2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anam kız bişi kullanmıyomuydun abbooww , ama şuan adetler bile düzensizz oluyo
Normal sartlarda kondom kullaniyorduk ama evde kalmamis geri cekilme seklinde korunduk ama guvenemedim adetimde gecince icim icimi yiyor benm normaldede adetlerim duzensiz pcos var ama dogumdan sonra gayet gunu gunune gidiyordu

Belirtiler neydi inan unuttum 6-7 kasim supheli iliskiler bugun strip test yaptim hemen silik bir cizgi belirdi aklim cikti ardins kaset test alip yaptik ondada birsey cikmadi kafam cok karisti ne yapsam bilemedim
Yarin akşam bi test daha yap negatif cijarsa adet duzensizligi olmustur , vucut dogumdan 2 yil sonra eski haline geliyor olur arada gecikme falan

Yarin akşam bi test daha yap negatif cijarsa adet duzensizligi olmustur , vucut dogumdan 2 yil sonra eski haline geliyor olur arada gecikme falan
Bakalim beklicem birazdaha dhaa olmadi tekrar test yaparim yada en kötü bi giderim hastaneye dua edin biran once adet olayim yeni bir hamilelige hic hazır değilim

Normal sartlarda kondom kullaniyorduk ama evde kalmamis geri cekilme seklinde korunduk ama guvenemedim adetimde gecince icim icimi yiyor benm normaldede adetlerim duzensiz pcos var ama dogumdan sonra gayet gunu gunune gidiyordu
İnşallah değilsindir cidden üst üste çok zor olur

Belirtiler neydi inan unuttum 6-7 kasim supheli iliskiler bugun strip test yaptim hemen silik bir cizgi belirdi aklim cikti ardins kaset test alip yaptik ondada birsey cikmadi kafam cok karisti ne yapsam bilemedim
Kasete geç düşebiliyor
Ben 5. Haftadayken bile ara idrarla çıkmıyordu 2. Çizgi. Tuvalete sıkışıksam bile zar zor beliriyordu

Strip test ne?

Supheli ilişkin olduysa hemen ertesi gün hapi falan alsaydin iyi olurdu. Kanda belli olmaz mi kan testi versen ?
Allah gönlüne göre versin canm.
Ya aslinda açık konuscam supheliden kastim geri cekilme yontemiyle korunduk bu sekilde korunan cok duydugum icin kullanmadim ertesi gün hapı ama adetim gecikince kuşku düştü içime amin cumlrmizin hakkinda hayirlisi olsun inşallah

O zaman hamile olabilirsin
Çünkü geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değildir

Test yaptin mi ?

Anladm o zaman aklına gelmemiştir tabi. Hayırlısı kuşku bitsin ve rahat et diye kan testi versen dedim ama bilemedim ilk kanda belli olur ya hani

O zaman hamile olabilirsin
Çünkü geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değildir

Test yaptin mi ?
Yaptım maalesef var gibi evet işte bende o sebeple supheliyim testleri atayim size bakalim sizcede var mi

Eklentiler

• IMG_20221121_005335.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…