2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Vitaminin adı ne canim ben elenator 3 kullanıyorum saclarim avuç avuç dökülmeye başladı bi anda inşallah fayda eder

bir de eskiden hiç böyle değildim koltuk altım çok kötü kokuyor daha duştan çıkarken bile sizde de öyle mi ne zaman düzeliyor

Benimde avuç avuç saç dökülmes başladı.ğebelikte hiç dökülmülyordu..vücudun belliki terin koktuğuna göre susuz kalıyor..bol su iç.bide vücutta idrar yolu enfeksiyon falan olunca koltuk altı öyle kokar..bende decavit içiyorum.devit 3 alıyorum .OMEGA 3 alıyorum hala dökülüyor..

Ben suyu cok az içiyorum haklısın ay inan tiksindim kendimden be de elenator 3 kullanıyorum multi vitamin mineral ve omega var içinde hepsi var yani ben az daha su içeyim bakalım fayda edecek mi saç dökülmesi de biraz araştırdım olurmuş galiba genelde inşallah yakında durur yoksa kel kalacağım

Benim de bi tık az almış demişti geçen ay gittğimizde. Bezi sordu yapıyor dedim. Ama artık son 10 gündür çok ağlamaya başlayınca mama verdim baktım ki meğer çocuk doymuyormus. Ondan öncesinde de doymuyormus çok fazla da ses etmemiş simdi iyice büyüdükçe daha çok yemek isteyince daha iyi anladım. Ve biz bez değişmiyormuşuz resmen. Çocuk bildiğin çiş yapmaya başladı. Aynı gün doğumlular.
Şunu farkettimki aksama doğru sütüm azalıyor dinlenememkten, bebek de az emiyor yoruluyor asılmak istemiyor
Ben keçi sütü mama vermeye başladım aralarda, bir de uyku öncesi. Çocuğun neşesi yerine geldi valla
Benimki ağlıyordu çok ben anlamamışım, sen bi takip et bakalım, kilosu iyi gayet

Imom latte kullanıyorum canım sabah akşam, benimde saçlarım çok dökülüyor inşallah ona da fayda eder. Koltuk altım benim yazın terlediğimde koku olmuştu ama Şuan yok onun içinde duştan sonra karbonat sürmüştüm hem ter yapmadı hemde koku olmamıştı rahat etmiştim

Kızlar benim oğlan doğduğundan beri günde 2 kere kakasını yapıyordu ama 3 gündür sadece saat 11 gibi yapıyor baya fazla yapıyor hemde sırtına kadar çıkıyor başka da yapmıyor normal mi günde 1 e inmesi

Canım 3 gündur biz de aynıyız dogdugundan 3 aylik olana kadar gunde 4 kere yapardi. Sonra 3 e dustu son 15 gundur de 2 ye dusmustu son 3 gundur 1e dustu ben de sizle ayni tarihte demire basladim demir mi etki etti diye dusunmuyor degilim

Canım 3 gündur biz de aynıyız dogdugundan 3 aylik olana kadar gunde 4 kere yapardi. Sonra 3 e dustu son 15 gundur de 2 ye dusmustu son 3 gundur 1e dustu ben de sizle ayni tarihte demire basladim demir mi etki etti diye dusunmuyor degilim
Bilmiyorum ki canım hiç öyle düşünmemiştim çok şükür huysuzluğu yok keyfi yerinde gaz falan çıkarıyor annem büyüdüğü için azaltıyor dedi ama bilemedim yine de

Benim annem de ayni yorumda bulundu. Gecen oglene dogru yapti bi onceki gunde dogru durust yapmamisti miktar o kadar fazlaydiki icinde birikmisti resmen :)
İki gündür bizimde sırtına kadar çıkıyor dün tekrardan banyo yaptırmak durumunda kaldım bugün banyosuz hallettik şükür

Günde 6-7 kakadan 1-2 ye düştük. Büyüdüğü için bence. Demir damlasına tam anlamıyla başlamadım çünkü.
Anladım canım benimde aklıma gelmemişti hiç damladan diye dediğin gibi büyüdüğü için olabilir çok şükür gaz sıkıntımız da olmuyor 3 aydan sonra geçti

Karin guruldamasi felaket şekilde var.Ayni zamanda meme reddi de.kakasi da bazen mukuslu.Gece bi sıkıntımız yok emiyor ne zaman uyansa.Doktor alerji olabilir dedi ama test falan istemedi.Sut ürünlerini kes dedi sadece.bi kaç gündür azalttım iyi geldi gibi ama alerji diyebilmek için test gerekiyor dimi?

Canim testlerle zor çıkıyor maalesef.
Test yaptırmadım ben

Merhaba alerji maması ararken buraya denk geldim. Benim bebeğimde çoklu besin alerjisi var önce deri testi yaptırdık onda çıkmadı ben de hep diyet yaptım ama rahatlamıyordu kızım. Sonra kan testi yapıldı onda sonuç aldık. Diyetle anlamak hem zor hem de uzun bi süreç bence bi alerji doktoruna gidin test yaptırın ben kan testinde daha iyi sonuç alındığını düşünüyorum

Canim testlerle zor çıkıyor maalesef.
Test yaptırmadım ben
Peki olabilir mi alerji?gece hic bi sıkıntımız yok dediğim gibi ama gündüz felaket meme tutsun diye ayakta zipliyorum resmen anca tutuyor 2 aydır.Hee bu arada sadece meme değil gaz olunca mamaya da aynı şekil isteksiz.O yüzden alerjiden çok gaz sorunu diye düşündük hep

Merhaba ,doktor söyledi alerji vs ama gece bi sıkıntımız olmadığı için sanırım üstünde durmadı.Cok garip bir durum var biz de,tam memeye alıp emziricem gaz cikariyo ve ağlıyndan sonra da memeye gelmek istemiyor.Ayni şekilde gazi varsa mamayı da almıyor.Alerjiden çok gaz problemi var ama 5 aylik olucaz azalmadı giderek arttı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…