- 15 Kasım 2021
- 288
- 1.147
- 32
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.681
Maşallah canım ateş yaptı mı çıkarken bende bugün baktım minik beyaz bişey görünüyor parmağımla baktım sert annem diyor ateş yapar çıksa daha çıkmamıştır dedi ona gösteriyorum o görmüyorKızlar diş çıkaran var mı bugün farkettim gögüsümü kesti alt disi hafifce cikmis. Demir kullananlar ne kullaniyor acaba?
günaydın canım iyiyiz büyümeye çalışıyoruz sen nasılsın senin bebiş nasılGünaydınnn dın dın dınnasılsınız uzun aradan sonra ben geldim bebişler nasıl ?
Bizim var 2 gün önce farkettik alttan iki diş çıkmış . Emerken dişliyor aradaKızlar diş çıkaran var mı bugün farkettim gögüsümü kesti alt disi hafifce cikmis. Demir kullananlar ne kullaniyor acaba?
İlk aylara göre çok daha iyiyiz bizde artık ağlama krizlerimiz çok az çok şükürgünaydın canım iyiyiz büyümeye çalışıyoruz sen nasılsın senin bebiş nasıl
Huyu değişikGünaydınnn dın dın dınnasılsınız uzun aradan sonra ben geldim bebişler nasıl ?
Kuzum aşılarla aynı dönem farkettik. Sanki disten kaynaklı ates yok gibi. Dentinox al elini yikadiktan sonra bebişin damaklarında gezdir kremi rahatlarMaşallah canım ateş yaptı mı çıkarken bende bugün baktım minik beyaz bişey görünüyor parmağımla baktım sert annem diyor ateş yapar çıksa daha çıkmamıştır dedi ona gösteriyorum o görmüyor
Çok şükür canım bizimde eskisi gibi gaz sancıları olmuyor gündüzleri bizimkide çok uzun uyumuyor en fazla yarım saat uyku saatleri belli o saat gelince ee ee demeye başlıyorBizim var 2 gün önce farkettik alttan iki diş çıkmış . Emerken dişliyor arada
İlk aylara göre çok daha iyiyiz bizde artık ağlama krizlerimiz çok az çok şükürsadece hala uyumayı ve uyutmayı bilmiyoruz karşılıklı Tazmanya canavarı gibi tükürerek konuşmaya başladık bir de
Özledim valla sizlerle konuşmayı .yoncambenim in ateşi görünüyorum instagramda arada (aynı annesi olmuş bu arada maşallah kuzuya )ben buraya katılalı bir yıl olmuş vay be dedim
Anladım canım bizim 4. Ay aşısı çok şükür ateş yapmadı, sürekli herşeyi ağzına sokuyor yarın doktor kontrolünde doktor bakar o söyler çıktıysaKuzum aşılarla aynı dönem farkettik. Sanki disten kaynaklı ates yok gibi. Dentinox al elini yikadiktan sonra bebişin damaklarında gezdir kremi rahatlar
Ek gıda nelere başladın?Kalmasında mukus olduğu için bağırsak tepkili dedi. Daha çabuk geçer bu alerji dedi..2 ay sonra galan geçer dedi.ek gıdaya başladım işte bayağı değişti kakası. Benim sıkıntı öbür bebekte
İnanmıyorum dişimi çıktı yaaaa minnoş çok tatlı, erken baya ama maşallahBizim var 2 gün önce farkettik alttan iki diş çıkmış . Emerken dişliyor arada
İlk aylara göre çok daha iyiyiz bizde artık ağlama krizlerimiz çok az çok şükürsadece hala uyumayı ve uyutmayı bilmiyoruz karşılıklı Tazmanya canavarı gibi tükürerek konuşmaya başladık bir de
Özledim valla sizlerle konuşmayı .yoncambenim in ateşi görünüyorum instagramda arada (aynı annesi olmuş bu arada maşallah kuzuya )ben buraya katılalı bir yıl olmuş vay be dedim
O kadar yorgunum ki, devamlı okuyorum ama hiç yazmaya elim gitmiyor. Eski heyecanım da kalmadı.Anamm 2 den beri kimse gelmemiş buraya pazar günü resmen sessizleşiyoruz heee
Kızz nereye gtcek o ben giderim o gitmezKız evine gitmemismiydi kp geri mi döndü
Ayyyy bende sinir oluyorum böyle benimkide herşey babasıbiz bi tek doğurmuşuz
Bizde de aynı durum demekki hepsi aynıKesfetmis heralde sivriligi tam oraya denk getirip sündürüyor:) kayınvalideme söyledim ah babası da öyleydi diyor her seyiyiyle babası bu cocuk ben hicbir katki saglamamisim
Anamm 2 den beri kimse gelmemiş buraya pazar günü resmen sessizleşiyoruz heee
Suan gebelik testin varsa yapsan cikar hemen cizgi , belirtilerin varmi peki?Kizlar selam maalesef mutsuz bir haberle geldim adetim iki gün geçti hamile olma riskim var testte kac gun geçince çıkar bilgisi olan var mi
Sadece bana özellerŞu senin temizlikçiye, ahçı, bahçıvan ve bakiciyi yolla da bizde gelelim kadınlar kulübü ne
Belirtiler neydi inan unuttum 6-7 kasim supheli iliskiler bugun strip test yaptim hemen silik bir cizgi belirdi aklim cikti ardins kaset test alip yaptik ondada birsey cikmadi kafam cok karisti ne yapsam bilemedimSuan gebelik testin varsa yapsan cikar hemen cizgi , belirtilerin varmi peki?