-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.761
Yapmadı test, en fazla diyet veririm dedi.Bebeğe herhangi bi test yapıldı mi?
1 yaş öncesi çıkmıyormuş
Merhabalar alerji ile ilgili yorumlarınıza denk geldim, alerji maması olarak ne kullanıyorsunuz acaba şuan? Sanırım bizde de alerji durumu varTek bebek için aylık 6 kutu raporlu mama alma hakkımız var..yetiyor bize toplam 12 kutu hakkımız var..anne sütüde aldığı için biz mamaya para vermiyoruz
Boyun bölgesinde egzama Kızarıklık gibi mi4. Ay muayenemizden geldik. Bu ay 200 gram kadar aldı. Çok az aldı ve egzama oluştu boyun bölgesinde.
Ciddi bir emzirme dönemine gireceğim bir hafta, sonra kontrol. Solgar brewers yeast başlattı. Protein ağırlıklı beslenme ve 3,5 lt su. Alerjik bir bebek, mama desteği olsa bile alerji maması kullanmak gerekir dedi. Umarım gerek kalmaz.
Egzama için de Lanoli markasının şampuan, losyon ve vücut şampuanını aldık 850 TL tuttuİnşallah etki eder.
Önce kızarıklık gibiydi. Biz isilik sandık. Sonra kızarıklık arttı ve döküntü gibi olmaya başladı. Kuru ve pul pul oluyor banyo sonrası.Boyun bölgesinde egzama Kızarıklık gibi mi
Bir kere geldi, test sonuçlarını bekliyorlardı sonra daha gelmediBende olmadım daha
Benimde dökülüyor dökülmeyeni de kuzum yoluyor
Yıldızsavaşçısı en sen ne oldu? Haber bekliyorduk taaa o zaman geldi mi hiç ?
Biz aşı olduk . Diş çıktığı için biberon ve mama reddi yaşıyoruz :/ ben okuldayken hiç beslenmiyor valla7kilo olmuş ebe en üst sınırda dedi boyumuz 66cm çıtı pıtı minnoş bi kız ol diyorum dinlemiyor beni bu sıpa
Hoş geldin, yorgun uykusuz aksiii naletttt diyorum ben hatrımı soranlaraSelammmhanımlar nasılsınız?
Arada girip girip okudum yazamadım pek bi halinizi hatırınızı sorayım dedim
Hep aynıyız çok aynıyız.Hoş geldin, yorgun uykusuz aksiii naletttt diyorum ben hatrımı soranlara
Sen nasılsın, miniğin nasıl
Ya neden kiHep aynıyız çok aynıyız.bizde ek olarak beslenme reddi de mevcut üstüne tuzbiber oluyor
Yok diş değil reflüsü vardı hastaneden taburcu olunca ilaci birakmistik ama gayet normal bekleniyordu son 3 haftadır baya sıkıntılı 20 30 cc anca içiyor doktor ilaç yerine antireflu başlattı mama koyulastirici artık kusmuyor pek ama beslenme düzelmedi maalesefYa neden ki
Diş falan mı
Zaten bu aylarda beslenme de uyuma da her sey ayrı bir sıkıntıYok diş değil reflüsü vardı hastaneden taburcu olunca ilaci birakmistik ama gayet normal bekleniyordu son 3 haftadır baya sıkıntılı 20 30 cc anca içiyor doktor ilaç yerine antireflu başlattı mama koyulastirici artık kusmuyor pek ama beslenme düzelmedi maalesef
Altlı üstlü olduğunuzu biliyorum.Kızz nereye gtcek o ben giderim o gitmezaltlı üstlü oturuyoruz canım alt katta beraberdik dogum zamanı evime cıkmştm ama yine değişen bir şey olmuyordu yatmaya iniyordu yani yemek falan yukardaydı bu sefer baktm 2katta dağılıyor cocukla nasıl 2katla uğraşıcam zaten bizimle diye yine kapattm kendi evimi alt kattayz tabiki öyle işte
Kız meleeeek sen hamileyken neler çektin yeni bir gebeliğe hazır mısınKizlar selam maalesef mutsuz bir haberle geldim adetim iki gün geçti hamile olma riskim var testte kac gun geçince çıkar bilgisi olan var mi
Bana doktor adet olursan sütün azalacak demişti. Öyle de oldu. Artık da bittiKızlar 2 gündür sütüm azaldı neden oldu anlamadımbu ay regl olmuştum doğumdan sonra ilk defa onun etkisi mi oldu acaba süt yapacak şeyler tüketiyorum akşamdan beri ama moralim çok bozuktu ay 620 gr almış doktor iyi dedi ama bu ay nasıl olacak bilmiyorum
Aynen valla benimki 7 aylık oldu ama 4 aylik gibi malum sıkıntı bitmiyorZaten bu aylarda beslenme de uyuma da her sey ayrı bir sıkıntı
Demek ki genel olarak yapılmıyor .Yapmadı test, en fazla diyet veririm dedi.
