısırgan otu çayı tüketeceğim. Solgar brewers yeast de gelemedi yarına kaldı. Ondan da içmemi söyledi.
Alerji varsa tahin tüketme..çünkü bizdede alerji var tahin yasak..susam çok alerjik bişeymişDoktor kontrolünde kes bence. Kalsiyuma da ihtiyaç var.
Muayene sonrası emzirme danışmanı da süt ve göğüslere baktı. Sütüm azalmış. Şimdi ben de bakıyorum cidden öyle,kilo alamama nedeni bu.
Tahin, dereotu, bol su, ısırgan otu çayı tüketeceğim. Solgar brewers yeast de gelemedi yarına kaldı. Ondan da içmemi söyledi.
Bende 4,5 aylıkken ek gıdaya başladım..xenimikizlerde alerjik..Anladım bizimde haftaya kontrolümüz var alerjik bebeklerde ek gıdaya erken başlanıyormuş 4.5 aylık olacak bakalım ne diyecek
Hemde cok zor oluyor ama napimm çok şükür ki sessiz sakin Bi insan karışmaz bana yani bazen cok kızıyrm ama bazen de 10dk bile cocukla ilgilense yetiyo bana. Onlarıda dediğim gibi Allaha havale ettim Rabbim görüyor herşeyi ne diyimOlsun canım istedigin zaman. Burda dertlerimizi paylaşmak için varızdediğin gibi işi gücü oluyordur ama beraber yaşamakta zor olur ne bilim çocukla ayıp etmişler gorumceler hem babalarına bak. Hem bir de gönül koy. Gerçekten ayıp.
Nasıl ilerliyorsunuz neyle başladınız yoğurt falan ne zaman hastanede mi vereceksinizBende 4,5 aylıkken ek gıdaya başladım..xenimikizlerde alerjik..
Bence hastane ya da sağlık ocağına gidip kan versen daha iyi olur.Kizlar test yaptim hicbirsey cikmadi tarlusal aldim ama icsem mi acaba
Ben düşünmemiştm zaten hamile kalıcağını testlerin hepsi bana bembeyaz geldi ..Kizlar test yaptim hicbirsey cikmadi tarlusal aldim ama icsem mi acaba
Vazgeçtim zaten bekleyeceğim haftaya kadar. Dr a sorarım en azından.Alerji varsa tahin tüketme..çünkü bizdede alerji var tahin yasak..susam çok alerjik bişeymiş
Evet devam ediyorum sabah akşam.Morkahve Galactoga kullanıyordun galiba devam mi ?
Bence hastane ya da sağlık ocağına gidip kan versen daha iyi olur.
Dun aksam prmbe sümüksü bir akintim oldu ben yerlesme kanamasi ve adet sökülmesi arasinda kaldim bugun daha kanli sekilde mukus gelmis sanırım sökülüyorBen düşünmemiştm zaten hamile kalıcağını testlerin hepsi bana bembeyaz geldi ..
bi kaç gün geçsin ona göre emin ol..