- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.301
Giydirdiğinde uyanırken uyanıyomuBenim oğlansa 9 9 buçuk gibi uykuya geçiyor ama bazen 10 oluyor 1 saat öyle dursunda istemiyorum napcamı bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giydirdiğinde uyanırken uyanıyomuBenim oğlansa 9 9 buçuk gibi uykuya geçiyor ama bazen 10 oluyor 1 saat öyle dursunda istemiyorum napcamı bilemedim
Evet canım önceden uyanmazdı gece altını alırken falan büyüdükçe uyanmaya başladı.Giydirdiğinde uyanırken uyanıyomu
Dursun ne farkeder ki? Ben aynı odada tutuyorum duş, giyinme uyku şeklinde oluyor akşam rutini. 9 gibi giydiriyorum bazen 11 de bazen 9.30ta uyumuş oluyor. Ama çok sorun değil aslında öylr durması.Benim oğlansa 9 9 buçuk gibi uykuya geçiyor ama bazen 10 oluyor 1 saat öyle dursunda istemiyorum napcamı bilemedim
Burada da var. Sma ninda var laktozsuz maması.Burda Laktozsuz Aptamil var laktoz sorunu olan bebekler icin. Orda var mi bilmiyorum ama gaz sorunu olan bebekler icebilir.
Sanki terlicekmiş gibi geliyor rahat olmucakmış gibi hissediyorum canım birde büyük almıştım tulumu ondna rahatsızmış gibi his oluyor bu akşam öyle denicem bakalımDursun ne farkeder ki? Ben aynı odada tutuyorum duş, giyinme uyku şeklinde oluyor akşam rutini. 9 gibi giydiriyorum bazen 11 de bazen 9.30ta uyumuş oluyor. Ama çok sorun değil aslında öylr durması.
Ben beşiğinin içine seriyorum uyku tulumunu fermuarı açık şekilde. Uyuduğunda üstüne yatırıyorum aradan biraz zaman geçip iyice dalınca kolunu bacağını yattığı yerden geçirip çekiyorum fermuarı diğer türlü yataktan alıp giydirmeye çalışsam uyumaz tekrarKızlar uyku tulumlarını ne zaman giydiriyorsunuz, uyku saatinde giydirsem bazen hemen uyumuyor uyuyunca giydirsem bu sefer uyanıyor nasıl yapacağımı bilemedim
Artık gece uykusuna da geçerken sorun öıkartmaya başladı çünkü gündüz sıkıntılı. Bıraksam en fazla yarım saat uyur hadi bırak o kdar uyusun da diyemiyorum bu sefer başlıyor ağlamaya uykusu olduğu için. E mecburen tüm gün başındayım, yatırıyorum dalmışken derin uykuya geçerken uyanıyor illa kucak. Yoruldum ya.Nasıl uykuları? Gece mi uyumuyor yoksa gündüz mü?
Uyku eğitiminde en azından gece uykusunu düzeltip gündüz 45 dk ya çekse yine iyi. Benim de gündüz kısaldı. Bazen 5 dk, bazen yarım saat. En uzun genelde 1 saat oluyor.Artık gece uykusuna da geçerken sorun öıkartmaya başladı çünkü gündüz sıkıntılı. Bıraksam en fazla yarım saat uyur hadi bırak o kdar uyusun da diyemiyorum bu sefer başlıyor ağlamaya uykusu olduğu için. E mecburen tüm gün başındayım, yatırıyorum dalmışken derin uykuya geçerken uyanıyor illa kucak. Yoruldum ya.
Mantıklı bende öyle deneyeyim akşama saol canımBen beşiğinin içine seriyorum uyku tulumunu fermuarı açık şekilde. Uyuduğunda üstüne yatırıyorum aradan biraz zaman geçip iyice dalınca kolunu bacağını yattığı yerden geçirip çekiyorum fermuarı diğer türlü yataktan alıp giydirmeye çalışsam uyumaz tekrar
Valla benimki de söyleniyor uykusu gelinceİki gündür uyumadan önce söylenmeye başladı. Eeeeeee aaaaaa uuuuu diyip duruyor dakikalarca acaba neden söyleniyor?
