2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladm o zaman aklına gelmemiştir tabi. Hayırlısı kuşku bitsin ve rahat et diye kan testi versen dedim ama bilemedim ilk kanda belli olur ya hani
Evet esimde öyle söyledi ama acikcasi krokuyorum cunki testlerin yanilma payi var ama kan kesin o sebeple once testte goreyim varsa diyorum psikolojik olarak hazir degilim galiba

Yaptım maalesef var gibi evet işte bende o sebeple supheliyim testleri atayim size bakalim sizcede var mi
En net onda var evet digerlerindede golge gibi ama telefonda net cikmiyor ben acaba henuz hamilrlikten sonra beta dusmedi mi dedim ama dusmus olmasi gerekiyormus

Yok canım kaç ay oldu tabiki düşmüştür
9 gun sonra 5 aylik olcak ayaz aynen öyle hayirlisi olsun artik ne diyeyim varsada basım gözüm üstüne ayazi cok brkledim olmamisti belki buda Allahin bana hediyesidir ne diyeyim kimseye kaldirsmayacagi yükü vermezmis kurban olduğum hepimizin hakkinda hayirlisi

Öyle tabiki, hem zorluğu hem de kolaylığı var bu durumun bence olursa bile zorlanırsın ama hop diye iki çocuk büyümüş olur. Sil baştan başlamak daha zor bence 2. Çocuk düşünenler için. Hakkında hayırlısı olsun

Bende ayni dusuncedeyim ama bi yandanda korkuyorum bana hamilrlik fogumdan da bebek bakimindandda zor geldi ve simdi birde bana muhtac bebegim var yine boyle zor bir hamilrlik olursa hastanede yatmam gerekirse bebegim icin endiseleniyorum

Bende ayni dusuncedeyim ama bi yandanda korkuyorum bana hamilrlik fogumdan da bebek bakimindandda zor geldi ve simdi birde bana muhtac bebegim var yine boyle zor bir hamilrlik olursa hastanede yatmam gerekirse bebegim icin endiseleniyorum
Tekrar yaptın mı test? Hayırlısı olsun hakkında

Tekrar yaptın mı test? Hayırlısı olsun hakkında
Yaptigim testleri gonderdim
Hayırlısı olsun diyelim. Ben biraz kuruma çizgisine benzettim. Çok net değil gibi.
Umarim
Bişi dicem
Testler eski teste benziyor. Numara yapmıyorsun degil mi?
Kiz sacmalama keske numara olsa testlerin hepsini dun aksam yaptım arkadasimdaydim arkadaşımın kizinin dogum gunuydu cantada kaldigi icin tozlanmis sadece
Banada silik var gibi geliyor bikac gun sonra tekrarlicam bakalim
Bence yokkk ben çizgi fln görmüyorum
Ay insallah

2.çizgiyi hayal meyal de görünüyorsa gebelik vardır. Testler bozuk değilse ya da kadının hormonel bi sorunu yoksa tabi

2.çizgiyi hayal meyal de görünüyorsa gebelik vardır. Taşlar bozuk değilse ya da kadının hormonel bi dorunu yoksa tabi
Dogumdan beri kendim icin nerdeyse hic hadtaneye gitmedim hromonlsrim ne durumda bilmiyorum ayazi ilk ogrendigimde testte cikmiyordu kanda degerim 2 di doktor hamilr degilsin demisti sonra yukseldi testte de cikmya başlamıştı bunlarda ayazin testleri sirasiyla

Eklentiler

• IMG_20221121_114210.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…