- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 39
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.621
Ayy bağırsak tepkiliyse bence şanslısın.benimkinin biri bağırsak tepkili..cildinde hiç bişey yok..diğerinin hem bağırsak hem cilt tepkili..yanakları kızarıyor.diyet yapıyorum..sen yapıyor musun..kakaları yeşil ve mukuslu mu?Hayır
Sanırım bağırsak tepkili.
Ama kulak arkası
Boyunaltı pişiği hepsi geçti
Evet canim yeşil ve mukuslu. Ama bazen sarı oluyor . Diyetteyim ve yiyecek hicbir şey bulamıyorum.Ayy bağırsak tepkiliyse bence şanslısın.benimkinin biri bağırsak tepkili..cildinde hiç bişey yok..diğerinin hem bağırsak hem cilt tepkili..yanakları kızarıyor.diyet yapıyorum..sen yapıyor musun..kakaları yeşil ve mukuslu mu?
Kız susam çok alerjiktir..sisamdan yada yumurtadan olmuştur simitte varsa yumurtaEvet canim yeşil ve mukuslu. Ama bazen sarı oluyor . Diyetteyim ve yiyecek hicbir şey bulamıyorum.
Simitle balık yemiştim aynı gün, ertesi gün kalasında kan vardı . Hangisine karşı bilmiyorum suan.ben de bugün de simit yedim sadece bakalım kakada çıkacak mi.
Rapor çıkarttım alerji maması alıyorum
Raporlu mamayı bizde kullanıyoruz..senin ki içiyor mu kaç kilo bebişin..benimkilere başta dut pekmezi kat demişti doktor..simdi bugün vanilya özü al kat demişti onualdık..bu daha iyi geldi.Kız susam çok alerjiktir..sisamdan yada yumurtadan olmuştur simitte varsa yumurta
Kusma ve kabızlık hariç hepsi bende de var alerji bölümüne gittim kan yoksa diyet yapmayacaksın yaparsan alerjisi o zaman olur dedi size ne dedi alerji doktoruKakada mukus
Kakada yeşillik
Gürültülü kaka
Kulak arkası kabuk
Boyun altı pişik
Kusma
Kabızlık
Yedim kaka da yaptı problem olmadı. Ama ertesi gün çıkıyorsa bilemiyorum göreceğiz bakalım.Kız susam çok alerjiktir..sisamdan yada yumurtadan olmuştur simitte varsa yumurta
Ben alerji doktoruna daha gitmedim. Kendi kendime hareket ediyorum kısacası.Kusma ve kabızlık hariç hepsi bende de var alerji bölümüne gittim kan yoksa diyet yapmayacaksın yaparsan alerjisi o zaman olur dedi size ne dedi alerji doktoru
6900 ama kıyafetlerle tartıldı.Raporlu mamayı bizde kullanıyoruz..senin ki içiyor mu kaç kilo bebişin..benimkilere başta dut pekmezi kat demişti doktor..simdi bugün vanilya özü al kat demişti onualdık..bu daha iyi geldi.
Bize de anlat neler yapıyorsun ne sonuç aldınKızlar aralıklı oruca tekrar başladım umarım şu 10 kiloyu rahatça veririm
Tempolu yürüyüş yapınca bazen sezaryen yerimde ağrı oluyor.
4 ay oldu ne zaman düzeleceğiz
Karın egzersizi falan yaptığımı düşünemiyorum bile.
Anladım banada çocuk doktoru diyet yap dedi alerji doktoru kan yoksa yapmayacaksın dedi kafalar karışık neyse ki 1 yaşına kadar geçiyormuşBen alerji doktoruna daha gitmedim. Kendi kendime hareket ediyorum kısacası.
Çocuk hastalıklarına gittim anlattım alerji olabilir diyet yap dedi o kadar . Ben mama raporu icin doktora gittim. Pazartesi cocuk doktoruna gidicem ve ordan da alerji bölümüne alıcam işte randevu
Kanın alâsını yaşadık maalesefAnladım banada çocuk doktoru diyet yap dedi alerji doktoru kan yoksa yapmayacaksın dedi kafalar karışık neyse ki 1 yaşına kadar geçiyormuş
Engelleyemezsin. Mecbur dökülecek. Hamilikte dokulmeyeer dökülüyor. Benimde avuç avuç dökülüyor. Vitaminlerin düzenli kullan. Zamanla azalicak.Benim saçlarım çok dökülüyor kızlar sizlerde de dökülme sorunu var mı banyoda yıkarken ayrı tararken aynı dökülüyor yakınca kel kalıcam diye korkuyorumbide çok uzun saçlarım kan verdim sonuçlar nasıl çıkıcak bakalım doğum öncesindeki vitamin ilacıma devam ediyorum ama bazen içmeyi unutuyorum, nasıl engellerim ki dökülmeyi
Rotadan önce mi oldu peki kan sonra mıKanın alâsını yaşadık maalesef
5-6 gün sonraRotadan önce mi oldu peki kan sonra mı
Doktorumuz gecen ay sütun yetersiz maammaya basla dedi mamaya baslayinca da emmeyi tamamen kesti suan mama ve ek guda olarak beslememi soyledi doktor tabi kiloya takilmama kiziyor sagligi yerinde bir sorun yok her cocuk bir olmaz diyorTakip eden bir doktorunuz yokmu belki sütün yetersiz geliyor mamaya başla der ,, belki mama veriyorsundur bilmiyorum ama doktorla görüşmek en doğrusu..
Mamaya baslayinca kendi biraktiEmzirmeyi neden bıraktın ?
İnşaallah çıkmaz..çok zor yaaBen alerji doktoruna daha gitmedim. Kendi kendime hareket ediyorum kısacası.
Çocuk hastalıklarına gittim anlattım alerji olabilir diyet yap dedi o kadar . Ben mama raporu icin doktora gittim. Pazartesi cocuk doktoruna gidicem ve ordan da alerji bölümüne alıcam işte randevu