- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 43
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.801
Demek ki uykusu geliyo napsın yavrucak ,gündüz uykusu da iyi ama gece uyuyunca cidden çok daha güzel oluyoBende gündüz uykusunu azaltmaya çalışayım. Nasıl olacaksa kurulu saat gibi en fazla 2 buçuk saat uyanık kalabiliyor. Sonrasında huysuzlanıyor.resmen uyut beni diyor
Evet ben 2 aylıkken götürdüm normal göz doktoru bakıyorKızlar goz muayenesi için göturdunuz mu bebeleri?Normal göz doktoruna mi alıyoruz randevu?
Biz önümüzdeki ay götürcez canımKızlar goz muayenesi için göturdunuz mu bebeleri?Normal göz doktoruna mi alıyoruz randevu?
Kaç gün diyet yaptıktan sonra geçti sadece süt ürünleri diyeti miDemek ki genel olarak yapılmıyor .
Boyun altı bizde doğduğundan beri pişikti. Kilodan sanıyordum .
Kulak arkası kabuk
Boyun altı pişiği
Kusma hepsi geçti.
Mesela karnı çok gurulduyor
O da alerjiden işte
Bunların hepsi Benim kızda da var kusma hariç artı Konak ve sağ göz yaşarması kızarması kanal tıkanıklığı o biraz geçti şimdi hapşırık ama kan gelişim geriliği beslenme isteksizliği olmadığı için diyet yaptırmıyor alerji doktoru yaparsan daha da tetiklersin dedi kafamı karıştırdı yapmadığım için boynu falan geçmiyor bi türtlüDemek ki genel olarak yapılmıyor .
Boyun altı bizde doğduğundan beri pişikti. Kilodan sanıyordum .
Kulak arkası kabuk
Boyun altı pişiği
Kusma hepsi geçti.
Mesela karnı çok gurulduyor
O da alerjiden işte
Bırakamadım kuzumuBen de ben deavuç avuç.
Sen naaaptin iş olayini
Ben 3 aylikken goturdum goz doktorunaKızlar goz muayenesi için göturdunuz mu bebeleri?Normal göz doktoruna mi alıyoruz randevu?
Arkadaşlar ben geldim,
Cok birikmiş, yazılan etiketlenen her mesaji okuyamadım ama dualarınız için Allah razı olsun çok teşekkür ederim merak eden dua eden soran herkes için teşekkürler
Hic fırsatım olmadı canım uzun zaman hastanede kaldık . Tam taburcu olduk ben yıkıldım bi kaç gün serum takıldı vücudum güçsüz düşmüş anca toparlandim sayılır
Doktor kontrolünde kes bence. Kalsiyuma da ihtiyaç var.Aynı seyleri yasıyoruz egzama yok ama arada boynunun cizikleri kizariyor krem suruyorum fito hamezinc falan. Az kilo aliyor. Basinda bazen kirmizi bişiler görüyorum. Sanrm alerjik ve ondan kilo alimi düstü gibi. Bi süre süt ürünlerine ara vermeyi planliyorum. Inş yapablrm. Protein agirlikli beslenmeyi kilo alimi icin dedi sanrm. Ben de ona dikkat edeyim.
Tahin benimkinde alerji yaptı, dikkat etmekte fayda varDoktor kontrolünde kes bence. Kalsiyuma da ihtiyaç var.
Muayene sonrası emzirme danışmanı da süt ve göğüslere baktı. Sütüm azalmış. Şimdi ben de bakıyorum cidden öyle,kilo alamama nedeni bu.
Tahin, dereotu, bol su, ısırgan otu çayı tüketeceğim. Solgar brewers yeast de gelemedi yarına kaldı. Ondan da içmemi söyledi.
İnşallahBırakamadım kuzumudaha sonraki alımlar için değerlendirebilir misiniz dedim olur dediler. Hayatımın fırsatını teptim galiba umarım pişman olmam
Ben goturmedim aile hekimi baktı. Gerek yok götürmen dedi. Bende goturmedimKızlar goz muayenesi için göturdunuz mu bebeleri?Normal göz doktoruna mi alıyoruz randevu?
Daha önce de ara ara yiyordum. Günde iki kaşık deneyip bakarım durumuna.Tahin benimkinde alerji yaptı, dikkat etmekte fayda var
Bizimki sonunda patladı işteBunların hepsi Benim kızda da var kusma hariç artı Konak ve sağ göz yaşarması kızarması kanal tıkanıklığı o biraz geçti şimdi hapşırık ama kan gelişim geriliği beslenme isteksizliği olmadığı için diyet yaptırmıyor alerji doktoru yaparsan daha da tetiklersin dedi kafamı karıştırdı yapmadığım için boynu falan geçmiyor bi türtlü
Ben şuanKaç gün diyet yaptıktan sonra geçti sadece süt ürünleri diyeti mi
Rotadan sonra patlıyor diyorlar tetikliyormuş 2. Yapılmayacak bizeBizimki sonunda patladı işte
Öyleymiş ama bizde 1 hafta sonra olduRotadan sonra patlıyor diyorlar tetikliyormuş 2. Yapılmayacak bize