- 3 Mart 2022
- 264
- 199
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.741
Sünnet sonrasinda oğlum 2 saate yakin aglayip hicbirsey yapamadigimda o kadar pişman oldum ki anlatamam.İşte buyuzden küçükken yapılması daha iyiiiiişini güzel yapan bi yerse bişi olucağını düşünmüyorum
Birinde çizgi var diğerinde yok gibi ya ondan sordum canım. Kan ver olmazsa bugün en azından keisn sonuçYaptigim testleri gonderdim
Umarim
Kiz sacmalama keske numara olsa testlerin hepsini dun aksam yaptım arkadasimdaydim arkadaşımın kizinin dogum gunuydu cantada kaldigi icin tozlanmis sadece
Banada silik var gibi geliyor bikac gun sonra tekrarlicam bakalim
Ay insallah
Ben de hala olmadım. Haftaya kadın doğuma gidicem ama emziriyorum diye normal diyor insanlar.Sizler adet oldunuz mu ben 5 ay bitti hala olmadım.umarım yoktur
Benimde çok dökülüyor canım hatta geçen buraya yazmıştım kan tahlili yaptırdım sonuçlar iyi çıktı kel kalcam diye korkuyorumKızlar inanılmaz saçım dökülüyor ya var mı yaşayan?
Aynen kesinlikle çok zorrrrr ben bide hareketli değilken yaptırdım, ama bende bütün gün o ağladı ben ağlamıştım acillik olduk kanaması durmadı fln baya kötü bi tecrübe olarak kaldı bendeSünnet sonrasinda oğlum 2 saate yakin aglayip hicbirsey yapamadigimda o kadar pişman oldum ki anlatamam.
Kesinlikle yenidogan ya da oldukca büyüdüğünde...
Bence de gayet iyi almis. Benimki nerdeyse hiç almamis ama sorun görmedim. Düşünülenin altina düsmedikce az kaldı ek gıda var diyrm. Gerci tadim olcak ama kilo alımına katkı saglar heraldeKızlar 2 gündür sütüm azaldı neden oldu anlamadımbu ay regl olmuştum doğumdan sonra ilk defa onun etkisi mi oldu acaba süt yapacak şeyler tüketiyorum akşamdan beri ama moralim çok bozuktu ay 620 gr almış doktor iyi dedi ama bu ay nasıl olacak bilmiyorum
Emzirdigimiz icin prolaktin salgiliyoruz o da kismen diger hormonlari baskılıyor. Ondan adet olmamız gecikiyor lakin bu hamile kalmiyacagimiz ve bizi korudugu anlamına gelmiyor. 6. Aydan sonra olmasi cok cok muhtemelmiş. 1 yila kadar da beklemek normal.Ben de hala olmadım. Haftaya kadın doğuma gidicem ama emziriyorum diye normal diyor insanlar.
Doktor boyu güzel uzamış dedi bu ay, biz yemek yerken bizi izliyor ağzını oynatıyor, ekmeğin köşeni verdik yemeğe çalışıyor doktora söyledik daha erken ek gıda için dediBence de gayet iyi almis. Benimki nerdeyse hiç almamis ama sorun görmedim. Düşünülenin altina düsmedikce az kaldı ek gıda var diyrm. Gerci tadim olcak ama kilo alımına katkı saglar heralde
En son sabah yaptim iste birkac gun sonra tekrar yapicam yine supheli olursa yada negatif olursa giderim varsa hayirlisi derim yoksada en azindan adet söktürücü verirBirinde çizgi var diğerinde yok gibi ya ondan sordum canım. Kan ver olmazsa bugün en azından keisn sonuç
Tabi hemen degil ama surda bir veya bi bucuk aya tadimlara yavaştan başlanır ki zaten bu aylar 500 gr civari alması normal kabul ediliyor.Doktor boyu güzel uzamış dedi bu ay, biz yemek yerken bizi izliyor ağzını oynatıyor, ekmeğin köşeni verdik yemeğe çalışıyor doktora söyledik daha erken ek gıda için dedi
Aynen canım bebeğin durumuna göre başlatabilir ben kiloya çok takılmıyorum sağlıklı olsunda gerisi hallolurTabi hemen degil ama surda bir veya bi bucuk aya tadimlara yavaştan başlanır ki zaten bu aylar 500 gr civari alması normal kabul ediliyor.
Bende olmadım dahaSizler adet oldunuz mu ben 5 ay bitti hala olmadım.umarım yoktur
Benimde dökülüyor dökülmeyeni de kuzum yoluyorKızlar inanılmaz saçım dökülüyor ya var mı yaşayan?
Yıldızsavaşçısı en sen ne oldu? Haber bekliyorduk taaa o zaman geldi mi hiç ?Yıldızı’da merak ediyorum. İnşallah bebeği iyidir
Sonucunu bizimle paylaş lütfen ve bence kan testi verip netleştir. Belirsizlik çok daha kötü bence.Yaptigim testleri gonderdim
Umarim
Kiz sacmalama keske numara olsa testlerin hepsini dun aksam yaptım arkadasimdaydim arkadaşımın kizinin dogum gunuydu cantada kaldigi icin tozlanmis sadece
Banada silik var gibi geliyor bikac gun sonra tekrarlicam bakalim
Ay insallah
Proteinde ne var mesela ? Tavuk varsa çapraz bilmem ne oluyormuş güya. Unuttum adını .4. Ay muayenemizden geldik. Bu ay 200 gram kadar aldı. Çok az aldı ve egzama oluştu boyun bölgesinde.
Ciddi bir emzirme dönemine gireceğim bir hafta, sonra kontrol. Solgar brewers yeast başlattı. Protein ağırlıklı beslenme ve 3,5 lt su. Alerjik bir bebek, mama desteği olsa bile alerji maması kullanmak gerekir dedi. Umarım gerek kalmaz.
Egzama için de Lanoli markasının şampuan, losyon ve vücut şampuanını aldık 850 TL tuttuİnşallah etki eder.
Öyle birşey demedi.Ben bu süreçte ciddi kilo verdim. Doğum kilom gitti mesela. Tek kaldım, çoğu zaman öğle yemeğini geçiştirdim vs. Herşeyden ye ama az az ye dedi.Proteinde ne var mesela ? Tavuk varsa çapraz bilmem ne oluyormuş güya. Unuttum adını .
Bebeğe herhangi bi test yapıldı mi?Öyle birşey demedi.Ben bu süreçte ciddi kilo verdim. Doğum kilom gitti mesela. Tek kaldım, çoğu zaman öğle yemeğini geçiştirdim vs. Herşeyden ye ama az az ye dedi.
Alerji riski hala var. Yumurta yada sütten oluyor genelde ama kanlı kaka,kusma yoksa diyet vermiyorum ilk etapta dedi. İlk hedef kilo alımı şuan. Yumurtayı da kesmedi. Egzama için yumurtaya da devam et, ürünleri kullanıp azalıp azalmadığına bakalım dedi.