2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Saat 24 den bu zamana ayağımda yatağına yatirayim dedim iki dakikada içli içli ağlamaya başladı tüm gün huysuzde zaten birde misafirim vardı yarın yine misafirim var geldimi üst üste geliyorlar

Bende gündüz uykusunu azaltmaya çalışayım. Nasıl olacaksa kurulu saat gibi en fazla 2 buçuk saat uyanık kalabiliyor. Sonrasında huysuzlanıyor.resmen uyut beni diyor
Demek ki uykusu geliyo napsın yavrucak ,gündüz uykusu da iyi ama gece uyuyunca cidden çok daha güzel oluyo

Kaç gün diyet yaptıktan sonra geçti sadece süt ürünleri diyeti mi

Bunların hepsi Benim kızda da var kusma hariç artı Konak ve sağ göz yaşarması kızarması kanal tıkanıklığı o biraz geçti şimdi hapşırık ama kan gelişim geriliği beslenme isteksizliği olmadığı için diyet yaptırmıyor alerji doktoru yaparsan daha da tetiklersin dedi kafamı karıştırdı yapmadığım için boynu falan geçmiyor bi türtlü

Arkadaşlar ben geldim,
Cok birikmiş, yazılan etiketlenen her mesaji okuyamadım ama dualarınız için Allah razı olsun çok teşekkür ederim merak eden dua eden soran herkes için teşekkürler

Hic fırsatım olmadı canım uzun zaman hastanede kaldık . Tam taburcu olduk ben yıkıldım bi kaç gün serum takıldı vücudum güçsüz düşmüş anca toparlandim sayılır

GÜNCELLEME:

Herkese selam canlar , Çok şükür iyiyiz kizlar ben artık pek vakit bulamıyorum buraya girmeye . İnanın tüm gün kızla oynuyorum kendi kendine oyun oynamıyor diş belirtileri 4 aylık atak derken aşırı mizmiz kucakta hep gündüz 15 dk anca uyuyor o ara hemen hi şeyler yiyorum. Akşam da yemek bulasik ütü çamaşır derken sonrasında halim kalmıyor hemen uyuyorum bu tempoya alışmam ya çok uzun sürecek ya da bizim kız artık büyüyüp inşallah kendi kendine oyun oynamaya başlayınca rahat edeceğim bakalım ..
Bebeğimin takibi devam ediyo4 henüz bir neden bulunamadı ama ciddi anlamda düzelme var rabbim e bin şükür bakalım kötü bir anı olarak kalır gider bi daha olmaz inşallah..
Sizler inşallah iyisinizdir.. tabi çok mesaj olduğu için okuyamam ama umarım herkesin hem kendi hem bebeği iyidir

Doktor kontrolünde kes bence. Kalsiyuma da ihtiyaç var.
Muayene sonrası emzirme danışmanı da süt ve göğüslere baktı. Sütüm azalmış. Şimdi ben de bakıyorum cidden öyle,kilo alamama nedeni bu.

Tahin, dereotu, bol su, ısırgan otu çayı tüketeceğim. Solgar brewers yeast de gelemedi yarına kaldı. Ondan da içmemi söyledi.

Tahin benimkinde alerji yaptı, dikkat etmekte fayda var

Bizimki sonunda patladı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…