- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.881
3,350Kaç kilo doğmuştu
7 ise şuan iyi değil mi kilosu
İyidir heralde. Öyle çok zayıf bi bebek degil: p7 ise şuan iyi değil mi kilosu
Ben normalde de ventolünin öksürüğü arttırdığını biliyorum. Yanlış mı hatırlıyorum emin değilim.Kızlar merhaba benim bebik 5 ay 17 günlük oluyor. Alttan 2dişimiz çıktı. 1haftadır hasta öksürük ve burun akıntısı var. Doktor pazartesi sekrol ve ventolin şurup verdi fakat hiçbir değişiklik yok hala çok öksürüyo uyku uyuyamıyo çocukTecrübeli anneler bu şuruplardan kullanan var mı ? Acaba daha mı kötü etkiledi anlamadım. Ne yapmam lazım bu öksürük gitmek bilmedi.
İyi bence..benimkilerde 5 aylıkken işte 6580 Gr 6200 Gr çıktılar..benimkiler tabi ikiz küçük roğdularBenimki de alıyordu ama her ay . Guzel alıyordu hem de . Patlak verimce durdu kılo
Kıyafetlerle 7,250 çıktı. 250 gr kıyafet dedik.
7 kilo işte suan
Ek gıda neler veriyorsun? Ne sekilde verıyırsunİyi bence..benimkilerde 5 aylıkken işte 6580 Gr 6200 Gr çıktılar..benimkiler tabi ikiz küçük roğdular
Sabah aksam tadımlık veriyorum..balkabağı havuç yeşil kabak bezelye patates semiz otu elma armut ayva şeftali muz..Medine hurması bunlarla başladım şimdilik bunları verilorum..pirinç unu ve bebek irmiği aldım onlarla muhallebiyapıyorimEk gıda neler veriyorsun? Ne sekilde verıyırsun
Ventolin bronşlari açar aslında ama. Öksürük şurubu için çok küçük başka bir doktora mı sorsan?Kızlar merhaba benim bebik 5 ay 17 günlük oluyor. Alttan 2dişimiz çıktı. 1haftadır hasta öksürük ve burun akıntısı var. Doktor pazartesi sekrol ve ventolin şurup verdi fakat hiçbir değişiklik yok hala çok öksürüyo uyku uyuyamıyo çocukTecrübeli anneler bu şuruplardan kullanan var mı ? Acaba daha mı kötü etkiledi anlamadım. Ne yapmam lazım bu öksürük gitmek bilmedi.
PPirinçunu verince kaka kına gibi oluyor mu?Sabah aksam tadımlık veriyorum..balkabağı havuç yeşil kabak bezelye patates semiz otu elma armut ayva şeftali muz..Medine hurması bunlarla başladım şimdilik bunları verilorum..pirinç unu ve bebek irmiği aldım onlarla muhallebiyapıyorim
Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallahBebeğim bronşit oldu günlerdir buhar makinasıyla yaşıyoruz resmen ventolin sekrol azitro fitil calpol çocugu şimdiden ilaçlara boğduk nasıl gececk bu illet tecrübeli anneler bana akıl verin uykusuzluktan eridik ikimizde
Merhaba. Hangi damla acaba işe yarayan?Medela nin pump in style diye bir modeli burda sıfırı satılmıyor. Ben 2. El aldım. Satan amerikadan almış. Baya kuvvetli. Bunun dışında kullandigim 2 şey var. İ mom latte ve galactaco damla. 5 litreye yakın belki daha fazla su içiyorum.
Ben oğlumda hurmalar incirler günde 4-5 humana 4-5 rezene. İki günde bir maltana. Prolaktin artırıyor diye miğde ilacı motilium bile ictim. Fayda etmedi. Bu sefer hiç birini kullanmadım. Bence o damla baya fayda ediyor.
Ben normal içme suyu veriyorum,Selamlar kızlar su vermeyi düşünüyorum yavaş yavaş, hiç vermedim. Kaynamış ılımış su mu vereyim yoksa bebek sularından mı alayım
Zamanla kilo alımları yavaşlarmış, tabi sen 1 kilo 1 kilo alınca birde bu ay 250 gr düşünce haliyle endişelendin ama Kilosu gayet iyi, yıpratma kendinş boşu boşunaaa hiççç, eminim yetiyodur, aç olsaaaa emin ol ağlardı durmazdı..Kızlar hayırlı akşamlar dilerim
Benm kızım 14 temmuz doğumlu aşıya gittik 10 gün önce 4 ay aşısı ilk ay 1200 Gr almis 2. Ve 3. Ay 1 er kilo almış bu ay ki kilo alımı 275 Gr toplamda 7400 Gr dedi bu ay çok düşmüş kilo alımı kilosu gayet iyi ama geçen aya göre baya düşmüş dedi günde 3 defa bez degistiriyorz çok da dolu olmuyor açıkçası geçen ay saat 2 de emiyodu ve sabah a kadar bir daha uyanmiyordu bende açıkça uyanır mantığıyla uyandirmiyodum gece 7 yada 7 buçukta uyaniyodu buna bağlı da olabilir dedi ama işte anneligin verdiği duygu mu aceba bilmiyorm kendimi baya kötü hissettim sütüm yetmiyor mu aceba bebeğime iyi bakamadım gibibu ay normalde kontrol yok ama kilo alımı bubkadar düştüğü için sadece tarttirmak için getir sonrasında konuşalım dedi bakalım ne olcak
Evet bizim kakamız zaten hep kına gibi..niye bilmilorum kan ilacı, ekgıda ve alerji..hanğisindense artokPPirinçunu verince kaka kına gibi oluyor mu?