- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.079
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.581
Ne alerjısı ?Merhaba beni unuttunuz mu kızlar Ah Ahh..ikizlerle kadınlar kulübünü unuttim..5 aylık olduk..süt azlığı ve alerjiden dolayı kakada cıvıklık olduğundan doktor ek gıdaya başlattı.yavaş yavaş tadımlara başladık
Hapşırma alerji belırtısı mi?Kakası cıvıktı..mukuslu kaka..hapşurma..iştahsızlık..ve alerjitesti yaptırdım sırtına..
Bence değildir Amy.Hapşırma alerji belırtısı mi?
Süt ürünleri ve yumurta alerjisi..tek başına hapşurma bivbelirti değil..xivkaç belirti aynı anda olmaloNe alerjısı ?
Emmiybdnim ki 3 aylikken birakti emmeyio mama yiyor yavastanda birseyler veriyorum ek gida kilo alsin diye ama almiyor 4 ay asisi olduk p tesi ama az falan demediler sasiriyorum şuan ates beye masallahBenimki 8,5 olmuştur
Az değilmi kızzz
Seninki ne yiyio ne içiyo sadece emiyomu
Hee uyucak valla ancak çok acikmasi gerekiyo sanırım kalkmasi icinAhhh kıyamam yaaa ama uyandırmasan devam edicek uyumaya
Belki görmüşsündür bizde de varSüt ürünleri ve yumurta alerjisi..tek başına hapşurma bivbelirti değil..xivkaç belirti aynı anda olmalo
Yok öyle zaten aynenBence değildir Amy.
Bebişler genelde hapşırmaz mı ki
Benimki günde 7-8 kez kesin hapşırıyor.
Alerjik olduğunu hiç düşünmedim
Kaç cc mama içiyo bide kaç saatte bi . Mamada kilo yapar aslındaEmmiybdnim ki 3 aylikken birakti emmeyio mama yiyor yavastanda birseyler veriyorum ek gida kilo alsin diye ama almiyor 4 ay asisi olduk p tesi ama az falan demediler sasiriyorum şuan ates beye masallah
Oyy kıyamam yaHee uyucak valla ancak çok acikmasi gerekiyo sanırım kalkmasi icin
Bn direkt oruç tutmayı düşünüyorum. Borçları ödemek için.Kızlar aralıklı oruca tekrar başladım umarım şu 10 kiloyu rahatça veririm
Tempolu yürüyüş yapınca bazen sezaryen yerimde ağrı oluyor.
4 ay oldu ne zaman düzeleceğiz
Karın egzersizi falan yaptığımı düşünemiyorum bile.
Aaaaa benim daha hiç ağrı olmuyo neden acabaaaa , çok zorlamıyorum gerçi amaKızlar aralıklı oruca tekrar başladım umarım şu 10 kiloyu rahatça veririm
Tempolu yürüyüş yapınca bazen sezaryen yerimde ağrı oluyor.
4 ay oldu ne zaman düzeleceğiz
Karın egzersizi falan yaptığımı düşünemiyorum bile.
Ferrum hausmann kiloya göre damla kullaniyoruzKızlar demi(kan ilacı) ne kullaniyorsunuz acaba?
Kakasında kan oluyor muYok öyle zaten aynen
Ama o da mı alerji belirtisinin içinde varmıs demek ıstedım. Benınkı de gıda alerhısı var maalesef
Hareketli ama bir de memeyi az almaya başlamıştı. Bazen 4-5 saat oluyordu gündüz,istemeden ben veriyordum artık. Baktım olmuyor şimdi 3 saatte bir veriyorum istemese de. Her ay güzel kilo alıp bu ay neredeyse hiç almayınca kötü hissettim.Bu ay bebekler az aliyor gibi sanki kimi duyduysam 400 gr civarinda almiş bebegi. Cok mu hareketli senin bebiş
Oldu evetKakasında kan oluyor mu
rOldu evet
Hem de baya yoğundu
.kusma da başlamıştı aşırı şekilde. Mamayı ve emzirmeyi kestim hemen. Alerji maması aldım ve ben diyete başladım duzeldı
İşte buyuzden küçükken yapılması daha iyiiiiSelam herkese ,
Sabah sünnet için ön görüşmemiz vardi.
Ne oldu anlamadım yarin sabah için gün almis bulduk kendimizi.
Eli kolu durmayan cok hareketli oglum var, ya birsey olursa..
Korkuyorum kizlar