- 16 Haziran 2021
- 2.655
- 4.712
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.601
Sen 3 saati gecirme bi süre. Benimki de aclıktan kırilsa emecem demiyordu gecen ay. Hatta uykudan uyaninca emiyordu sadece baska vakit almiyordu memeyi. Uyku sonealari da olsa bi sekilde meme vermeyi ihmal etmedm 4 5 saat aç oldugu oldu evet. Oyle olunca az kilo aldi. Sıkı tuttum ben de yarin asm ye gidecegiz bakalim inş bu ay biraz daha iyidir diye dusunuyorum.Hareketli ama bir de memeyi az almaya başlamıştı. Bazen 4-5 saat oluyordu gündüz,istemeden ben veriyordum artık. Baktım olmuyor şimdi 3 saatte bir veriyorum istemese de. Her ay güzel kilo alıp bu ay neredeyse hiç almayınca kötü hissettim.
Süt ve süt ürünleriSüt diyeti mi yapıyorsunuz başka bir şeye var mı
r
Boyunu bilmiyorum canım valls ben saat takio ediyorum mizirdayinca veriyorum mama 120 cc yapiyorum cok az kaliyor dibinde benimki dogdugundada zayifti 2820 dogduKaç cc mama içiyo bide kaç saatte bi . Mamada kilo yapar aslında
bebekler doğduğunda nerdeyse 3,5 kiloydu ne biliyim bana 4. Ayda kilosu biraz az geldi ateşin fazla onu boşverde, herkesinki en kötü 6,500 fln , belki boyu uzundur kaç boyu
Canım marka değiştir. Sanıyorum çoğumuz sağlık ocağınin verdiği markayı vermiyordur.Baktımda yoktu. Gazı olduğundan karnı ağrıyor o yüzden karnı üzerine dönmek istiyormuş. Çünkü d vitamini çok etkiledi gaz problemi çıkardı yine.
Benim de 1 aydır çok dökülüyordu kestirdim hemen , ne güzel gür ve sık olmuştu.Çok uzun diyosun bence kestir sen de.He bi de teyzem demişti ki bebek anneyi tanımaya başladığında sac dökülmeye başlarmış bu da aslı var mı bilemem ama öyle olduBenim saçlarım çok dökülüyor kızlar sizlerde de dökülme sorunu var mı banyoda yıkarken ayrı tararken aynı dökülüyor yakınca kel kalıcam diye korkuyorumbide çok uzun saçlarım kan verdim sonuçlar nasıl çıkıcak bakalım doğum öncesindeki vitamin ilacıma devam ediyorum ama bazen içmeyi unutuyorum, nasıl engellerim ki dökülmeyi
Hamilelikte gurlesen ve hiç dokulmeyen saçlarım üç haftadır inanılmaz dökülüyor resmen önlerim açıldı kan tahlillerimde normal çıkıyor ama saçlarım durmuyor son çare dermatoloji uzmanına gitmek olacakBenim saçlarım çok dökülüyor kızlar sizlerde de dökülme sorunu var mı banyoda yıkarken ayrı tararken aynı dökülüyor yakınca kel kalıcam diye korkuyorumbide çok uzun saçlarım kan verdim sonuçlar nasıl çıkıcak bakalım doğum öncesindeki vitamin ilacıma devam ediyorum ama bazen içmeyi unutuyorum, nasıl engellerim ki dökülmeyi
Takip eden bir doktorunuz yokmu belki sütün yetersiz geliyor mamaya başla der ,, belki mama veriyorsundur bilmiyorum ama doktorla görüşmek en doğrusu..Kizlar kilo konusunu okudum birisi 7 bucuk kilo civari yazmis masallah cok iyi benmki gercekten sican yavrusu gibi bir cocuk oldu5500 oldu ancak
Çocuğu bırakcak kimse bulamadım canım ayarlayıp en kısa zmanda kestircem kestirince belki faydası olur, hiç duymamıştım öyle bişeyi belki de doğrudur teyzenin dediğiBenim de 1 aydır çok dökülüyordu kestirdim hemen , ne güzel gür ve sık olmuştu.Çok uzun diyosun bence kestir sen de.He bi de teyzem demişti ki bebek anneyi tanımaya başladığında sac dökülmeye başlarmış bu da aslı var mı bilemem ama öyle oldu
Bende netten baktım kan sonuçlarıma sorun görünmüyor ama neden dökülüyor anlamış değilim, inşallah geçer en kısa zamandaHamilelikte gurlesen ve hiç dokulmeyen saçlarım üç haftadır inanılmaz dökülüyor resmen önlerim açıldı kan tahlillerimde normal çıkıyor ama saçlarım durmuyor son çare dermatoloji uzmanına gitmek olacak
Benim saçlarım çok dökülüyor kızlar sizlerde de dökülme sorunu var mı banyoda yıkarken ayrı tararken aynı dökülüyor yakınca kel kalıcam diye korkuyorumbide çok uzun saçlarım kan verdim sonuçlar nasıl çıkıcak bakalım doğum öncesindeki vitamin ilacıma devam ediyorum ama bazen içmeyi unutuyorum, nasıl engellerim ki dökülmeyi
Ben de kestirmeyi dusunuyorum ilk firsatta bebekle gitsem orda durmazsa diye korkuyorum bi ayarlarsam gitcem kestirmek kismen faydalı olablr cidden ama cook kisa degil baglanması lazm yoksa dökülen direk yere saga sola gider baglaninca hic yoktan tokada kaliyor birazıBenim de 1 aydır çok dökülüyordu kestirdim hemen , ne güzel gür ve sık olmuştu.Çok uzun diyosun bence kestir sen de.He bi de teyzem demişti ki bebek anneyi tanımaya başladığında sac dökülmeye başlarmış bu da aslı var mı bilemem ama öyle oldu
Kız dermatoloji napcak ki hormonlar düsüyor düzene giriyor ani düsüsten oluyor bu dökülme.Hamilelikte gurlesen ve hiç dokulmeyen saçlarım üç haftadır inanılmaz dökülüyor resmen önlerim açıldı kan tahlillerimde normal çıkıyor ama saçlarım durmuyor son çare dermatoloji uzmanına gitmek olacak
Emzirmeyi bırakmış mama veriyomuş zaten ama yinede öyleymiş kilosu. Herhalde minyon olucak birazTakip eden bir doktorunuz yokmu belki sütün yetersiz geliyor mamaya başla der ,, belki mama veriyorsundur bilmiyorum ama doktorla görüşmek en doğrusu..
Vücudunda kızarıklık var mıBelki görmüşsündür bizde de var
HayırVücudunda kızarıklık var mı
Emzirmeyi neden bıraktın ?Kizlar kilo konusunu okudum birisi 7 bucuk kilo civari yazmis masallah cok iyi benmki gercekten sican yavrusu gibi bir cocuk oldu5500 oldu ancak