2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Büyük ihtimal bizim de deri testinde çıkmaz.
Doktor ne dedi peki çıkmayan bebek için ?

Ay sen benden daha az yiyorsun hatta Mesela benim programıma kısayla senin tek fazlan saat 3teki yulaf. Yürüyüş falan yapabiliyor musun?
Ben akşamları bebeği eşime bırakıp 1-1.5 saat yürüyorum. Eşim de yürümek isterse bebeği de alıp çıkıyoruz.

Ben kocama kestirdim saclarikendı
makinasıyla dümdüz omuzda kestirdim dünya varmış,heryer upuzun kıllarla doluyordu sinirim bozulmuştu artık,hem banyodan sonra da rahatlık var hemen kurut oh mis
Aynen ben de rahatlarm diye dusunuyorum ama eşime kestirmiycem kuaföre kestircem ya daha iyi

Alerjik bebeklerde ek gıda nasıl ilerliyor yoğurt adımını falan hastanede mi yaptırıyorlar

Tek bebek icin aylık kaç kutu mama yazıldı ?

Yok canım bu arada biraz yoğunum evden çalışmam gerekiyor. Bebek uyuduğu her anı calisarak değerlendiriyorum. O sebeple hareket yok maalesef. Sürekli bilgisayar başındayım aşırı hareketsizim senin yürüyüş baya etkili olmuş o zaman

Bunu okuyunca yorum yazmadan edemedim..
Her uyanma acıktığı için değildir. Bence mama içince 2 saat sonra uyanıyorsa geri uyutmaya bak. Acıktığı için uyanmıyor gibi.

Uyku evrelerine göre uykusu hafiflediği için, çişini yaptığı için veya fazla beslendiği için rahatsız olup hareketleniyor da olabilir.

Ben akşam uyutmadan önce mama veriyorum. Onu 3 veya 4 saat idare edebiliyor.
Eğer 2 saat sonra uyanırsa tekrar mama vermem. Çünkü acıktığı için uyandığını düşünmüyorum. Geri uyusun diye bekliyorum.
Ama gece sadece emzirdiğim için 2-2,5 saatte bir uyanıyor. O zaman uykusu açılmadan emziriyorum..

O Ozqe59 kizzzzzz Kp ile oturmayaa tamam mi devam mii de hele
Kızzz evde 3 çocuk olunca buraya girmeyi unutuyorum oda sorumu merveeciimm tabiiki devamm 3 cocuk derken ondan bahsettim zaten kp,eşim, oğluşum. Hepsi birbirinden beter buralarda Bi laf vardr actırma kutuyu söyletme kötüyü derler o yüzden hiç şeetmeyimnasılsınz hanımlarrr iyisiniz inşallah

Bende yarın tatlı kabakla normal kabak alıp denicem inşallah severler iştahlı olurlar yoksa işimiz biraz zor

Ayyyy bendee sütüm gittiği zaman 2 göğüsümü sağdım ikisinden 10 cc anca çıkmıştı asla yetmiyodu sonra zamanla tamamen gitti kısmet yaaaa mama yarar belki paşaya

Kız evine gitmemismiydi kp geri mi döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…