2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok

Altlı üstlü olduğunuzu biliyorum. Ama o sizin evde gibi aklımda karışmış yatmaya gidince de mi dsgitiyor evi.offf işin zor minicik bebeyle. Ayıp ama o gorumcelere
Ya dagıtmasa da sonucta yatıyor kalkıyor çamaşırı var arada bulaşık oluyor falan filan. Görümceleri Allaha havale ettim hamileyken bana bikere sormadılar ihtiyacın var mı nasılsın diye aramadılar hiç ben dogum zamanını haber vermemişim diye kızdı lar bide bana eşimde kavga etti onlarla komple aralar açıldı cocuk 5.ayında Bi dogdugunda gördüler daha da yokk ahhh ahhh yine cok dertliyim de kafanızı şişirmym

Valla sorma umarim yoktur hayirlisi olsun yaptik bir hata durumlar nanay

Neler yediriyorsun canim ek gida sevmedimi kilosu nasil
5200 kilosu. Doktor kesinlikle aralik-ocaktan önce ek gıdaya geçme dedi yani 9 aylikken ek gıdaya başlamış olcaz ama doktor değerlendirmesine göre 6 aylık olmuş olcak. Şuan özel raporlu mamayla besleniyor yüksek kalorili

Ben maalesef arttıramadım canım. Son 10 gündür tamamen mamaya geçtik. 3 ay iyi emdi, 15 gün zar zor, son 15 gün de asla memeyi istemiyordu süt gelmiyor diye. Öyle olunca da pes ettim
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama birden azalınca insan üzülüyor bizim oğlanda güzel emiyor çok şükür inşallah artar da emmeye devam eder artmazsa da yapacak bişey yok nasipte neyse o olcak

Olsun canım istedigin zaman. Burda dertlerimizi paylaşmak için varız dediğin gibi işi gücü oluyordur ama beraber yaşamakta zor olur ne bilim çocukla ayıp etmişler gorumceler hem babalarına bak. Hem bir de gönül koy. Gerçekten ayıp.

Hızlı test alsana

AA niye öyle bir şey dedi ki doktor ben de oldum. Ama bir şey olmadı.

Aslinda bizimkiler gibi ilerliyor canim❤

Aralik sonu gibi grupta herkes ek gidaya gecmis olacak senin yavrunda öyle maşallah güçlü kuzuma

Aynı seyleri yasıyoruz egzama yok ama arada boynunun cizikleri kizariyor krem suruyorum fito hamezinc falan. Az kilo aliyor. Basinda bazen kirmizi bişiler görüyorum. Sanrm alerjik ve ondan kilo alimi düstü gibi. Bi süre süt ürünlerine ara vermeyi planliyorum. Inş yapablrm. Protein agirlikli beslenmeyi kilo alimi icin dedi sanrm. Ben de ona dikkat edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…