2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayır
Sanırım bağırsak tepkili.

Ama kulak arkası
Boyunaltı pişiği hepsi geçti
Ayy bağırsak tepkiliyse bence şanslısın.benimkinin biri bağırsak tepkili..cildinde hiç bişey yok..diğerinin hem bağırsak hem cilt tepkili..yanakları kızarıyor.diyet yapıyorum..sen yapıyor musun..kakaları yeşil ve mukuslu mu?

Ayy bağırsak tepkiliyse bence şanslısın.benimkinin biri bağırsak tepkili..cildinde hiç bişey yok..diğerinin hem bağırsak hem cilt tepkili..yanakları kızarıyor.diyet yapıyorum..sen yapıyor musun..kakaları yeşil ve mukuslu mu?
Evet canim yeşil ve mukuslu. Ama bazen sarı oluyor . Diyetteyim ve yiyecek hicbir şey bulamıyorum.

Simitle balık yemiştim aynı gün, ertesi gün kalasında kan vardı . Hangisine karşı bilmiyorum suan.ben de bugün de simit yedim sadece bakalım kakada çıkacak mi.

Rapor çıkarttım alerji maması alıyorum

Evet canim yeşil ve mukuslu. Ama bazen sarı oluyor . Diyetteyim ve yiyecek hicbir şey bulamıyorum.

Simitle balık yemiştim aynı gün, ertesi gün kalasında kan vardı . Hangisine karşı bilmiyorum suan.ben de bugün de simit yedim sadece bakalım kakada çıkacak mi.

Rapor çıkarttım alerji maması alıyorum
Kız susam çok alerjiktir..sisamdan yada yumurtadan olmuştur simitte varsa yumurta

Kusma ve kabızlık hariç hepsi bende de var alerji bölümüne gittim kan yoksa diyet yapmayacaksın yaparsan alerjisi o zaman olur dedi size ne dedi alerji doktoru
Ben alerji doktoruna daha gitmedim. Kendi kendime hareket ediyorum kısacası.
Çocuk hastalıklarına gittim anlattım alerji olabilir diyet yap dedi o kadar . Ben mama raporu icin doktora gittim. Pazartesi cocuk doktoruna gidicem ve ordan da alerji bölümüne alıcam işte randevu

Raporlu mamayı bizde kullanıyoruz..senin ki içiyor mu kaç kilo bebişin..benimkilere başta dut pekmezi kat demişti doktor..simdi bugün vanilya özü al kat demişti onualdık..bu daha iyi geldi.
6900 ama kıyafetlerle tartıldı.

Zor içiyor ya . Pekmez icin erken sanki
Vanilya özü ne kadar güvenilir bilemiyorum?

Sence ?

Çok zor günler yaşadık biz

Kızlar aralıklı oruca tekrar başladım umarım şu 10 kiloyu rahatça veririm 😁
Tempolu yürüyüş yapınca bazen sezaryen yerimde ağrı oluyor.
4 ay oldu ne zaman düzeleceğiz 🙄
Karın egzersizi falan yaptığımı düşünemiyorum bile.
Bize de anlat neler yapıyorsun ne sonuç aldın 😀

Çocuk hastalıklarına gittim anlattım alerji olabilir diyet yap dedi o kadar . Ben mama raporu icin doktora gittim. Pazartesi cocuk doktoruna gidicem ve ordan da alerji bölümüne alıcam işte randevu
Anladım banada çocuk doktoru diyet yap dedi alerji doktoru kan yoksa yapmayacaksın dedi kafalar karışık neyse ki 1 yaşına kadar geçiyormuş

Benim saçlarım çok dökülüyor kızlar sizlerde de dökülme sorunu var mı banyoda yıkarken ayrı tararken aynı dökülüyor yakınca kel kalıcam diye korkuyorum 🤦🏻‍♀️ bide çok uzun saçlarım kan verdim sonuçlar nasıl çıkıcak bakalım doğum öncesindeki vitamin ilacıma devam ediyorum ama bazen içmeyi unutuyorum, nasıl engellerim ki dökülmeyi
Engelleyemezsin. Mecbur dökülecek. Hamilikte dokulmeyeer dökülüyor. Benimde avuç avuç dökülüyor. Vitaminlerin düzenli kullan. Zamanla azalicak.

Selam kızlar :KK16:
Oğlum 4.ayını bitirecek ama halâ geceleri 2 saatte bir uyanıyor ve karnını doyurmak istiyor. Sadece mama ile besleniyor. Biberon ile içerken tekrar uyuyakalıyor. Gündüzleri 120-150 cc içiyor. 2-2,5 saatte bir. Süreyi daha fazla uzatamıyorum çıldırırcasına ağlamaya başlıyor. Geceleri 90-120 cc veriyorum. Bu mama miktarına sanırım 3-3,5 saatte 1 beslenmesi gerekiyor. Ama ben gece halâ hiç uyuyamıyorum. Bazen 1,5 saatte bir bile mıkırdandığı oluyor. Bunu nasıl düzene sokacağım. Çok sık acıkıp içtiği için ve uyurken gazını çıkartamadığım için alttan pırtlatmaya çalışıyor, uykuda ayaklar hep hareket halinde dakikalarca sürüyor. Emziği vermezsem kendini uyandırıyor. Bütün gece telefonda piş piş muzigi acık sabaha kadar 🫣😭 Nasıl düzene koyacağım bu durumu bilmiyorum 😥

Takip eden bir doktorunuz yokmu belki sütün yetersiz geliyor mamaya başla der ,, belki mama veriyorsundur bilmiyorum ama doktorla görüşmek en doğrusu..
Doktorumuz gecen ay sütun yetersiz maammaya basla dedi mamaya baslayinca da emmeyi tamamen kesti suan mama ve ek guda olarak beslememi soyledi doktor tabi kiloya takilmama kiziyor sagligi yerinde bir sorun yok her cocuk bir olmaz diyor

Kizlar bir anne vardi uzun sure haber alinamamisti, kullanici ismini hatirlayamadim ama aklima takildi haber geldi mi? Bebegi nasilmis?

İnşaallah çıkmaz..çok zor yaa

X