Ben zeka kartlarını gösteriyorum hepsini hem de , öyle ayına göre falan da değil baksın nolcak diyorumKızlar bebeklerle hangi etkinlikleri yapıyorsunuz gelişimleri için, ben kitap okuyorum kartları gösteriyorum müzik dinliyoruz ama bazı günler huysuz oluyor etkinlik yapamıyoruz öyle olunca da üzülüyorum , birde doktor tummy time günde 45 60 dk yapın dedi ama benim oğlan 3 4 dk sonra sıkılıyor ileri doğru gitmek istiyor yapamayınca sinirleniyor ağlamaya başlıyor bende kaldırıyorum öyle olunca da sanki gelişimi için geri de kalır endişesi oluyor
Bizde kitap okuyoruz, piyanolu halisinda oynuyor,ayna karsisinda konusuyoruzKızlar bebeklerle hangi etkinlikleri yapıyorsunuz gelişimleri için, ben kitap okuyorum kartları gösteriyorum müzik dinliyoruz ama bazı günler huysuz oluyor etkinlik yapamıyoruz öyle olunca da üzülüyorum , birde doktor tummy time günde 45 60 dk yapın dedi ama benim oğlan 3 4 dk sonra sıkılıyor ileri doğru gitmek istiyor yapamayınca sinirleniyor ağlamaya başlıyor bende kaldırıyorum öyle olunca da sanki gelişimi için geri de kalır endişesi oluyor
Timmy time benim oglanda hiç sevmiyor en fazla beş dk. Ağlıyor yırtıyor kendini kartlari gösteriyorum hışırtıli kitabını gösteriyorum, piyanolu oyun halısında biraz oyalanıyor konuşan ahtapot var baya şarkı söylüyor masal anlatıyor onu dinliyor ama 10 dk.gecmiyor hep kucak istiyor ağlıyor istediğim gibi kaliteli bir zaman geciremiyorum abi okuldan gelince iyi oluyor odasına alıp piyano bağlama gitar çalıyor ona, oda dinliyor yatarak yada mama sandalyesinde bazen bir saati buluyor en iyi aktivitesi o ama abi sıkılıyor işine gelince yapıyor ancakKızlar bebeklerle hangi etkinlikleri yapıyorsunuz gelişimleri için, ben kitap okuyorum kartları gösteriyorum müzik dinliyoruz ama bazı günler huysuz oluyor etkinlik yapamıyoruz öyle olunca da üzülüyorum , birde doktor tummy time günde 45 60 dk yapın dedi ama benim oğlan 3 4 dk sonra sıkılıyor ileri doğru gitmek istiyor yapamayınca sinirleniyor ağlamaya başlıyor bende kaldırıyorum öyle olunca da sanki gelişimi için geri de kalır endişesi oluyor
Bende hemen hemen hergün yapmaya çalışıyorum oyun halısıyla bizimki de bazen güzel oynuyor bazen çabuk sıkılıyor gazı falan olduğunda huysuz oluyor etkinlik yapamayınca üzülüyorum sürekli konuşuyorum ne yaptığımı sürekli anlatıyorum mesela yemek yaparken falan anlatıyorum , inşallah yeteri kadar yaptıklarımız verimli oluyordurTimmy time benim oglanda hiç sevmiyor en fazla beş dk. Ağlıyor yırtıyor kendini kartlari gösteriyorum hışırtıli kitabını gösteriyorum, piyanolu oyun halısında biraz oyalanıyor konuşan ahtapot var baya şarkı söylüyor masal anlatıyor onu dinliyor ama 10 dk.gecmiyor hep kucak istiyor ağlıyor istediğim gibi kaliteli bir zaman geciremiyorum abi okuldan gelince iyi oluyor odasına alıp piyano bağlama gitar çalıyor ona, oda dinliyor yatarak yada mama sandalyesinde bazen bir saati buluyor en iyi aktivitesi o ama abi sıkılıyor işine gelince yapıyor ancak
Bende hergün yapmaya çalışıyorum ama bazen huysuz oluyor , sürekli konuşuyorum her yaptığımı anlatıyorum hatta konuşmadığımda sesler çıkarıyor çığlık atıyor ilgilen benle diyeBizde kitap okuyoruz, piyanolu halisinda oynuyor,ayna karsisinda konusuyoruz
Aynen canım kucak istiyor ağlayınca mecbur alıyorum dolanıyoruz bizde evin içinde bende dolanırken konuşuyorum sürekli o da kendince bişeyler söylüyor öyle geçiyor günlerBen zeka kartlarını gösteriyorum hepsini hem de , öyle ayına göre falan da değil baksın nolcak diyorum
Ama max 8/9 dk dayanabiliyor .
Sonra kalkıp evi geziyoruz , daha cezbediyor.