2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebeğe herhangi bi test yapıldı mi?
1 yaş öncesi çıkmıyormuş
Yapmadı test, en fazla diyet veririm dedi.

Ben de zayıf olduğum için beni zor durumda bırakmak istemedi şimdi. Kilo alımı yeterli olmazsa muhtemelen alerjik mama yada diyet olabilir. Algısı çok açık olduğu için de gündüz de karanlıkta emzir dedi. Çok etrafla ilgileniyor ve emmeyi kısa kesiyor.

Tek bebek için aylık 6 kutu raporlu mama alma hakkımız var..yetiyor bize toplam 12 kutu hakkımız var..anne sütüde aldığı için biz mamaya para vermiyoruz
Merhabalar alerji ile ilgili yorumlarınıza denk geldim, alerji maması olarak ne kullanıyorsunuz acaba şuan? Sanırım bizde de alerji durumu var

4. Ay muayenemizden geldik. Bu ay 200 gram kadar aldı. Çok az aldı ve egzama oluştu boyun bölgesinde.

Ciddi bir emzirme dönemine gireceğim bir hafta, sonra kontrol. Solgar brewers yeast başlattı. Protein ağırlıklı beslenme ve 3,5 lt su. Alerjik bir bebek, mama desteği olsa bile alerji maması kullanmak gerekir dedi. Umarım gerek kalmaz.

Egzama için de Lanoli markasının şampuan, losyon ve vücut şampuanını aldık 850 TL tuttu 🙄 İnşallah etki eder.
Boyun bölgesinde egzama Kızarıklık gibi mi

Bende olmadım daha 🙋🏻‍♀️

Benimde dökülüyor dökülmeyeni de kuzum yoluyor 😂

Yıldızsavaşçısı en sen ne oldu? Haber bekliyorduk taaa o zaman geldi mi hiç ?

Biz aşı olduk . Diş çıktığı için biberon ve mama reddi yaşıyoruz :/ ben okuldayken hiç beslenmiyor valla 🤦🏻‍♀️ 7kilo olmuş ebe en üst sınırda dedi boyumuz 66cm çıtı pıtı minnoş bi kız ol diyorum dinlemiyor beni bu sıpa
Bir kere geldi, test sonuçlarını bekliyorlardı sonra daha gelmedi

Selammm🙋‍♀️ hanımlar nasılsınız?
Arada girip girip okudum yazamadım pek bi halinizi hatırınızı sorayım dedim 🥳
Hoş geldin, yorgun uykusuz aksiii naletttt diyorum ben hatrımı soranlara 🤪
Sen nasılsın, miniğin nasıl🥰

Ya neden ki
Diş falan mı
Yok diş değil reflüsü vardı hastaneden taburcu olunca ilaci birakmistik ama gayet normal bekleniyordu son 3 haftadır baya sıkıntılı 20 30 cc anca içiyor doktor ilaç yerine antireflu başlattı mama koyulastirici artık kusmuyor pek ama beslenme düzelmedi maalesef

Yok diş değil reflüsü vardı hastaneden taburcu olunca ilaci birakmistik ama gayet normal bekleniyordu son 3 haftadır baya sıkıntılı 20 30 cc anca içiyor doktor ilaç yerine antireflu başlattı mama koyulastirici artık kusmuyor pek ama beslenme düzelmedi maalesef
Zaten bu aylarda beslenme de uyuma da her sey ayrı bir sıkıntı 🥴

Yok
Kızz nereye gtcek o ben giderim o gitmez 🤪😂😂😂altlı üstlü oturuyoruz canım alt katta beraberdik dogum zamanı evime cıkmştm ama yine değişen bir şey olmuyordu yatmaya iniyordu yani yemek falan yukardaydı bu sefer baktm 2katta dağılıyor cocukla nasıl 2katla uğraşıcam zaten bizimle diye yine kapattm kendi evimi alt kattayz tabiki 😂öyle işte 🤷‍♂️
Altlı üstlü olduğunuzu biliyorum. 🙈 Ama o sizin evde gibi aklımda karışmış 🙈 yatmaya gidince de mi dsgitiyor evi.🙈offf işin zor minicik bebeyle. Ayıp ama o gorumcelere

Kizlar selam maalesef mutsuz bir haberle geldim adetim iki gün geçti hamile olma riskim var testte kac gun geçince çıkar bilgisi olan var mi
Kız meleeeek sen hamileyken neler çektin yeni bir gebeliğe hazır mısın 😱
Diğer yazdıklarını da okudum. Testlerde yok bence. İki gün gecikmeye çıkması lazımdı. Ayrıca şu an başka bebek düşünmüyorsan adam akıllı korunun be canım.
Biz korunmamıza rağmen aklım çıkıyor bir şey olacak diye 😅
Kızlar 2 gündür sütüm azaldı neden oldu anlamadım 😕 bu ay regl olmuştum doğumdan sonra ilk defa onun etkisi mi oldu acaba süt yapacak şeyler tüketiyorum akşamdan beri ama moralim çok bozuktu ay 620 gr almış doktor iyi dedi ama bu ay nasıl olacak bilmiyorum
Bana doktor adet olursan sütün azalacak demişti. Öyle de oldu. Artık da bitti 😕

Yapmadı test, en fazla diyet veririm dedi.

Ben de zayıf olduğum için beni zor durumda bırakmak istemedi şimdi. Kilo alımı yeterli olmazsa muhtemelen alerjik mama yada diyet olabilir. Algısı çok açık olduğu için de gündüz de karanlıkta emzir dedi. Çok etrafla ilgileniyor ve emmeyi kısa kesiyor.
Demek ki genel olarak yapılmıyor .
Boyun bölgesinde egzama Kızarıklık gibi mi
Boyun altı bizde doğduğundan beri pişikti. Kilodan sanıyordum .
Kulak arkası kabuk
Boyun altı pişiği
Kusma hepsi geçti.

Mesela karnı çok gurulduyor
O da alerjiden işte

Diğer yazdıklarını da okudum. Testlerde yok bence. İki gün gecikmeye çıkması lazımdı. Ayrıca şu an başka bebek düşünmüyorsan adam akıllı korunun be canım.

Ay bende eminim ama yinede acaba bisey oldumu diye icimi kemiriyor hem eşim korunuyor hemde ben kontrol hapi yutuyorum ona ragmen korkuma bakkk manyaahhh oldumm😂😂

Asm deki ebeye sordum bende acaba regl olduğum için mi azaldı diye onunla alakası yok dedi canım, çocuk doktoruna söyledim bugün bestlak damla ile imom latte vitamin yazdı inşallah işe yarar, sen arttırmak için neler yapmıştın

Asm deki ebeye sordum bende acaba regl olduğum için mi azaldı diye onunla alakası yok dedi canım, çocuk doktoruna söyledim bugün bestlak damla ile imom latte vitamin yazdı inşallah işe yarar, sen arttırmak için neler yapmıştın
Ben maalesef arttıramadım canım. Son 10 gündür tamamen mamaya geçtik. 3 ay iyi emdi, 15 gün zar zor, son 15 gün de asla memeyi istemiyordu süt gelmiyor diye. Öyle olunca da pes ettim 😕

X