2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar diş çıkaran var mı bugün farkettim gögüsümü kesti alt disi hafifce cikmis. Demir kullananlar ne kullaniyor acaba?
Maşallah canım ateş yaptı mı çıkarken bende bugün baktım minik beyaz bişey görünüyor parmağımla baktım sert annem diyor ateş yapar çıksa daha çıkmamıştır dedi ona gösteriyorum o görmüyor

Kızlar diş çıkaran var mı bugün farkettim gögüsümü kesti alt disi hafifce cikmis. Demir kullananlar ne kullaniyor acaba?
Bizim var 2 gün önce farkettik alttan iki diş çıkmış . Emerken dişliyor arada
günaydın canım iyiyiz büyümeye çalışıyoruz sen nasılsın senin bebiş nasıl
İlk aylara göre çok daha iyiyiz bizde artık ağlama krizlerimiz çok az çok şükür sadece hala uyumayı ve uyutmayı bilmiyoruz karşılıklı Tazmanya canavarı gibi tükürerek konuşmaya başladık bir de

Özledim valla sizlerle konuşmayı . yoncambenim in ateşi görünüyorum instagramda arada (aynı annesi olmuş bu arada maşallah kuzuya )ben buraya katılalı bir yıl olmuş vay be dedim

Kuzum aşılarla aynı dönem farkettik. Sanki disten kaynaklı ates yok gibi. Dentinox al elini yikadiktan sonra bebişin damaklarında gezdir kremi rahatlar

Çok şükür canım bizimde eskisi gibi gaz sancıları olmuyor gündüzleri bizimkide çok uzun uyumuyor en fazla yarım saat uyku saatleri belli o saat gelince ee ee demeye başlıyor

Kuzum aşılarla aynı dönem farkettik. Sanki disten kaynaklı ates yok gibi. Dentinox al elini yikadiktan sonra bebişin damaklarında gezdir kremi rahatlar
Anladım canım bizim 4. Ay aşısı çok şükür ateş yapmadı, sürekli herşeyi ağzına sokuyor yarın doktor kontrolünde doktor bakar o söyler çıktıysa

İnanmıyorum dişimi çıktı yaaaa minnoş çok tatlı, erken baya ama maşallahyaaaa bak aynı annesi gibi nasıl kalbimi çaldın herkes babasına benzetiyo diye, instagramım minnoş bebek dolu çok hoşuma gidiyo

Anamm 2 den beri kimse gelmemiş buraya pazar günü resmen sessizleşiyoruz heee
O kadar yorgunum ki, devamlı okuyorum ama hiç yazmaya elim gitmiyor. Eski heyecanım da kalmadı.
Ayrıca günlerin de bir farkı yok artık benim için valla.
Yani bugün salı desen he doğrudur derim

Kız evine gitmemismiydi kp geri mi döndü
Kızz nereye gtcek o ben giderim o gitmez altlı üstlü oturuyoruz canım alt katta beraberdik dogum zamanı evime cıkmştm ama yine değişen bir şey olmuyordu yatmaya iniyordu yani yemek falan yukardaydı bu sefer baktm 2katta dağılıyor cocukla nasıl 2katla uğraşıcam zaten bizimle diye yine kapattm kendi evimi alt kattayz tabiki öyle işte

Ayyyy bende sinir oluyorum böyle benimkide herşey babası biz bi tek doğurmuşuz
Kesfetmis heralde sivriligi tam oraya denk getirip sündürüyor:) kayınvalideme söyledim ah babası da öyleydi diyor her seyiyiyle babası bu cocuk ben hicbir katki saglamamisim
Bizde de aynı durum demekki hepsi aynı biz taşıyıcı anneyiz öz falan değil tövbe estağfurullah

4. Ay ağır atak ayıymış resmen. Uyku saatlerimiz gece 12ye dayandı iyice. Bazen uyumayı bazen emmeyi reddediyor, pek de mızmız, aglak.

Suan gebelik testin varsa yapsan cikar hemen cizgi , belirtilerin varmi peki?
Belirtiler neydi inan unuttum 6-7 kasim supheli iliskiler bugun strip test yaptim hemen silik bir cizgi belirdi aklim cikti ardins kaset test alip yaptik ondada birsey cikmadi kafam cok karisti ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…