2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu arada çoktan hallettiniz mi bilmiyorum ama dil bağı olanlar vardı isimlerini unuttum . Bizim kızın dil bağı 2 buçuk aylıkken kesildi . Ben sadece kontrole götürdüm ama doktor hemen hallederiz dedi beni dışarı aldılar memen hazır bekle dediler içerde esim durdu iki saniyede kirt kesip vermişler eşime. Yanıma ağzında gazlı bezle geldi hemen o an emzirmem lazimmis hemen emzirdim gazlı bezde çok az kan vardı o gün ağrı kesici verdim ertesi gün az mizmizlqndi sonra geçti şükür. Doktor ne kadar erken o kadar iyi ilerde mutlaka peltek olur dedi . Ben bağı kesilince anladim ki meğer hiç emmiyormus o kadar kuvvetli vakumlamaya başladı ki hayret ettim meğer ondan meme ucum hiç yara olmadı. Gerçi mamaya geçtik hastanede yattığı süre sütüm üzüntüden cok azaldi meme reddi falan derken ne uaptimsa bi daha artmadı ama dil bağı konusunda bekleyenler varsa bilgi vermek istedim çok basitmiş

Kızlar merhaba benim bebik 5 ay 17 günlük oluyor. Alttan 2dişimiz çıktı. 1haftadır hasta öksürük ve burun akıntısı var. Doktor pazartesi sekrol ve ventolin şurup verdi fakat hiçbir değişiklik yok hala çok öksürüyo uyku uyuyamıyo çocuk Tecrübeli anneler bu şuruplardan kullanan var mı ? Acaba daha mı kötü etkiledi anlamadım. Ne yapmam lazım bu öksürük gitmek bilmedi.

Ben normalde de ventolünin öksürüğü arttırdığını biliyorum. Yanlış mı hatırlıyorum emin değilim.

Selamlar kızlar su vermeyi düşünüyorum yavaş yavaş, hiç vermedim. Kaynamış ılımış su mu vereyim yoksa bebek sularından mı alayım

Ek gıda neler veriyorsun? Ne sekilde verıyırsun
Sabah aksam tadımlık veriyorum..balkabağı havuç yeşil kabak bezelye patates semiz otu elma armut ayva şeftali muz..Medine hurması bunlarla başladım şimdilik bunları verilorum..pirinç unu ve bebek irmiği aldım onlarla muhallebiyapıyorim

Kızlar hayırlı akşamlar dilerim
Benm kızım 14 temmuz doğumlu aşıya gittik 10 gün önce 4 ay aşısı ilk ay 1200 Gr almis 2. Ve 3. Ay 1 er kilo almış bu ay ki kilo alımı 275 Gr toplamda 7400 Gr dedi bu ay çok düşmüş kilo alımı kilosu gayet iyi ama geçen aya göre baya düşmüş dedi günde 3 defa bez degistiriyorz çok da dolu olmuyor açıkçası geçen ay saat 2 de emiyodu ve sabah a kadar bir daha uyanmiyordu bende açıkça uyanır mantığıyla uyandirmiyodum gece 7 yada 7 buçukta uyaniyodu buna bağlı da olabilir dedi ama işte anneligin verdiği duygu mu aceba bilmiyorm kendimi baya kötü hissettim sütüm yetmiyor mu aceba bebeğime iyi bakamadım gibi bu ay normalde kontrol yok ama kilo alımı bubkadar düştüğü için sadece tarttirmak için getir sonrasında konuşalım dedi bakalım ne olcak

Ventolin bronşlari açar aslında ama. Öksürük şurubu için çok küçük başka bir doktora mı sorsan?

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallah

Merhaba. Hangi damla acaba işe yarayan?

Zamanla kilo alımları yavaşlarmış, tabi sen 1 kilo 1 kilo alınca birde bu ay 250 gr düşünce haliyle endişelendin ama Kilosu gayet iyi, yıpratma kendinş boşu boşunaaa hiççç, eminim yetiyodur, aç olsaaaa emin ol ağlardı durmazdı..

Morkahve canım sen hala kullanıyor musun damla ve vitamini bıraktığın zMan azalma oldu mu? Bende bu ay azaldığını hissettim çocuk doktoru bana da vitamin ve bestlak önerdi onları kullanıyorum çok şükür arttı ama bırakırsam yine azalır mı merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…