-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.781
Ya dagıtmasa da sonucta yatıyor kalkıyor çamaşırı var arada bulaşık oluyor falan filan. Görümceleri Allaha havale ettim hamileyken bana bikere sormadılar ihtiyacın var mı nasılsın diye aramadılar hiç ben dogum zamanını haber vermemişim diye kızdı lar bide bana eşimde kavga etti onlarla komple aralar açıldı cocuk 5.ayında Bi dogdugunda gördüler daha da yokk ahhh ahhh yine cok dertliyim de kafanızı şişirmymYok
Altlı üstlü olduğunuzu biliyorum.Ama o sizin evde gibi aklımda karışmış yatmaya gidince de mi dsgitiyor evi. offf işin zor minicik bebeyle. Ayıp ama o gorumcelere
Valla sorma umarim yoktur hayirlisi olsun yaptik bir hata durumlar nanayKız meleeeek sen hamileyken neler çektin yeni bir gebeliğe hazır mısın
Diğer yazdıklarını da okudum. Testlerde yok bence. İki gün gecikmeye çıkması lazımdı. Ayrıca şu an başka bebek düşünmüyorsan adam akıllı korunun be canım.
Biz korunmamıza rağmen aklım çıkıyor bir şey olacak diye
Bana doktor adet olursan sütün azalacak demişti. Öyle de oldu. Artık da bitti
Yaaaaa bı dönem silik de olsa çizgi arıyorduk eskilere gittim resmen ahhh zamanBence yokkk ben çizgi fln görmüyorum
5200 kilosu.Neler yediriyorsun canim ek gida sevmedimi kilosu nasil
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama birden azalınca insan üzülüyorBen maalesef arttıramadım canım. Son 10 gündür tamamen mamaya geçtik. 3 ay iyi emdi, 15 gün zar zor, son 15 gün de asla memeyi istemiyordu süt gelmiyor diye. Öyle olunca da pes ettim
Olsun canım istedigin zaman. Burda dertlerimizi paylaşmak için varızYa dagıtmasa da sonucta yatıyor kalkıyor çamaşırı var arada bulaşık oluyor falan filan. Görümceleri Allaha havale ettim hamileyken bana bikere sormadılar ihtiyacın var mı nasılsın diye aramadılar hiç ben dogum zamanını haber vermemişim diye kızdı lar bide bana eşimde kavga etti onlarla komple aralar açıldı cocuk 5.ayında Bi dogdugunda gördüler daha da yokk ahhh ahhh yine cok dertliyim de kafanızı şişirmym
Ben de ben deKızlar inanılmaz saçım dökülüyor ya var mı yaşayan?
Valla şimdi çıkmasın diye korkuyoruzYaaaaa bı dönem silik de olsa çizgi arıyorduk eskilere gittim resmen ahhh zaman
Hızlı test alsanaYaptigim testleri gonderdim
Umarim
Kiz sacmalama keske numara olsa testlerin hepsini dun aksam yaptım arkadasimdaydim arkadaşımın kizinin dogum gunuydu cantada kaldigi icin tozlanmis sadece
Banada silik var gibi geliyor bikac gun sonra tekrarlicam bakalim
Ay insallah
Bende merak ediyorum açıkçası sürekli bir şeyler sorardi. Bir gitti pir gitti.Yıldızı’da merak ediyorum. İnşallah bebeği iyidir
AA niye öyle bir şey dedi ki doktor ben de oldum. Ama bir şey olmadı.Kız meleeeek sen hamileyken neler çektin yeni bir gebeliğe hazır mısın
Diğer yazdıklarını da okudum. Testlerde yok bence. İki gün gecikmeye çıkması lazımdı. Ayrıca şu an başka bebek düşünmüyorsan adam akıllı korunun be canım.
Biz korunmamıza rağmen aklım çıkıyor bir şey olacak diye
Bana doktor adet olursan sütün azalacak demişti. Öyle de oldu. Artık da bitti
Gereksiz pahalı beklemeyi tercih ederimHızlı test alsana
Aslinda bizimkiler gibi ilerliyor canim❤5200 kilosu.Doktor kesinlikle aralik-ocaktan önce ek gıdaya geçme dedi yani 9 aylikken ek gıdaya başlamış olcaz ama doktor değerlendirmesine göre 6 aylık olmuş olcak. Şuan özel raporlu mamayla besleniyor yüksek kalorili
Aynı seyleri yasıyoruz egzama yok ama arada boynunun cizikleri kizariyor krem suruyorum fito hamezinc falan. Az kilo aliyor. Basinda bazen kirmizi bişiler görüyorum. Sanrm alerjik ve ondan kilo alimi düstü gibi. Bi süre süt ürünlerine ara vermeyi planliyorum. Inş yapablrm. Protein agirlikli beslenmeyi kilo alimi icin dedi sanrm. Ben de ona dikkat edeyim.4. Ay muayenemizden geldik. Bu ay 200 gram kadar aldı. Çok az aldı ve egzama oluştu boyun bölgesinde.
Ciddi bir emzirme dönemine gireceğim bir hafta, sonra kontrol. Solgar brewers yeast başlattı. Protein ağırlıklı beslenme ve 3,5 lt su. Alerjik bir bebek, mama desteği olsa bile alerji maması kullanmak gerekir dedi. Umarım gerek kalmaz.
Egzama için de Lanoli markasının şampuan, losyon ve vücut şampuanını aldık 850 TL tuttuİnşallah etki eder.
İkiz annelerinin en çok duyduğu şey..benim 1 tane var 2 taneye bedel..malesef öyle olmuyor işteBenim 1 tane gunduz 3 cocuga bedel gece bir skntisi Yok cok şükür
Aptamilin raporlu mamasını kullanıyorum.malesef alışmakta hala zorlanıyorlar azıcık doysunlar bırakıyorlarMerhabalar alerji ile ilgili yorumlarınıza denk geldim, alerji maması olarak ne kullanıyorsunuz acaba şuan? Sanırım bizde de alerji durumu var
Hiç bilmiyorum, 40 kontrolünde söyledi.AA niye öyle bir şey dedi ki doktor ben de oldum. Ama bir şey olmadı.
Tabi orası öyle Allah kolaylik versin hamileysem benimde pek ikiz anasindan farkim kalmicak gibiİkiz annelerinin en çok duyduğu şey..benim 1 tane var 2 taneye bedel..malesef öyle olmuyor işte
BenimdeKızlar inanılmaz saçım dökülüyor ya var mı yaşayan?
Benimde önler baya gitti hamilelikte ne güzel gürleşmişti o resimlerime bakıyorum birde şimdiki haline önde saç kalmamış yaaBenimdeçok azaldı. Alnım açıldı