Ben de zayıf olduğum için beni zor durumda bırakmak istemedi şimdi. Kilo alımı yeterli olmazsa muhtemelen alerjik mama yada diyet olabilir. Algısı çok açık olduğu için de gündüz de karanlıkta emzir dedi. Çok etrafla ilgileniyor ve emmeyi kısa kesiyor.
Boyun altı bizde doğduğundan beri pişikti. Kilodan sanıyordum .Boyun bölgesinde egzama Kızarıklık gibi mi
Ay bende eminim ama yinede acaba bisey oldumu diye icimi kemiriyor hem eşim korunuyor hemde ben kontrol hapi yutuyorum ona ragmen korkuma bakkk manyaahhh oldummKız meleeeek sen hamileyken neler çektin yeni bir gebeliğe hazır mısın
Diğer yazdıklarını da okudum. Testlerde yok bence. İki gün gecikmeye çıkması lazımdı. Ayrıca şu an başka bebek düşünmüyorsan adam akıllı korunun be canım.
Biz korunmamıza rağmen aklım çıkıyor bir şey olacak diye
Bana doktor adet olursan sütün azalacak demişti. Öyle de oldu. Artık da bitti
Neler yediriyorsun canim ek gida sevmedimi kilosu nasilAynen valla benimki 7 aylık oldu ama 4 aylik gibi malum sıkıntı bitmiyor
Asm deki ebeye sordum bende acaba regl olduğum için mi azaldı diye onunla alakası yok dedi canım, çocuk doktoruna söyledim bugün bestlak damla ile imom latte vitamin yazdı inşallah işe yarar, sen arttırmak için neler yapmıştınKız meleeeek sen hamileyken neler çektin yeni bir gebeliğe hazır mısın
Diğer yazdıklarını da okudum. Testlerde yok bence. İki gün gecikmeye çıkması lazımdı. Ayrıca şu an başka bebek düşünmüyorsan adam akıllı korunun be canım.
Biz korunmamıza rağmen aklım çıkıyor bir şey olacak diye
Bana doktor adet olursan sütün azalacak demişti. Öyle de oldu. Artık da bitti
Ben maalesef arttıramadım canım. Son 10 gündür tamamen mamaya geçtik. 3 ay iyi emdi, 15 gün zar zor, son 15 gün de asla memeyi istemiyordu süt gelmiyor diye. Öyle olunca da pes ettimAsm deki ebeye sordum bende acaba regl olduğum için mi azaldı diye onunla alakası yok dedi canım, çocuk doktoruna söyledim bugün bestlak damla ile imom latte vitamin yazdı inşallah işe yarar, sen arttırmak için neler yapmıştın
Ah Merve bizde de eşim korunuyor, utanmasam çifter çifter kullan diyeceğimAy bende eminim ama yinede acaba bisey oldumu diye icimi kemiriyor hem eşim korunuyor hemde ben kontrol hapi yutuyorum ona ragmen korkuma bakkk manyaahhh oldumm