- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.701
Anam kız bişi kullanmıyomuydun abbooww , ama şuan adetler bile düzensizz oluyoKizlar selam maalesef mutsuz bir haberle geldim adetim iki gün geçti hamile olma riskim var testte kac gun geçince çıkar bilgisi olan var mi
Normal sartlarda kondom kullaniyorduk ama evde kalmamis geri cekilme seklinde korunduk ama guvenemedim adetimde gecince icim icimi yiyor benm normaldede adetlerim duzensiz pcos var ama dogumdan sonra gayet gunu gunune gidiyorduAnam kız bişi kullanmıyomuydun abbooww , ama şuan adetler bile düzensizz oluyo
Yarin akşam bi test daha yap negatif cijarsa adet duzensizligi olmustur , vucut dogumdan 2 yil sonra eski haline geliyor olur arada gecikme falanBelirtiler neydi inan unuttum 6-7 kasim supheli iliskiler bugun strip test yaptim hemen silik bir cizgi belirdi aklim cikti ardins kaset test alip yaptik ondada birsey cikmadi kafam cok karisti ne yapsam bilemedim
Bakalim beklicem birazdaha dhaa olmadi tekrar test yaparim yada en kötü bi giderim hastaneye dua edin biran once adet olayim yeni bir hamilelige hic hazır değilimYarin akşam bi test daha yap negatif cijarsa adet duzensizligi olmustur , vucut dogumdan 2 yil sonra eski haline geliyor olur arada gecikme falan
İnşallah değilsindir cidden üst üste çok zor olurNormal sartlarda kondom kullaniyorduk ama evde kalmamis geri cekilme seklinde korunduk ama guvenemedim adetimde gecince icim icimi yiyor benm normaldede adetlerim duzensiz pcos var ama dogumdan sonra gayet gunu gunune gidiyordu
İnsallah valla ayaz zaten cok zor bi cocuk anam agliyorİnşallah değilsindir cidden üst üste çok zor olur
Sizler adet oldunuz mu ben 5 ay bitti hala olmadım.umarım yokturKizlar selam maalesef mutsuz bir haberle geldim adetim iki gün geçti hamile olma riskim var testte kac gun geçince çıkar bilgisi olan var mi
Kasete geç düşebiliyorBelirtiler neydi inan unuttum 6-7 kasim supheli iliskiler bugun strip test yaptim hemen silik bir cizgi belirdi aklim cikti ardins kaset test alip yaptik ondada birsey cikmadi kafam cok karisti ne yapsam bilemedim
Benim 3. Ayim olcskti dogumdan sonraSizler adet oldunuz mu ben 5 ay bitti hala olmadım.umarım yoktur
Sadece kağıt kaser testin icindeki gibj bekleyeyim bakalim biraz dahaKasete geç düşebiliyor
Ben 5. Haftadayken bile ara idrarla çıkmıyordu 2. Çizgi. Tuvalete sıkışıksam bile zar zor beliriyordu
Strip test ne?
Stres yapma stresten de gecikirSadece kağıt kaser testin icindeki gibj bekleyeyim bakalim biraz daha
Senin supheli bir iliskin olmusmuyduStres yapma stresten de gecikir
Benim de doğurduğumdan beri düzenli normalde ama bu ay 8 gün geciktim ben de.
Erken gebelik testi yaptım bir sey yok
Maşaallah kızlar hem bebek büyütüyorsunuz.. hemde şüpheli ilişkileriniz var..Senin supheli bir iliskin olmusmuydu
Benim 1 tane gunduz 3 cocuga bedel gece bir skntisi Yok cok şükürMaşaallah kızlar hem bebek büyütüyorsunuz.. hemde şüpheli ilişkileriniz var..ben 3 çocukla artık kendimi unuttum ..ikizlerim akıllı da 1.sınıfa giden kızım daha çok vakit istiyor
Supheli ilişkin olduysa hemen ertesi gün hapi falan alsaydin iyi olurdu. Kanda belli olmaz mi kan testi versen ?Senin supheli bir iliskin olmusmuydu
Ya aslinda açık konuscam supheliden kastim geri cekilme yontemiyle korunduk bu sekilde korunan cok duydugum icin kullanmadim ertesi gün hapı ama adetim gecikince kuşku düştü içime amin cumlrmizin hakkinda hayirlisi olsun inşallahSupheli ilişkin olduysa hemen ertesi gün hapi falan alsaydin iyi olurdu. Kanda belli olmaz mi kan testi versen ?
Allah gönlüne göre versin canm.
O zaman hamile olabilirsinYa aslinda açık konuscam supheliden kastim geri cekilme yontemiyle korunduk bu sekilde korunan cok duydugum icin kullanmadim ertesi gün hapı ama adetim gecikince kuşku düştü içime amin cumlrmizin hakkinda hayirlisi olsun inşallah
Anladm o zaman aklına gelmemiştir tabi. Hayırlısı kuşku bitsin ve rahat et diye kan testi versen dedim ama bilemedim ilk kanda belli olur ya haniYa aslinda açık konuscam supheliden kastim geri cekilme yontemiyle korunduk bu sekilde korunan cok duydugum icin kullanmadim ertesi gün hapı ama adetim gecikince kuşku düştü içime amin cumlrmizin hakkinda hayirlisi olsun inşallah
EvetSenin supheli bir iliskin olmusmuydu
Yaptım maalesef var gibi evet işte bende o sebeple supheliyim testleri atayim size bakalim sizcede var miO zaman hamile olabilirsin
Çünkü geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değildir
Test yaptin mi ?